Papildyta:
Dulkė rusų mėlynoji?
Nu neauga ta mūsų Erlutė niekaip, nei į ūgį, nei į storį. Princesė figūrą saugo

Ne, Dulke prieglaudine, kiemo pilkoji, bet matyt jos mama savu laiku pasiautejo su kilmingu teciu

Buckiai Jumai

Labrytis,
Ačiū jums už palaikymą Jumcikas visą naktį nuo manęs nesitraukia. Grikis ant jos barasi, nenori Jumos pripažinti kol kiemo kvapas neišsivadėjęs iš kailiuko. Juma pagėrusi ir pavalgiusi puolė savo pelių skaičiuoti.
Evangelic - sveika prisijungusi
Zundyte - nepasiduokim, praeis visi juodi laikotarpiai
Neriu į darbus
Laba, labai smagu gėl Jumos, vakar jau nesulaukiau gerų nayjienų, lūžau, nes keliuos 4, o irel. purtymo poveikis jau nyksta
Visoms kuo daugiau baltų dryžių...man su laiku dar sunkiau, kas antrą dieną pas mamaitę važinėju, nes liepos 6 išsinarino petį, įmobilizuota dešnė ranka viusiškai prie kūno, tai nelabai ką pati gali dar katiną jos parsivežiau, pradžioj labai stresavo, bet po truputį apsiprato, bet dar bandau baltoj pusėje laikytis ko visom linkiu
Sveikos
Oi kaip džiaugiuos dėl Jumcės.
Zundyt, daug daug palaikymo
Supercat- nuostabiai tobula
Evangelc, nu puikūs katinukai
Varlins, galima čia apie viską, ne tik apie uodegas
Nu taip, jis pats nukrito. Ir taip, aš jį saugau, kad vėjas neišpūstų.
Rankšluostis buvo atiduotas katytei. Įlindau į spintą megztuko, anas irgi buvo nukritęs ir saugomas, kad neišpūstų vėjas. Noras kilo atiduot irgi katytei, nes tas bezbožnikas pasitaikė bjaurios juodos spalvos, nu bet kad jau beveik naujas buvo, tai išrinkinėjau Spurgą iš megztinio gerą pusvalandį
Oi kaip gerai, kad Juma atsirado! Nedrįsau net nieko rašyti, sėdėjau ausis suglaudus, naujienų laukiau. Pagaliau geros žinios.
Dėl juodų dryžių - dabar mano aplinkoje daug žmonių negražioj spalvoj sėdi. Nežinau, ar čia buvę karščiai taip visiems nukilnojo stogus ir sveikatas, ar čia pilnatis su kažkuo persimaišė, bet visur kažkokios nesąmonės. Ir mane tie dalykai kabina, pagaliai į ratus painiojasi, bet kaip nors. Suprantu, kad tai reikia kažkaip išgyventi. Laikykitės visos!
O mano katuliai pagaliau atgavo bent vieną namiškį, yra apglostyti ir apguliašėlinti. Man irgi ant širdies ramiau, kad jiems viskas gerai.
Sveikos.
Spurga megztinyje
Evangelic, mieli Jūsų katinukai.
Lapyna, na ir puiku, kad namie kačiai savo žmogaus sulaukė.
Pas mus namie atidarinėjami langai visi su tinkleliais. Bet, kai Ainu viešėjo pas uošvius ir tuomet buvo 30 laipsnių, jie palikdavo balkono viršutinius langus atidarytus nakčiai. Man buvo neramu, kad katė neišskristų. Tpfu tpfu tpfu tas 2 savaites prabuvo.
Evangelic,labai gražūs katuliai,rainasis tai beveik mano Kolumbas! O tinkleliai turi būti gyvūnams apsaugoti, metaliniai, jų nesudrasko, bet jie ir kainuoja atitinkamai.tinklelis.lt tokius radau.
Gieliux,tavo postus skaitau kaip jumoreskas,ot sugebi aprašyt situacijas,žvygauju ištisai!Ačiū tau! SPURGA iš megztinio išrankiot,tai čia jau aukštasis pilotažas!!!Dabar,kai darbe kas rankios nuo manęs kačių plaukus, sakysiu, kad nespėjau katės iš megztinio išrinkt )