Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tikiuosi Čiučia atsiras 

Pas mus oras kaka. MB plaukiojo,  bet vėjas labai bjaurus, gūsingas, tai aš šiaip ant kranto lietutyje pabuvau :) Ryt irgi lietus, bet bent jau vėjas stabilesnis bus.

DSC_1582_01.jpg

DSC_1581_01.jpg

Atsakyti
Ar ne Čiučia turi susiradusi dar vienus namus? Gal ir užsilaikė ten... manau pareis.

Šponkiukui gero vėjo ir saulės 4u.gif Kaip tavo šonas ar neskauda? Nebijai kad pilvas perplyš bekovojant su vėju biggrin.gif

Apus, kaip jaučiasi Gufytis ?Kelintą rytoj operuos, kad žinot kada siųsti geras mintis ir laikyti kumštukus ?
Atsakyti

Vidam,  nusprendžiau,  kad man neskauda :D 

Atsakyti

Diinka - Čiūčiai :4u: :4u: :4u:  kad namo pareitų greičiau :4u:

Šponkuti - linkiu gero vėjo ir kad lietaus debesai išsisklaidytų :4u:

Taip, sostukas jau mažokas, guli susirietęs vargšas katinėlis biggrin.gif
O Grikio ir Kruopos katodromas gal pagal užsakymą gamintas? Jau toks tvirtas ir king size atrodo....

Nea ne pagal užsakymą :)  iš rpadžių turėjau mintį superkatėj užsakinėti bet paskum iš zooplus.com pirkau. Norėjau tvirto ir kad būtų viena tikrai didelė lentyna :)  biškį kitaip karstyklę persimontavau, kad labiau atitiktų uodegų poreikius :)  senąją karstyklę užaugęs Grikis porą kartų apvertė šokdamas, tai reikėjo jau tokios stabilesnės :D  truputį brangoka buvo, bet pilnai pasiteisino - naudojama kas dieną, atšilus orams ji stovi balkone, tai Kruopa su Grikiu nuo jos gali žvalgytis (balkonas visas nuo viršaus iki apačios stiklintas)

Atsakyti

Vidam 10 ryte turėtu...... jis dabar gerai jauciasi, gi ant vaistu sedi.....

Atsakyti

Lietutis kiemelyje 

DSC_1625.jpg

Atsakyti

Diinka, atsiras Čiūčia, tikrai gal kas netyčia uždarė kokiam namuke.Tik klausimas kur ir  kada ten atvažiuos?Aš tai kaimyno katiną dvi paras kalinau ant ūkinio aukšto.Kaimynė sakė, kad ir skelbimus sudėjo į FB. Langas apšalęs, tiesiog nemačiau, o kai nieko nereikėjo, tai ir nėjau.Brolis radęs išleido. :unsure:

Jau Maksimo grožis :wub: Statinys kieme irgi puikus, ir statytojas toks nieko sau :wub:

Kokia jūra, bet jaučiasi, kad ten šalta.

Apus, jums palaikymas, sėkmės Gufyčiui :victory2: 

Mika moka naudotis civilizacijos privalumais :D

Atsakyti

Gato negro niekur nenori eiti. Ryte girdi, kad panudom ir jau dainuoja už durų,  kad laikas pusryčiams. 

DSC_1628.jpg

Atsakyti
Aciu, merginos, uz uzuojauta ir kad nepamirstat smile.gif

Labai truksta Bandzio...
Atsakyti

Užuojauta Extriuk.  :console: 

Diinka tikių grys Čiūčia. 

Gufiui geros operacijos.

Sagytės dukrytė ir tapukai labai grazus

Pas mus šilta lyja ir žiemos nesimato.... Bet sals gal kitą sav.

Atsakyti

Labas rytas, man ir taip blogai, o dar sitos alkanos akys zudo :( vaziuosiu i darba iki 9.30 kad situ alkanu akiu nematyt !!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 03 vasario 2017 - 07:05

Labas rytas  :4u: 

Apus, sėkmės Gufiui!  :4u: 

Atsakyti