Vajej kokia gražutė miegančioji Gilė
Magnunai princo neradau, tik jo žirgą matyt kalnuose kur pavėsyje ilsėjosi

Išlūžau...

Labas rytas Šaltas, tamsus ir vėjuotas. O dar delfi buria arktinį šaltį, net -20.Jau nusibodo žiema, gana, tegul grįžta į šiaurę.
Labai graži Sagytės dukrytė, kaip lėlytė
Makas ruošia pamokas
Bela susirangius kaip riestainis
Jau Gilės rainumas
Net prunkštelėjau iš žirgo .Siųsk jį Magnunai, bus žirgas, atsiras ir princas. Savas ,lietuviškas.
Vėtriuk, laikykis Negi dirbantys VT kalti dėl šitų košmariškų įvykių.Čia šaknys slypi giliau. Bet pas mus pirma sušaudo iešmininką, ir galvoja,kad viskas pasikeis į gerą. :blink:Milijonas palaikymo

</p>
Aciu sauluti, malonu kad supranti teisingai situacija. Istikro mes mieste darbuotojai labiau apsaugoti, bet va kaimuose....Zmones realiai rizikuoja savo gyvybes vaziuodami i alkoholiku, narkomanu lindynes. Gauna vidutine alga, ir plaka rimbais visuomene jei kas nors nutinka. O nutikti nutinka, nuolat, deja. Ir mano vaikysteje, ir tevu vaikysteje smurto visada buvo. Dabar zinokit vaikai kokie auga, ypac socialines rizikos seimose. Aisku, pasitaiko ir inteligentu seimose. Pjausto gyva varle, sukioja kojikes suniukams kaciukams, padegineja juos ir ziuri kas is to iseis. Ziauru. Dirba socialiniai su tokiu despoteliu tevais, bet progresas letas. Psichiatrines ligonines pilnos. Viena mergaite veziau praeita men. (venas pjaustes, gyvent nebenorejo) tai rastu turejau kreiptis i ligonine kad priimtu - ner vietu

Ai, nekreipkit demesiaus, garas eina per nosiu

Siaip viskas gerai, mane ramina Vosylka

Vėtriuk,čia tau, nuotaikos paskaidrinimui.Laikykis, nesinervuok dėl to, ko pati pakeisti negali.
Visoms geros darbo dienos,sergantiems- greito išgijimo, pasiliekantiems namuose- gero poilsio.
Labarytis
Vėtriuk
Šponkuti - nu princū žirgas jau šis tas ieškok toliau, mažu rasi ir princą kur po krūmu miegantį
Sagytės dukrytė labai daili mergaitė
pritariu visų pagyroms
Oranžinis Makas padeda su namų darbų ruoša
Į statybų temą - naujas šio ryto Grikio namas vos tik pastačiau pagalves, Grikis skubiai įsikėlė į naują namą
Grikis stengiasi visas erdves savimi užtalpinti Dėkui už pagyras mano princesitai
Šponkiau tai čia jau puse darbo padaryta jei jau žirgas rastas
Labas rytas,
Iškart puolu girti Merfės uodeguotus tapukus. Ir manekenė tikrai neeilinė
Grikis visuose skafandruose ir nameliuose
Gilė - miegojimo pozų ekspertė
Magnun, kažkoks suvargęs tas princo žirgas Jei ir princas toks pats panešiotas, tai bala jo nematė, surasim šviežesnį.
Vėtra... Aš tiesiogiai su tuo nesusidūrusi, bet mano draugė yra didelė to reikalo entuziastė. Globojo porą mergaičių iš globos namų, netgi dirbo socialine Vilniuje. Jautėsi įprasminanti savo gyvenimą. Papasakodavo... Sakė, visąlaik sengdavosi atėjusi pasakyti ką nors pozityvaus (O, kokias jūs užuolaidas pasikabinote! O, kaip pas jus čia šiandien sutvarkyta! - nors realiai jovalas, tik truputį mažesnis). Tada ir ją draugiškiau priimdavo. Bet vargas ten, vargas... O taip norisi, kad bent tie vaikai užaugę į tą patį liūną nenusiristų.
Standartinis vaizdelis vakare, kai rūsy pakuriamas židinys:
Mano svylantis kailiukas dar nesmirda? Tai prašau, pristumkite gultą arčiauuuu to gėrio...
Iš tiesų neįsivaizduoju, kaip jai tai patinka. Ji taip įkaisa, kad vos galima prisiliesti

Sagyte, ir Kornelija ir tapukai žavūs

Gilės miegojimo ypatumai

Makas kažkoks pasikeitęs pasirodė, toks paaugliškas

Papildyta:
Šponkuti, kad tas žirgas kažkoks nupiepęs

Lapyna, ale rūsys pas tave toks nerūsiškas, toks prabangus labai

Tikrai, pamiršau pagirti Maką namų darbuose Bus mokslus išėjęs ir išgulėjęs katinas.
Beje, ar Makas dubenėlį irgi su letena išgramdo? Tytė tai viską mėgsta "meškeriot". Kiek žinau, čia meinams būdingas bruožas.
Daredi, pas mus rūsys yra svetainės tęsinys su televizoriumi. Viršuj televizorius netilpo, tai buvo iškomandiruotas į apačią, prie židinio. Ten savaitgalinių filmų ir vaikiškų xbox'ų vieta.