Colomba, ačiū. čia gal tie, kur tikra meilė tik tarp vyrų?
Colomba, ačiū. čia gal tie, kur tikra meilė tik tarp vyrų?![]()
Taip, čia šitie trys. Ir dar Rainytės užpakalio truputį matosi, ji ten pirma nuėjo pamiegoti, o tie trys susikraustė
Na,tai ką?Vasara prasidėjo,visos išsilakstę kas kur?
Aš tai vasarą pradedu taip. Gaudau pabėgelį. Teko jau ir kitapus gatvės statono namo teritorijoje vaikytis
Kateniukas nori laisvės

Sveikos pirmadienio rytą Po aktyvaus savaitgalio,būtų neblogai išeiginės.
Kugis,koks padykęs,per tokį mažą plyšiuką pabėgo. Klajoklis apsigimęs
Labas rytas vasarą
Miegalių kompanija jaukiai atrodo
Šponkiuko pabėgėlis
Mano kompanionė ir entuziastinga padėjėja
Labas rytas po gražaus savaitgalio
Runcelis yra geidžiamiausias miegojimo kompanjonas
Penktadienį Runcius praėjo kasdvimėnesinę technikinę - viskas normoj
Valiooooo Runculiui
Aš irgi mielai užsirašyčiau į eilę miegojimo su Runculiu seansui
Valiooooo Runculiui
Aš irgi mielai užsirašyčiau į eilę miegojimo su Runculiu seansui
Biškį knarkia Runcelis
Nieko tokio, esu turėjusi knarkiantį miegotoją persiška nosia, moku ir miegoti su knarkiančiais pūkiais ir apversti knarkiančius pūkius nepažadinant iš kitos pusės knarkiantis kompanjonas kartais gal geriau nei tyliai ant veido miegantis kompanjonas, kuris kas 30 sekundžių bando ieškoti patogesnės pozos
(Jumcia vis dar neatsikrato šio žavaus įpročio
)
Sveikos,
Smagu matyti Runciuką...turi jis kažką visus traukiančio, vargšas valkatėlė, gaila praganiau kontaktus jaunos poros, sutikusios jįir nesugebėjiusios ramiai praeiti...finansavo visą jo gydymą, kastraciją,skiepą ir sėdėjimą vet klinikoj(kur beje ir būvo visų labai mylimas)
Juma fainuolė
Tomos foto kaip visad nuostabios, o mažasis Kugeliukas- banditukas
Seniai matyta Mėta
Colomba, pas many niekas taip nemiega ...pavydu gal
O aš turėjau labai sunku ketyvirtadienį- penktadienį...ketvirtadienį po darbų svečiuose būvo fotografė, kačių niekad nefotografavus, bet taip patiko...kad aš po ruošos į lovą paršliaužiau jau penktadienį.....o vakar iškrauščiau pačius mažiausius iš palėpės į apačią į dar neįrengtą karantino patalpą....daililentės jau yra, elektra į pabaigą, tai manau po 2 sav. jau turėsiu vieną kačių kambarį...tada pabaigs karantiną...nes pranašauja tokius karščius...kad baisu ten šeimas palikti. FB pasitaškiau foto
Beje sekmadienį(bijau kad pirmadienį pamiršiu, tai iš vakaro) jau kelsiu Dinkinių vėliavą, taip kad laikas planuotis
Kaip visada pakasiukai plaukuotiems, o jų aptarnaujančiam personalui po bučkį