Sveikos.
Visas mamas ir nemamas sveikinu su gražia diena!
Vyriškai konkretūs sūnaus pusryčiai man į lovą ( gėlė, košė, kava):
Gavau subtiliai moterišką dovaną - terasos stalą:
Sakyčiau, dryžuota laimė:
Aist, tikiuosi dovaną ne pačiai susirinkti reikėjo?
Geras tas pirmasis gegužės sekmadienis,labai smagu kai visa kompanija atrieda pasveikinti.Jaučiausi pakylėta, nesvarbu,kad rožės žiedas buvo vienoje rankutėje,kotas kitoje.Grindinys kaltas,kak mažajam vyrukui piestu atsistojo.
Ir turiu stebukliuką- iš Vilkros kuruojamo šešetuko (gimisio pas ,mane balandžio 25-os vakarą....o o 05.01 rutą vienas jau buvo atsimerkęs....nors "merkiasi 7-15-tą dieną" ir tikrai ne vieną dešimtį užauginau iki šio buvo ankščiausia- 9-tą dieną...., -vakar jau trys arsimerkę...
Linkėjimai Vilkrai
Taigi Vilkra skelbiama krykštamote...jau pradedi galvoti vardus
Mūsų siūlomi vardai :Muri, Nuri, Inci, Minci Punci Anci
Sveikos , ojojoj ,kiek pas Diinką jaunuomenės! Kantrybės tau ,Diinkute!
pasirodom ir mes kaip jauni mėnuliai
vat ir piš, negaliunutraukos įkelt ,nes perdidelė , o sumažint nemoku, planšetė pati sumažina ,dabar einu nusiųst sau į paštą nuotrauką ,o tada iš planšetės įkelsiu
Aist motinos dienos pusryčiai kiekvienais metais būna ypatingi Savaitgalį buvom pas vyro tėvus, jo tėvuko 70 metis buvo. Tai tas jausmas kai daug nematytų žmonių sako vyrui koks padikeitęs, o tada akivaizdžiai skanuoja nuo viršaus iki apačios žmoną
Šiandien atvažiavo stalas į terasą, penktadienį turėtų būti ir kėdės
stalas 224cm ilgio ir prasiilgina du kartus po 60 cm. Sekantis pirkinys bus indai
Diinkos globotiniams vardų idėjų neturiu. Kažmokios mintys pas mane padrikos šiandien.
Prisiminiau, ką norėjau parašyti. Uostant katino galvą, apie kaktą ir tarpuausį, pamenu turi kažką ten užuosti. O pas Kugį užuodžiau šuns kvapą