Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Džiigu už Runculį-kukulį :wub: Diinka,labai laukiu susitikimo.Pasiilgau visų,noriu apkabinti.

Mažoji liepė dovanas ruošti,Ko tau reikėtų?Gali į až,gali viešai parašyti.

Atsakyti

Aš praktiškai bet kurį savaitgalį galiu :)

Išties Runciukas toks katukas, kad greit visus prisijaukina  :rolleyes:  Net nebūdamas nugriuviminiu gražuoliu :D 

Atsakyti

Runcelis nugriuviminis geruolis  :wub:  šaunu, kad tech. praeita gerai!

Atsakyti

Dėl Diinkinių - aš irgi visus birželio savaitgalius galiu  :rolleyes: 

Atsakyti
Labas rytas,
Norėčiau perduoti Dinkai savo katiniuko daiktus, jeigu kas sutiktų paimti ir jai nuvežti, parašykite man.
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif
Na, ką ir pas mus atėjo vasara wub.gif

Colombos chebros miegojimo ypatumai wub.gif
Juma, kaip visada, šypseną kelia biggrin.gif
Runcelio TA smagu. Gerai Gielux sako, jis nugriuviminis geruolis biggrin.gif

Dėl Diinkinių , man visi savaitgaliai tinka.

Sidabre, o gal dar atisiras naujas katulis?
Bet jei jau apsisprendei, tai tu kartais ne Salininkuose gyveni? Jei taip, tai aš galiu atlėkti.
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2019 06 04, 10:57)

Sidabre, o gal dar atisiras naujas katulis?
Bet jei jau apsisprendei, tai tu kartais ne Salininkuose gyveni? Jei taip, tai aš galiu atlėkti.

Taip, Daredi, apsiprendžiau katinukų daugiau neturėti, tik mano senučiukė Katytė vis dar paskui mane bėgioja... ax.gif Ir gyvenu Salininkuose, tik jei ne dabar važiuojat, atiduoti man geriau būtų kitą savaitę.
Turiu 3-is guoliukus, boksą, gal kokių žaisliukų...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2019 06 04, 11:18)
Taip, Daredi, apsiprendžiau katinukų daugiau neturėti, tik mano senučiukė Katytė vis dar paskui mane bėgioja... ax.gif Ir gyvenu Salininkuose, tik jei ne dabar važiuojat, atiduoti man geriau būtų kitą savaitę.
Turiu 3-is guoliukus, boksą, gal kokių žaisliukų...

Galiu ir kitą savaitę. Parašyk man į az adresą ir telefoną, aš pasiskambinsiu ir sutarsime.
Atsakyti

Sidabre, Bugučio nebėra?  :unsure:  matyt kažką praleidau, užjaučiu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 04 birželio 2019 - 11:46
QUOTE(gielux @ 2019 06 04, 12:46)
<p>Sidabre, Bugučio nebėra?  unsure.gif  matyt kažką praleidau, užjaučiu </p>

Taip, nebėra nuo vasario 16-s verysad.gif Ir vis dar negaliu su tuo susitaikyti.... unsure.gif
Papildyta:

Daredi, išsiunčiau, tik nežinau ar sėkmingai , jei negausi - tada man parašyk.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 birželio 2019 - 12:10

Sidabre - nebūnu kitose temose ir nežinojau. Nuėjau paskaityti. Apkabinu ir užjaučiu. Žinau kaip tai būna ir kiek daug laiko prireikia kad viskas aprimtų ir mintys sugultų.  :console:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2019 06 04, 13:09)
Taip, nebėra nuo vasario 16-s  verysad.gif  Ir vis dar negaliu su tuo susitaikyti.... unsure.gif
Papildyta:

Daredi, išsiunčiau, tik nežinau ar sėkmingai , jei negausi - tada man parašyk.....

Gavau. Kitą savaitę pasiskambinsiu smile.gif
Atsakyti