Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba, ir vėl nepavyks pas Šponkų įsibrauti....

Laba

Vilkra, viskas bus gerai :4u: 

Aš po rankos tyrimo pradėjau miegoti, pagaliau po 2 mėnesių vos 2-3 val per naktį neramaus , nekokybiško miego , paskutiniu metu jaučiaus zombis, būvau, pikta, priekabi, super jautri.....Nors ranka nutirpus visad, bet naktim neskauda. Tyrimas- tai kratymas elektra :) o jei rimtai, tai į kokkretų nervą "kala" el. impulsas

Atsakyti

Diinkut, tai tau pagaliau  paskyrė gydymą, kad nebeskauda, ar "nukratymas" padėjo? :D

Atsakyti

Šponkiuk, gal apie 17 val? Ar vėliau? Merginos, kaip jums? Būsiu su ratais, galiu kažkur kažką prigriebt.

Atsakyti

Šponkiuk, gal apie 17 val? Ar vėliau? Merginos, kaip jums? Būsiu su ratais, galiu kažkur kažką prigriebt.

Gal mane galėtum? 😅 

Atsakyti

Aš kiek vėliau pribūsiu, nors gal ir spėsiu. Gali ką  nors iš miesto surinkti pakeliui, jei būtų norinčių. Daredi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 liepos 2019 - 11:50

Erendira, gydymas- operacija, kitą sav. papuoliau opas šeimyste pasiimsiu siuntimą. O padėjo kratimas kaip suprantu, gal prislopino nervą

Atsakyti

Man tai tinka 17h :) Planuoju lavašiuką, gal kokį pyragą prigriebsiu, turėsiu nealkoholinio vyno butelaitį. 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 07 12, 13:49)
<p>Aš kiek vėliau pribūsiu, nors gal ir spėsiu. Gali ką  nors iš miesto surinkti pakeliui, jei būtų norinčių. <strong>Daredi</strong>?</p>
<p> </p>

Labai norėčiau, bet negalėsiu. Bėgsiu pas manikiūrininkę, o po to lėksiu pasiimti vaiko, grįžta iš stovyklos.

Gero jums pasisėdėjimo, mielosios 4u.gif
Atsakyti

Aš irgi lygiai 5 nespėsiu. Turėsiu parduotuvinio užkandžio.

Atsakyti

Jau atėjau į temą ieškoti kur svečiai dingo :D

Atsakyti

Jau atėjau į temą ieškoti kur svečiai dingo :D

Yuffie ant manęs miega, kiek vėluosiu  :D​ 

Atsakyti
O as kelioms dienoms buvau pabegusi nuo kompo - isijungiu - vel baliu praleidau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Laukiu foto 4u.gif
Atsakyti