Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveiutės,

Pirmiausia kad ir labai pavėluotai, bet vis vien dideliausi sveikinimai ir palinkėjimai iš visos širdies Magnunai

Tada ačiū visom palaikančioms, o vakar aplankė Zundytė su dideliausiom lauktuvėm. Ačiū kad esat

Mudų, panemunietė atsivedė....7....deja 2 negyvus :(, taigi +5

069d35b500808c5078da4ed3f83a97d0617.JPG

kibiras sveikatos sušalusiom :4u:  taip pat ir Rainiui

O Kugeliukas koks gastroliantas :D 

Dėžutės gėris

Tikrai Erendira parodyk savo Ėdra

aš parodysiu savo nerealias čiučias :) gražiom katėm reikia gražių vardų

238c96b3cfc8beb124abd045d95d6f3d650.JPG

Atsakyti

Merginos, kas labiausiai padėjo šalinant šlapimą iš baldų/kilimo?

Turiu nusipirkusi urine off, bet pamenu, kad iš batų jis man kvapų nepašalino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 gegužės 2019 - 15:48

Šlapimą,ir pavėmimų kvapą puikiai šalina arba Vanich, minkštiems baldams ir kilimams, arba acto skiedinys.

Kava ir Moka???

Atsakyti

Šponkiuk, esu bandžiusi mišinį iš šaukšto sodos, 3 šaukštų indų ploviklio, 30 ml vandenilio peroksido et 1 puodelio šilto vandens (sumaišyti, papurkšti, patrinti, kartoti. patikrinti ar nekeis spalvos), kažkiek veikė.

Atsakyti

Šponkiuk, Kūgis tikras keliautojas :huh2: O Rainiui daug daug sveikatos.  :4u: 

Magnunos namuose matau dėžės labai populiarios ir mylimos :D

Atsakyti

Merginos, kas labiausiai padėjo šalinant šlapimą iš baldų/kilimo?

Turiu nusipirkusi urine off, bet pamenu, kad iš batų jis man kvapų nepašalino.

Zoflora man padeda. Čia kai Mauricijus pamyli nepadėtus į vietą MB batus. Paglamonėja ir pasižymi, kad ginkdie MB nenuklystų kur kitur, pas kitą katiną. Tuomet tas žinos, kad čia jau Mauricijaus šeimininkas, ar ne? Pamylėtus į vidų batus, deja deja, bet teko išmesti. 

Man kavinėje šeštadienį pavogė paltą. MB sako, jog jam jo negaila, aš jam su juo negraži, o man gaila, nes tai buvo fainas paltas iš Hugo Boss. Jį galima buvo skalbt skalbyklėj. 

Ryškiai mėlynas. tai tiko prie mano šviesių plaukų. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 gegužės 2019 - 19:24

Erode - palto žinoma kad gaila, eina sau ir pikta . Pasakojimas apie Mauricijaus mylumus batus prajuokino, nors įsivaizduoju, jog vidun pamylėti batai nėr labai juokinga  :) 

Mano rainas kriauklės grotelių grobikėlis - šeš vnt grotelių stalčiuje guli dėl viso pikto o tai nusibodo po namus ropinėti beieškant kažkur nužaistų grotelių

20190520-214709.jpg

20190520-214725.jpg

Atsakyti
Erode - uzuojauta del paltuko. Jau galvojau nebuna taip...juk i kavines padorus zmones eina, ne stoties tulikas tai biggrin.gif
Dulke visiska namu karaliene patapo - net man jau nuo jos kliuva, jei per ilgai namiskiams valgyt virtuveje darau, o jai nieko...tada kencia mano kojos unsure.gif Jau tikrai ne as namu seimininke unsure.gif
Atsakyti

Erode, šviesių plaukų? parooo!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 21 gegužės 2019 - 08:08

Labas rytas :4u: 

Ot tai Jumcė grobikėlis :hihihi: ir kas tuos kacus supras  :rolleyes: 

Erode

a) gaila paltuko, kažkaip seniai nebesibaiminu tokių dalykų viešose vietose  :unsure: 

b) ŠVIESIŲ plaukų?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Erode, paltuko, žinoma gaila. :unsure: Sveikinu įstojus į blondinių gretas, neįsivaizduoju tavęs tokios.

Reikia užsipirkti dėžę grotelių,kad kiekvienam kampe būtų po vieną, tada nereikės ieškoti.

Dulkę reikėtų dažniau rodyti, karalienė kaip ne kaip :flirt2:

Atsakyti

Erode, gaila paltuko. Bet gal taip turėjo būti? Gal rasi geresnį? :)

Juma plėšikautoja. :D Pas mus tai Haku "sunešioja" visas plastikines kulkas, kurios tik iššauna/iškrenta iš bernų Nerf šautuvų. Arba išsitraukia tiesiai iš vamzdžio, jei šautuvas viešai num... atsiprašau, padėtas. :)

Dulkei reikia gerų manierų mokytojo. :hmm:

O čia iš katinų gyvenimo: visi maišeliai tinkami gulėjimui, net jei juose yra pirkiniai.

Priedas  IMG_1601s.jpg   419,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti