Bandom važiuoti, vos galvą nuo darbų pakeliu. Autobuso nepažadu.
Aš neprisijungsiu prie Dinkinių.
Aciu aciu 😘 jai geriau tik va neaisku kauo dabar bus su ta operacija... O vezys juk nelaukia.. Baisiai nervuota ji kartais isteriskai.. Nupirkau spalvoti suaugusiems knygeliu sako as gi ne vaikas. Bet ziuriu tiek patiko kad spalvoja. Tai manau gerai ir ranka galva lavins ir apsiramins.
Gryzau i lietu amzina... Lyja kasdien. Darze sliuzu taborai karaliauja. Ir ridikeliai metro aukscio bei suzydeje 😂😂😂
Pavydziu jum susitikimo
Sveikos.
Viską perskaitau ir seku. Tačiau dabar man supynės - tai aukštyn, tai žemyn su vėjeliu. Bandau išlaikyti pusiausvyrą. Labai apgailestauju, bet į Dinkines negalėsiu. Kaip tik sekmadienį pajudėsime į dvisavaitines atostogas. Per Panevėžį, kur uošviams paliksime gyvūnus, į Latvijos pajūrį, Siguldą, po to - į Estijos Saremos salą, Tartu ir atgal.
Sveikos, aš važiuosiu,jei niekas nepasikeis iki savaitgalio,nes darbe toks krūvis dabar, kad beveik stogas važiuoja...
Vilkra, jei važiuosiu, tai Laputaitės galės kartu keliaut .
Reklamoj mačiau Aist Rapolą /Auksiniam prote /,tai penktadienį reiks žiūrėt!
Sveikos.
Dėl Diinkinių - važiuočiau.
Galvos irgi neatkeliu darbe ir dar Maurui vėl pasipylė priepuoliai. Bandom kovoti su tuo bet kol kas pagerėjimo nėra.
Azu - mamai daug sveikatos linkėjimų į
O, vargeli, matyt Maurui karštuma iššaukė pablogėjimą
.Laikykit stogus merginos,kad galutinai nenuvažiuotų.Gaila,kad ne visos sulėks, bet ne svieto pabaiga, turėsime dar kitų susibėgimų, tikiuosi susimatysime.
Aist, Azu, laikykitės!
Magnun, Mauriukui
Vis dar rimtai darbuojuosi...
Azu, daug daug kantrybės tau ir mamai ir kad greičiau mama atsigautų. Dėl kelionės aš kaip visada iki galo nežinau.
Šponkuti kaip tu? Ir Colomba tyli
Mauriukui sveikatos
Šponkuti kaip tu?
Ačiū, kad teiraujiesi.
Apibendrinant mano dvi savaitės tokios:
akmenys, Kugis, policija, vyro melas, finansiniai nuostoliai, sudaužytas telefonas, vizitai pas kinezeterapiautą. Na, bet penktadienį prasideda atostogos. gal susidėlios viskas galvoj. Šiuo metu esu labai piktas ir dirglus žmogus.
Šponkiuk , manau būtent dėl to tau reiktų pasivažinėti su mumis
Šponkiuk
, manau būtent dėl to tau reiktų pasivažinėti su mumis
Reiktų, bet būsim išvažiavę