Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Evangelic @ 2019 07 16, 00:24)
Princas, tikriausias kieminis prieglaudinis smile.gif irgi apie 4 m., 5,6 kg. NEPAPRASTAS KATINAS, kol kas nėra nuotraukos, kuri atskleistų jo tikrą asmenybę biggrin.gif, tai tokia "paso foto".

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Dulkė rusų mėlynoji?
Nu neauga ta mūsų Erlutė niekaip, nei į ūgį, nei į storį. Princesė figūrą saugo biggrin.gif

Ne, Dulke prieglaudine, kiemo pilkoji, bet matyt jos mama savu laiku pasiautejo su kilmingu teciu smile.gif))
Buckiai Jumai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 16 liepos 2019 - 00:12

Labrytis,

Ačiū jums už palaikymą  :4u:  Jumcikas visą naktį nuo manęs nesitraukia. Grikis ant jos barasi, nenori Jumos pripažinti kol kiemo kvapas neišsivadėjęs iš kailiuko. Juma pagėrusi ir pavalgiusi puolė savo pelių skaičiuoti.

Evangelic - sveika prisijungusi  :4u: 

Zundyte - nepasiduokim, praeis visi juodi laikotarpiai  :4u: 

Neriu į darbus

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto. :4u:

Ačiū už geras naujienas

.Kaip gerai,kad mažoji atsirado.

Nuostabūs naujokai, sveiki prisijungę  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lisitėja, Magnun, Zundyt, greit marš ant balto dryžiuko  :gun_smilie:  :) 

Labai linkiu, kad viskas greit ir sklandžiai spręstųsi  :4u: 

Naujokėms su naujokais labas ir valio  :D Laukiam daugiau nuotraukų ir dalyvavimo ;)

Ir aš neriu darbuosna  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba, labai smagu gėl Jumos, vakar jau nesulaukiau gerų nayjienų, lūžau, nes keliuos 4, o irel. purtymo poveikis jau nyksta :(

Visoms kuo daugiau baltų dryžių...man su laiku dar sunkiau, kas antrą dieną pas mamaitę važinėju, nes liepos 6 išsinarino petį, įmobilizuota dešnė ranka viusiškai prie kūno, tai nelabai ką pati gali :( dar katiną jos parsivežiau, pradžioj labai stresavo, bet po truputį apsiprato, bet dar bandau baltoj pusėje laikytis ko visom linkiu :4u: 

Atsakyti
Nu, ačiū dievui, atsirado Juma, Jetus kaip gerai karsta.gif

Sveiki, naujokėliai 4u.gif Junkitės į būrį. Geros nuotraukos. Pirmoji tai šypsnį sukėlė, o antrasis tai joo, toks ponaitis wub.gif

Supercat thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos

Oi kaip džiaugiuos dėl Jumcės.

Zundyt, daug daug palaikymo  :4u: 

Supercat- nuostabiai tobula  :wub: 

Evangelc, nu puikūs katinukai  :wub: 

Varlins, galima čia apie viską, ne tik apie uodegas :D

Nu taip, jis pats nukrito. Ir taip, aš jį saugau, kad vėjas neišpūstų.

A447-CC62-69-E1-4-C99-A55-E-2037-C455-B1

Rankšluostis buvo atiduotas katytei. Įlindau į spintą megztuko, anas irgi buvo nukritęs ir saugomas, kad neišpūstų vėjas. Noras kilo atiduot irgi katytei, nes tas bezbožnikas pasitaikė bjaurios juodos spalvos, nu bet kad jau beveik naujas buvo, tai išrinkinėjau Spurgą iš megztinio gerą pusvalandį :D

Atsakyti

Oi kaip gerai, kad Juma atsirado! Nedrįsau net nieko rašyti, sėdėjau ausis suglaudus, naujienų laukiau. Pagaliau geros žinios. :wub: 

Dėl juodų dryžių - dabar mano aplinkoje daug žmonių negražioj spalvoj sėdi. Nežinau, ar čia buvę karščiai taip visiems nukilnojo stogus ir sveikatas, ar čia pilnatis su kažkuo persimaišė, bet visur kažkokios nesąmonės. Ir mane tie dalykai kabina, pagaliai į ratus painiojasi, bet kaip nors. Suprantu, kad tai reikia kažkaip išgyventi. Laikykitės visos! :4u: 

O mano katuliai pagaliau atgavo bent vieną namiškį, yra apglostyti ir apguliašėlinti. Man irgi ant širdies ramiau, kad jiems viskas gerai.  :B 

Atsakyti

Sveikos. 

Spurga megztinyje  :lol: 

Evangelic, mieli Jūsų katinukai.

Lapyna, na ir puiku, kad namie kačiai savo žmogaus sulaukė.  :4u: 

Pas mus namie atidarinėjami langai visi su tinkleliais. Bet, kai Ainu viešėjo pas uošvius ir tuomet buvo 30 laipsnių, jie palikdavo balkono viršutinius langus atidarytus nakčiai. Man buvo neramu, kad katė neišskristų. Tpfu tpfu tpfu tas 2 savaites prabuvo. 

Atsakyti
Ačiū visoms už gerus žodžius smile.gif

Grikis gal nervuojas, kad Juma jo kartu nepasiėmė į lauką? smile.gif Ar jau grįžo draugystė?

Mes pernai bandėm tinklelius užsidėti, porą kartų... išlaikė gal net 5 minutes ir buvo nudraskyti. Katinai priėmė kaip asmeninį įžeidimą - kaip jie dabar paukščiukus medžios ir kitus katinus nušnypšinės, kurie į kiemą ateina.
Atsakyti

Oho, koviniai prieštinkleliniai katai.  :D 

Atsakyti

Evangelic,labai  gražūs  katuliai,rainasis  tai  beveik  mano  Kolumbas! O  tinkleliai  turi  būti  gyvūnams  apsaugoti, metaliniai, jų  nesudrasko, bet  jie  ir  kainuoja  atitinkamai.tinklelis.lt  tokius  radau.

Gieliux,tavo  postus  skaitau  kaip  jumoreskas,ot  sugebi  aprašyt  situacijas,žvygauju  ištisai!Ačiū  tau! SPURGA  iš  megztinio  išrankiot,tai  čia  jau  aukštasis  pilotažas!!!Dabar,kai  darbe  kas  rankios  nuo  manęs kačių  plaukus, sakysiu, kad  nespėjau  katės  iš  megztinio  išrinkt :))

Atsakyti