Merginos, užsakinėsiu Runciui maistą iš zooplus.de, gal kuriai ko nors reikia/?
Sveikos. Kadangi vakar grįžo Ignas ir pas mus vėl "full house", tai norisi kuo daugiau laiko praleisti su šeima. Po mėnesio, kai išskris, vėl tik telefonu su vyresniuoju bendrausime. Todėl rytoj nedalyvausiu susitikime. Erendira, Gielux, ko gero, žino tą motinišką džiaugsmą susitikus ir širdį gniaužiantį ilgesį bei nerimą išsiskyrus.
aš tai logiškai nesuprantu, kodėl gamtoje dauguma gyvūnų užaugina vaikus ir viskas. Ate. Ramu. O va žmonės - motinos turi savo širdyse instaliuotą kokį tai begalinį nesibaigiantį ryšio su net ir savarankiškomis suaugusiomis atžalomis jausmą.
Erendira, man labai reiktų Ainu Trixie XL dydžio pernešų - liemenės. Jei leis rinktis spalvą, tai juodų. Va tokių:
https://www.zooplus....trategyid=98798
Ačiūūū!
Aist, įdėta! (tik neradau kur pasirinkti, kad užrašas būtų "lady"
Ačiū, Erendira. Man rodos, ten į tą patį liemenės - pavadžio komplektą įeina abi lipukų versijos ( ir Lady, ir Gentleman).
Aist, va, kaip narsiai, pasirodo
Et, supprantu, koks smagumėlis sulaukt namuose išskridusio paukštyčio
Man reiks laukti rudens
Merginos, žinokit, neturiu supratimo, kur galėtume susitikti, pas save nepakviesiu, bo dirbu ir vakarais, tai namai pūkuose ir gal net žemėse
Sveikos, galiu priimti pas save rytoj tik va, pagamint tai nelabai ką pagaminčiau. Jei tiks lavašiukas, dar gal ką saldaus prigriebciau iš pardės.
Namų neblizginsiu, tai jei koks pūkų riedulys prariedės, apsimeskit, kad nematot
Sveikos, galiu priimti pas save rytoj
tik va, pagamint tai nelabai ką pagaminčiau. Jei tiks lavašiukas, dar gal ką saldaus prigriebciau iš pardės.
Namų neblizginsiu, tai jei koks pūkų riedulys prariedės, apsimeskit, kad nematot
Man atrodo, kad pas visas vienas ar kitas pūkų kamuolys prasiridena.
Aš mielai iškeisčiau savo virtuvę su palutėmis į kad ir 10 pūkų riedulių ant grindų.
Erendira, jei dar neišsiuntei užsakymo - man Josera Nature Cat vieną maišą (10 kg). https://www.zooplus....eidefrei/569767
Šponkiuk, ar tikrai galima?
Vilkra, laikykis!
Dublis
Lapyn, dar laukiau, maža kam ko )
įmečiau ;) jau einu užsakinėti.
Šponkiuk, šauniai Sutariam laiką ir pan?
Galima, galima
Na aš namuose būsiu apie 16h O kada jau Jums patogu rinktis, rašykit