Jėtus Mika kokia ištirpusi prie židinio
Šaunuolis katas, padeda vaikui mokslo pasauly susigaudyt. Makui
O jau židinio šiluma tai ne tik Miką šildo, bet net per ekranus mūm spinduliuja. Pavydim mes Mikai baltai. Toki rūsį turi liuksusinį
Tiesa, šita mergytė Gilė su savo miegojimo ypatumais ir kalinių margumu tai irgi 😙

Seniai nesirodėm, tai rodomės

Imperatorius ilsisi soste

Maaaam, ko tas baubas lenda???

Ir ką čia pastatėt?

Fuiii, pėdutėms šlapia

Merfės tapukai Sagytės princesei tobuli

Pagaliau Kiara pasirodė

Gilės miegas

Tytė ir Mika labai gražios ir jų foto labai labai

Grikelis, norintis visas skyles užpildyt

Oranžinis Makas ir atlėgusi Rastė

Visi nuostabūs

Dar labai juokiausi iš žirgo Magnunai

Geros visiems dienos

Aš nesuprantu, kodėl man nuotraukas apverčia įkeliant? Kaip jas atstatyt atgal. Aukštyn kojom gaunas arba šonu. Nu blyn, noris normaliai įkelt.
Mano madam
Pridėta:
Imperatoriaus nuotykiai smagūs buvo O jau baubas koks Imperatorių norėjo užpulti
ir sostas man rodūs Imperatoriui darosi per mažas, ar nereiks didesnio ieškoti, a?

</p>
Taip, sostukas jau mažokas, guli susirietęs vargšas katinėlis

O Grikio ir Kruopos katodromas gal pagal užsakymą gamintas? Jau toks tvirtas ir king size atrodo....
Nu va baigėsi saulė ir šiluma. Lauke nuo ryto purškia ir pučia vėjas. Kaip birželio pradžioje Lietuvoje kaip ir galima būtų važiuoti plaukioti, bet kažkaip nesižaviu mintimi kiurksoti ant lietaus su hidrokostiumu ir šalti, vien pagalvojus šaltis nupurto
Sugrąžinkit saulutę atgal
Kaip suprantu žirgu nesusižavėjot. Na šitam kaimelyje geresnio neradau.
Sveikos,
viską suskaičiau...rašyt nesinori... Čiūčia prapuolė, nuo sekmadienio...vasarą būdavo užgastroliuoja, bet dabar namie kasdien pasirodydavo ir užsibudavo.....Apėjau visą kaimą...neįsivaizduoju ką galvoti, gal kas uždarė sekmadienį atvažiavę....
Diinka
gal išties užblūdijo
Sakau, gal skelbimus apylinkėj iškabink, gal kas užmatė tavo gražuolę, ji tokia labai į akis krintanti

Bet jau gultuko tai reikėtų didesnio, čiut telpa jo didenybė

Nu ir kur nublūdijo ta Čiučia

Gal kas priglaudė?