Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

Visas mamas ir nemamas sveikinu su gražia diena!  :4u: 

Vyriškai konkretūs sūnaus pusryčiai man į lovą ( gėlė, košė, kava):

8-A93-FF67-B424-4649-87-B1-923-F72-AF1-A

Gavau subtiliai moterišką dovaną - terasos stalą:

7-C44738-A-E53-E-4799-BC03-6-F4-F718-B84

44-E1-E92-D-860-B-45-CD-9-EA4-4-AD42-D0-

Sakyčiau, dryžuota laimė:

1-C69-FE57-38-A6-4567-B40-C-E64-ED8347-B

Atsakyti

Aist, tikiuosi dovaną ne pačiai susirinkti reikėjo?

Geras tas pirmasis gegužės sekmadienis,labai smagu kai visa kompanija atrieda pasveikinti.Jaučiausi pakylėta, nesvarbu,kad rožės žiedas buvo vienoje rankutėje,kotas kitoje.Grindinys kaltas,kak mažajam vyrukui piestu atsistojo. :lol:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šventės praėjo,ruoškitės dvikojai į darbus,o mes kačiukai dar pailsėsim.8888ab661217.jpg

Atsakyti

Labas rytas

Mes jau dirbam pilnu tempu

20190504-195228.jpg

Atsakyti

Sveikos

Oi, kokia margapilvė Juma, taip ir norisi prigulti šaliai.

Aist, puikūs pusryčiai ir puiki dovana. Ainu ryšiai vertina žolės žalumą :D

Zundos tiesiog puikūs kailinėliai :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 06 gegužės 2019 - 11:03

Gieliux, kur vardai?...:)

Laba

Atsakyti

Diinka, aš tik pavardę jų žinau Balsių-Šiltnaminiai :D , o gyvai tai aš jų nemačius. Kadangi anie nuo Balsių, tai gal kokie Balu, Balsius, Bali ir kokia nors ne į tema Bacardi :D Bet čia tik taip pasiūlymas, ir nelabai vykęs.

Atsakyti

Ir turiu stebukliuką- iš Vilkros kuruojamo šešetuko (gimisio pas ,mane balandžio 25-os vakarą....o o 05.01 rutą vienas jau buvo atsimerkęs....nors "merkiasi 7-15-tą dieną" ir tikrai ne vieną dešimtį užauginau iki šio buvo ankščiausia- 9-tą dieną...., -vakar jau trys arsimerkę...

Linkėjimai Vilkrai

19eacf651846e5963c6160f9405ad200550.JPG

Taigi Vilkra skelbiama krykštamote...jau pradedi galvoti vardus :)

Mūsų siūlomi vardai :Muri, Nuri, Inci, Minci  Punci Anci

Atsakyti

Sveikos , ojojoj ,kiek pas Diinką jaunuomenės! Kantrybės tau ,Diinkute!

pasirodom ir mes kaip jauni mėnuliai :4u:

vat ir piš, negaliunutraukos įkelt ,nes perdidelė , o sumažint nemoku, planšetė pati sumažina ,dabar einu nusiųst sau į paštą nuotrauką ,o tada iš planšetės įkelsiu :4u:

Atsakyti

Aist motinos dienos pusryčiai kiekvienais metais būna ypatingi :D Savaitgalį buvom pas vyro tėvus, jo tėvuko 70 metis buvo. Tai tas jausmas kai daug nematytų žmonių sako vyrui koks padikeitęs, o tada akivaizdžiai skanuoja nuo viršaus iki apačios žmoną  :oh:  Šiandien atvažiavo stalas į terasą, penktadienį turėtų būti ir kėdės :) stalas 224cm ilgio ir prasiilgina du kartus po 60 cm. Sekantis pirkinys bus indai  :lol:   Diinkos globotiniams vardų idėjų neturiu. Kažmokios mintys pas mane padrikos šiandien. 

Prisiminiau, ką norėjau parašyti. Uostant katino galvą, apie kaktą ir tarpuausį, pamenu turi kažką ten užuosti. O pas Kugį užuodžiau šuns kvapą  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 06 gegužės 2019 - 20:53

Oooo, koks Šponkiuko terasos stalas monstras.  :first: 

Kugio šuniškas kvapas  :hihihi: 

Diinka, draugai iš Japonijos neseniai grįžo, tai valgomi tekančios šalies vardai- Suši, Sašimi, Tempura, Miso, Wasabis, Gyoza, Yakitori, Kobe, Matcha, Sakė, Wakame, Ramenas. :) 

Atsakyti

Sveikos

Šponkiau, dvigulių stalų tradicija tęsiasi? :D 

Bandžiau pauostyti kates, Spurga sakė: gausi į akį už tokius bajerius :D 

Atsakyti