Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sidabre, kaip liūdna :console:

Atsakyti
Magnuna, ačiū už šiltus žodžius, stengiuosi blokuoti mintis ir jausmus....Tik va čia berašinėdama tarytum žaizdą pradraskiau... unsure.gif

Daredi - OK mirksiukas.gif
Atsakyti

Sidabre,niekada nesakyk niekada.Aš po rainojo Fredžio išėjimo visiems sakiau,negaliu žiūrėti į katinus,nebus jų nei vieno namuose.O dabar net du turiu.Net nepajutau,kaip į namus ir į širdį susikraustė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 birželio 2019 - 14:49
Lisitėja, suprantu, kad minkštas pūkuotas padarėlis labai greitai "prisiklijuotų", bet nutariau pabūti "nepriklausoma moterim", juk daug metų savo pūkuočius nepalikdavau ilgiau kaip 1-ai dienai, o prašytis prižiūrėti pas kažką nelabai ir turiu...O šiaip - užrakinai duris ir važiuoji ar skrendi, kur akys mato ir širdis geidžia... biggrin.gif
Atsakyti

Šiandien vakarienei - arbūzas. Juma pasirodė didi arbūzų mėgėja. Reikalauja savo arbūzo dalies kiekvieną kartą kai susiruošiu pati arbūzo paskanauti

20190604-195555.jpg

20190604-195600.jpg

Atsakyti

Priedas  B6DE20B4-523A-4D9D-8C8A-03EDC09167E7.jpeg   118,37KB   0 Parsiųsta kartų

Juma, pasidalink arbūzu, aaaaa

Atsakyti

Spurga  iš alkio net nepakelia galvos  :D​ 

Juma ryškiai mėgaujasi arbūzu. Aš vakar sushi valgiau. Tai buvo daug prašančių žvilgsnių :)

Runcelis knarkia? Man kačių knarkimas toks juokingas ir mielas ❤

Į Dinkines norėčiau, bandyčiau prisiderinti. :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 05 birželio 2019 - 05:18

Dar nemačiau,kad katinas valgytų arbūzus.Nors vienas veikėjas ir agurkus apgrauždavo augančius darže.

Jau ta Spurgos rožinė nosis  :wub:

Labas rytas ,šiltas ir saulėtas  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

20190604-210858.jpg

Bijau kad Juma arbūzu nepasidalins, ji skubiai viską į save susideda ir bėga pas mane mano arbūzo dalimi dalintis  :)​ 

Atsakyti

Laba ryta, man birželį tinka, 06.09, 06.23-24, 06.29-30

Sidabre, apkabinu :(

Juma gurmanė, mano bučkis- praktiškai visus vaisius uogas ir daržoves mėgsta :) dėlobuolio ar pomidoro net dreba, kaip nori

Spurga labai mielo snukučio, nu tokia ...spurga :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Ja ta Spurgą su savo Tosltojiškos kunigaikštytės drama :hihihi:

Juma smaližiukė :)

Diinka, Pedras irgi sąla nuo obuolių ir pomidorų :) Runciukas mėgsta agurkus :)

Sužinojau, kad 06 09 man netinka... apsiėmiau darbą, kurį truks plyš reikia iki 06 10 vakaro nukauti... 06 11 skrendu į Milaną susitikti su Rut  :wub: 

Atsakyti

Labukas,

Sidabre, užjaučiu

o šiaip, smagiai gyvenat - arbūzus valgot, katinus gaudot.... 

O Nikutei vis dar neperkaršta  :lol:​ 

21pp54.jpg

Atsakyti