Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ne, nėra dar Jumos. Grikis verkia, ieško.

Namuose viską išverčiau, tris kart šaldytuve pažiūrėjau ir net šaldymo kameroje iš to šoko žiūrėjau. Skelbimus pakabinome, turime gyventojų grupę susikūrę - parašiau, viena moteris parašė, kad vaikams pasakė ir prašė kiemo draugams papasakoti, vis daugiau akių ieško. Draugė anksti rytais su šuniuku eina pasivaikščioti - irgi dairosi. Tikiuosi gal praalkusi ateis prie parduotuvės.

Ieškom

Atsakyti

Magnuna, laikau kumščius. Mano vaikystės katinas buvo iškritęs, po gerų dviejų savaičių radom. Daug jum visiem palaikymo  :4u:  :4u: 

Gal naujokiukai norėtų ne tik stebėti, bet ir pasirodyti? Smagu naujus katinukus temoje matyt  :ax: 

Atsakyti

Mergytės, Juma atsirado 

Moteris vedžiojo šuniuką, pamatė skelbimą ir pamatė Jumą iš po mašinos žiūrinčią. Paskambino man, visai šalia namų. Juma pašaukta vardu nėjo prie moters, tik girdėjosi kaip kniaukia. Aš atbėgau ir Jumcikas puolė į glėbį. Taigi pabėgėlė namie, murkia ant kelių. Grikis su Kruopa ant jos  šnypčia, ana gi lauku kvepia.

Ufffff nors viena bėda nuo pečių nusirito.

Atsakyti

Magnun, net ašarikė prasmuko  :wub: 

Sakiau dar pasitikrinsiu kartuką ir valio :super:  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2019 07 15, 21:30)
<p>Magnuna, laikau kumščius. Mano vaikystės katinas buvo iškritęs, po gerų dviejų savaičių radom. Daug jum visiem palaikymo  4u.gif  4u.gif </p><p>Gal naujokiukai norėtų ne tik stebėti, bet ir pasirodyti? Smagu naujus katinukus temoje matyt  ax.gif </p>


Ačiū smile.gif
Pasirodysim, tik aš labai ne mėgėja fotkinti. Bet pasirodysim smile.gif
Atsakyti
Paskaitau apie kaciu nuotykius, labai idomi, nuotaikinga tema. Tik nera kuo pasidalinti, kai yra viena kate ir ta pati visas vasaras praleidzia sode po krumais, ateina tik paest. Naktimis eina medzioklen, prikviest niekaip ax.gif . Liudna, kad dingo mazoji Griksio zaidimu kompanione. Su Grikiu reiketu prieiti prie atdaro lango. Geriau vakare, kai aplink ramu, maziau baimiu aplinkui. Savo miauksejimu prikvies Jumcika. Su Griksiu pasivaiksciot aplink namus, palei krumus, kokiuose uzkampiuose, pasaukti. Linkiu sekmingu paiesku. Atsiras, toli nenubegs, sedi kokiam kampe pasislepus is baimes.
GEROS ZINIOS, TIKRAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 15 liepos 2019 - 21:44
QUOTE(Magnuna @ 2019 07 15, 22:21)
<p>Mergytės, Juma atsirado </p><p>Moteris vedžiojo šuniuką, pamatė skelbimą ir pamatė Jumą iš po mašinos žiūrinčią. Paskambino man, visai šalia namų. Juma pašaukta vardu nėjo prie moters, tik girdėjosi kaip kniaukia. Aš atbėgau ir Jumcikas puolė į glėbį. Taigi pabėgėlė namie, murkia ant kelių. Grikis su Kruopa ant jos  šnypčia, ana gi lauku kvepia.</p><p>Ufffff nors viena bėda nuo pečių nusirito.</p><p></p>


JĖGA. bis.gif lithuania.gif ploja.gif

Dabar labai reikia fotoreportažo, kaip reagavo Grikis smile.gif ir Kruopa. smile.gif
Mes kai Erlutės ieškojom, skaičiau, kad tokie pasimetę naminiai katinai, lauko nepažįstantys, neina toliau kaip maždaug 350 m spinduliu nuo namų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 15 liepos 2019 - 21:46

Magnuna,kaip  akmuo  nuo  širdies....,ačiū  dievui,atsirado!!! Šiandien  visą  dieną   darbo  daug  buvo, bet  mintis  apie  pradingėlę  vis  pirmu  numeriu  galvoj  sukosi, kad tik  atsirastų, kad  tik  nieko  blogo  nenutiktų...žinau, kaip  jauteisi  ir  žinau, kaip  palengvėjo... Jumcikas  šoke  buvo,kai  iškrito,zžinau,nes  mačiau  kaip  mano  Čiuja  iškrito  ir  nuskridau  gelbėt, radau  sustingusią, iš  baimės, kas  nutiko ,beveik  nekvėpuojančią ,tik  paimta  į  glėbį  atsileido ....O Jumai  teko  pačiai  atsipeikėt... Nuo  to laiko, net  per  didžiausius karščius  man  paranoja  dėl  langų, vis  rengiuosi  tinklelius sudėt,bet  kai  pinigų  ne  prūdai, gia miegu  uždarytais  langais,arba  į  atverstus  langus  pagalvėlių  prikaišioju.....Ech, mergaitės,gal  pradėsim  brist  iš  duobės  temutėje - aš  prieš  dvi  savaites  skundą  darbe  užsidirbau,garažą  nuomotojas  pardavė  ne  man,nors  viską  lyg  sutarę  buvom  ir dar  visokių  gyvenimo  pokštų  buvo.......Tikiu,kad  baigiasi  tas  juodas  dryžis,ar ne?

Atsakyti

Niu, dar, galvoju, užbėgsiu prieš miegą Jumos patikrint. Kaip džiugu kaip džiugu!!!  :yahoo: 

Magnuna, Zundyte, laikykitės, viskas susidėlios. :4u:  :4u: 

Lisitėja, mieloji, kaip tu? :4u: 

Naujokėles kviečiame drąsiai jungtis ir apšilimui dalintis kačių ir gyvenimo pas kates ypatumais bei foto.  :) 

Supercat:

A32-F11-C3-8-DD5-4-C5-E-B982-613772409-F

Ainu džiaugiasi Ignu, o pastarasis - kate, kuri, murkia, glaustosi, naktį eina pas jį miegot. Ir Čija pasiilgusi vyresnėlio. 

Atsakyti
Erla, turi škotų stačiaausių kraujo smile.gif. 4 metukai, iki 2,5 kg smile.gif
Jaučiasi aristokratė.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2019 07 16, 00:12)
Erla, turi škotų stačiaausių kraujo smile.gif. 4 metukai, iki 2,5 kg smile.gif
Jaučiasi aristokratė.
vartotojo įkelta nuotrauka


Dulkes drauge smile.gif)) Dulke irgi 4 metu, bet svorio tai dvigubai daugiau smile.gif))
Atsakyti
Princas, tikriausias kieminis prieglaudinis smile.gif irgi apie 4 m., 5,6 kg. NEPAPRASTAS KATINAS, kol kas nėra nuotraukos, kuri atskleistų jo tikrą asmenybę biggrin.gif, tai tokia "paso foto".

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2019 07 16, 00:18)
Dulkes drauge smile.gif)) Dulke irgi 4 metu, bet svorio tai dvigubai daugiau smile.gif))


Dulkė rusų mėlynoji?
Nu neauga ta mūsų Erlutė niekaip, nei į ūgį, nei į storį. Princesė figūrą saugo biggrin.gif
Atsakyti