Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, mielosios,

manau, reiktų šiek tiek susivesti galus dėl dinkinių 23 d. (Jei Diinka neatšauks dėl mūsų neryžtingumo :hihihi:)

Iš Vilniaus važiuoja:

Erendira

Magnuna?

Colomba?

Daredi?

Rustė?

Extra?

Kas dar?

Atsakyti

Labas rytas :4u: Ot, gerai kaime gyventi.Sugalvojai, sėdai į mašiniuką ir birbi kur nori,su niekuo derinti nereikia, ne taip kaip kažkam iš didelio miesto :lol: Juokauju jei,ką :ax:

Atsakyti

Iš Kauno trys laumės... ..  ( vežam tyyyynginį)

Atsakyti

Erendira, aš važiuoti noriu. Tik yra tikimybė, kad Intelingentą sekmadienį ryte reikės nunešti į kliniką, tai aš galiu paskui tiesiog pati iki Kauno atvažiuoti, o ten jau gal kas nors pasitiktų mane?  :)​ 

Atsakyti

Kokioj dėžėj noriu, tokioj guliu Priedas  8C50907C-B54F-4DCF-80B4-735B7DE4AB2E.jpeg   122,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Colomba, jei tas rytas ne 11 val tai gal geriau iškart kartu važiuoti, nes įtariu, su tilto remontu kažkam važiuoti tavęs į stotį būt labai nekas...

Gielux, o tu ką?

Atsakyti

Erendira, aš kaip visada priklausoma nuo kitų  :wacko: jei mažoji važiuos sekmadienį pas senelius, aš out, jei pirmadienį aš in. O tai irgi nuo senelių priklauso, bet gal šiandien vakare bus aišku.

Jo, tilto remontas ten siaubas. Aš kai važiavau su Dovile,mus navigacija vedė per kitą tiltą, ten nusukt reik anksčiau, bet mes nepakausėm  :irnesakyk: tai gavosi porą kilų visiško š.... ir vis tiek pirmai progai pasitaikius nusukom ir važiavom per kitą tiltą. 

Atsakyti

Extriukas negalės važiuoti...

Atsakyti
bože, kaip čia nieks nevažiuoja blink.gif

Nu aš atrodo važiuoju ax.gif
Atsakyti

Merginos, kad aplenkti  Miškinio  tilto  remontą, rekomenduoju  įvažiuoti  į kauną  per  savanorių  pr ( muravos  sankryzą),tada  savanorių  prospektu  tiesiai  važiuoti  iki Aklųjų  sankryžos( savanorių ir  tvirtovės  al  sankryzos),ten sukti  į dešinę ir  tiesiai važiuoti   per  varnių  tiltą iki  Panerių  gatvės, dar  kartą  sukti  į  dešinę ir  tada  visą  ilgą  kelią  iki  drąseikių  parduotuvės  ,kur  jau  suksite  pas  diinką .

Atsakyti

Atrodo, kad važiuosiu.

Ką atsivežti vaišėms? Nes su gaminimu pastaruoju metu man ne kažką sekasi :)

Inteligentas naktį išsitraukė kateterį iš pūslės. :oh:

Atsakyti

Labas rytas :D 

20190622-094937.jpg

Atsakyti