Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Magnun, ačiū už elegantiškąsias šlakuotąsias  :wub: 

Beje, niekad neauginau lelijų, nesitikėjau, kad jų pumpurai ir žiedai tokie dručikiai - stiprūs, stori ir kieti  :rolleyes: 

Saintlina, et... dėl laiko nuspręsti sunku, bet pamatysi, kada katei bus dar sunkiau būti... 

Atnešiau jums Vilkros prisiminimą iš FB   :D 

36860407-2031311693545933-27820957707051

Atsakyti

Saintlina, stiprybės. :4u:  Gyvūno išėjimas nepaprastai skaudus dalykas. Širdis pasakys, kada jau metas. :4u:  :4u:  :4u: 

Linkėjimai uodegytėms.

Merginos, labai ačiū už kelionių reportažus - atgaiva sielai ir akims, įkvėpimas ir pačiai ką nors nuveikti.

Atsakyti

Saintlina... :console:

Magnun, ačiū už spalvas! Mėgstu žiūrėti į oranžinę, ji tokia įkraunanti. :)

O aš net nežinau, kaip mano uodegoms sekasi. :huh2: Prieš kelias dienas gavom žinutę, kad viskas gerai. Bet vis tiek... liūdna turbūt joms. :unsure: 

Merginos, gal turite kokių minčių penktadienio popietę praleisti... hmmm... kolektyviškai? Pasiilgau... :ax:

Atsakyti

Lapyn, aš už  :4u:

Atsakyti

Ką veikt, kai lyja? Miaugot :)

1-ABC9-AC1-2-A02-4-F85-BCB1-555834491759

Kaip miaugot? Mandrai :D

8969250-E-15-C2-409-B-AF9-F-5-C36554-A1-

Dėl penktadienio, greičiausia dirbsiu  :unsure: 

Atsakyti

Belos miaugojimo būdas "Bučiuokit leteną" :hihihi:

Atsakyti

Saintlina... :console:

Magnun, ačiū už spalvas! Mėgstu žiūrėti į oranžinę, ji tokia įkraunanti. :)

O aš net nežinau, kaip mano uodegoms sekasi. :huh2: Prieš kelias dienas gavom žinutę, kad viskas gerai. Bet vis tiek... liūdna turbūt joms. :unsure: 

Merginos, gal turite kokių minčių penktadienio popietę praleisti... hmmm... kolektyviškai? Pasiilgau... :ax:

Aš mielai :)

Atsakyti

Taigi- oficialiai įžengiau į juodą periodą...  pradžioj norėjau klausti ar turim medikų konsultacija- bet pagalvojau- kad situacijos tai nepakeis.. palauksiu dar mėnesiuką iki  rimtos konsultacijos ir tiek. Tik tas mėnuo TOOOKS ilgas..

Pridėta:

• Priedas  020-2.jpg   174,44KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 10 liepos 2019 - 15:47

Vilkra, laikykis  :4u:  skamba baisokai tavo pasisakymas, linkiu, kad viskas būtų gerai  :4u: 

Kaip durnom usuotom mergom išaiškint, kad kitaip nebus, kad muštis negalima, nes po to abi vaikšto ašarotom akim?! Nu bet kas do smegenėlės abiejų  :huh2: Bjauriausia dėl tų akių, baisu, kad iki rimtesnių dalykų neprisimosikuotų letenom. Vėl Bela traiškanota. Yra gal kokia liaudiška priemonė akim pravalyt? 

Atsakyti

Vilkra :4u:​ 

Atsakyti

Vilkra, tau dideliausias palaikymo :4u:Gal galima konsultaciją paspartinti privačioje klinikoje.Kainuos tai kainuos, bet nereikės tiek laukti.

Atsakyti

Vilkra, laikykis :4u: :4u: :4u:

Merginos, Lapyna aukščiau rašė ir siūlė susitikti, galbūt būtų idėjų kur galėtume susiorganizuoti? :)

Atsakyti