Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bandom važiuoti, vos galvą nuo darbų pakeliu. Autobuso nepažadu.

Atsakyti

Aš neprisijungsiu prie Dinkinių.

Atsakyti

Aciu aciu 😘 jai geriau tik va neaisku kauo dabar bus su ta operacija... O vezys  juk nelaukia.. Baisiai nervuota ji kartais isteriskai.. Nupirkau spalvoti suaugusiems knygeliu sako as gi ne vaikas. Bet ziuriu tiek patiko kad spalvoja. Tai manau gerai ir ranka galva lavins ir apsiramins. 

Gryzau i lietu amzina... Lyja kasdien. Darze sliuzu taborai karaliauja. Ir ridikeliai metro aukscio bei suzydeje 😂😂😂 

Pavydziu jum susitikimo

Atsakyti

Sveikos.

Viską perskaitau ir seku. Tačiau dabar man supynės - tai aukštyn, tai žemyn su vėjeliu. Bandau išlaikyti pusiausvyrą. Labai apgailestauju, bet į Dinkines negalėsiu. Kaip tik sekmadienį pajudėsime į dvisavaitines atostogas. Per Panevėžį, kur uošviams paliksime gyvūnus, į Latvijos pajūrį, Siguldą, po to - į Estijos Saremos salą, Tartu ir atgal.    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 birželio 2019 - 18:57

Sveikos, aš  važiuosiu,jei niekas  nepasikeis  iki  savaitgalio,nes  darbe  toks  krūvis  dabar, kad  beveik  stogas  važiuoja...

Vilkra, jei  važiuosiu, tai Laputaitės  galės  kartu  keliaut . 

Reklamoj  mačiau  Aist Rapolą /Auksiniam  prote /,tai  penktadienį  reiks  žiūrėt!

Atsakyti

Sveikos.

Dėl Diinkinių - važiuočiau.

Galvos irgi neatkeliu darbe ir dar Maurui vėl pasipylė priepuoliai. Bandom kovoti su tuo bet kol kas pagerėjimo nėra. 

Azu - mamai daug sveikatos linkėjimų  :4u: į :4u:​ 

Atsakyti

O, vargeli, matyt Maurui karštuma iššaukė pablogėjimą :oh:

.Laikykit stogus merginos,kad galutinai nenuvažiuotų.Gaila,kad ne visos sulėks, bet ne svieto pabaiga, turėsime dar kitų susibėgimų, tikiuosi susimatysime.

Atsakyti

Aist, Azu, laikykitės!

Magnun, Mauriukui  :4u: 

Vis dar rimtai darbuojuosi...

Atsakyti

Azu, daug daug kantrybės tau ir mamai  :4u: ir kad greičiau mama atsigautų. Dėl kelionės aš kaip visada iki galo nežinau. 

Šponkuti kaip tu? Ir Colomba tyli  :unsure:

Mauriukui sveikatos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 19 birželio 2019 - 07:51

Šponkuti kaip tu? 

Ačiū, kad teiraujiesi. 
Apibendrinant mano dvi savaitės tokios:
akmenys, Kugis, policija, vyro melas, finansiniai nuostoliai, sudaužytas telefonas, vizitai pas kinezeterapiautą. Na, bet penktadienį prasideda atostogos. gal susidėlios viskas galvoj. Šiuo metu esu labai piktas ir dirglus žmogus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 19 birželio 2019 - 09:32

Šponkiuk :4u: , manau būtent dėl to tau reiktų pasivažinėti su mumis  :hmm: 

Atsakyti

Šponkiuk :4u: , manau būtent dėl to tau reiktų pasivažinėti su mumis  :hmm:

Reiktų, bet būsim išvažiavę :)

Atsakyti