Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Colomba, ačiū. čia gal tie, kur tikra meilė tik tarp vyrų?  :D 

Atsakyti

Colomba, ačiū. čia gal tie, kur tikra meilė tik tarp vyrų?  :D 

Taip, čia šitie trys. Ir dar Rainytės užpakalio truputį matosi, ji ten pirma nuėjo pamiegoti, o tie trys susikraustė  :D

Atsakyti

Na,tai ką?Vasara prasidėjo,visos išsilakstę kas kur?

Atsakyti

Aš tai vasarą pradedu taip. Gaudau pabėgelį. Teko jau ir kitapus gatvės statono namo teritorijoje vaikytis

https://youtu.be/90MgHZ5rOPs

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2019 06 01, 16:04)
<p>Aš tai vasarą pradedu taip. Gaudau pabėgelį. Teko jau ir kitapus gatvės statono namo teritorijoje vaikytis</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/90MgHZ5rOPs'>https://youtu.be/90MgHZ5rOPs</a></p>

Kateniukas nori laisvės biggrin.gif biggrin.gif bėgs ir bėgs - tikrai neklausys mamkos tongue.gif tongue.gif
Atsakyti

Sveikos pirmadienio rytą :4u: Po aktyvaus savaitgalio,būtų neblogai išeiginės.

Kugis,koks padykęs,per tokį mažą plyšiuką pabėgo. :blink: Klajoklis apsigimęs  :P 

Atsakyti

Labas rytas vasarą  :4u: 

Miegalių kompanija jaukiai atrodo  :wub: 

Šponkiuko pabėgėlis  :D 

Mano kompanionė ir entuziastinga padėjėja

20190601-233519.jpg

20190601-233521.jpg

20190601-233505.jpg

20190601-233452.jpg

Atsakyti

Labas rytas po gražaus savaitgalio  :4u:

Runcelis yra geidžiamiausias miegojimo kompanjonas :hihihi:

20190519-190154.jpg20190526-112729.jpg20190602-120800.jpg

Penktadienį Runcius praėjo kasdvimėnesinę technikinę - viskas normoj :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 birželio 2019 - 09:05

Valiooooo Runculiui  :clap: 

Aš irgi mielai užsirašyčiau į eilę miegojimo su Runculiu seansui  :)​ 

Atsakyti

Valiooooo Runculiui  :clap:

Aš irgi mielai užsirašyčiau į eilę miegojimo su Runculiu seansui  :)​ 

Biškį knarkia Runcelis  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Nieko tokio, esu turėjusi knarkiantį miegotoją persiška nosia, moku ir miegoti su knarkiančiais pūkiais ir apversti knarkiančius pūkius nepažadinant  :D  iš kitos pusės knarkiantis kompanjonas kartais gal geriau nei tyliai ant veido miegantis kompanjonas, kuris kas 30 sekundžių bando ieškoti patogesnės pozos  :D  (Jumcia vis dar neatsikrato šio žavaus įpročio  :rolleyes:​ )

Atsakyti

Sveikos,

Smagu matyti Runciuką...turi jis kažką visus traukiančio, vargšas valkatėlė, gaila praganiau kontaktus jaunos poros, sutikusios jįir nesugebėjiusios ramiai praeiti...finansavo visą jo gydymą, kastraciją,skiepą ir sėdėjimą vet klinikoj(kur beje ir būvo visų labai mylimas)

Juma fainuolė

Tomos foto kaip visad nuostabios, o mažasis Kugeliukas- banditukas :)

Seniai matyta Mėta :wub:

Colomba, pas many niekas taip nemiega :wub: ...pavydu gal :)

O aš turėjau labai sunku ketyvirtadienį- penktadienį...ketvirtadienį po darbų svečiuose būvo fotografė, kačių niekad nefotografavus, bet taip patiko...kad aš po ruošos į lovą paršliaužiau jau penktadienį.....o vakar iškrauščiau pačius mažiausius iš palėpės į apačią į dar neįrengtą karantino patalpą....daililentės jau yra, elektra į pabaigą, tai manau po 2 sav. jau turėsiu vieną kačių kambarį...tada pabaigs karantiną...nes pranašauja tokius karščius...kad baisu ten šeimas palikti. FB pasitaškiau foto 

Beje sekmadienį(bijau kad pirmadienį pamiršiu, tai iš vakaro)  jau kelsiu Dinkinių vėliavą, taip kad laikas planuotis :)

Kaip visada pakasiukai plaukuotiems, o jų aptarnaujančiam personalui po bučkį :oro_buckis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 03 birželio 2019 - 14:14