Labas, Lapyna, o kur kraustotės?
Po dviejų savaičių grįžo iš Austrijos stovyklos jaunėlis. Per tą laiką jo kambario kampai pūkais apaugo:
Geras šmotas Ainu pūko.
o kur kraustotės?
Netoli... Už 16 km nuo dabartinės vietos, į kaimą.
Pūkuoti kampai
Lapyna, atgaivos gausi?
Ką jūs???
Smagu toliau nuo betono, atsigausi, Lapyna. Gal katinai ir kiemą turės?
Bela aštrių akių ir ausų.
Fb skaičiau šį rytą, kad Sagytės Jorė dingo. tikiuosi, atsiras.
Na taip, Ainu tikrai yra šmotas pūkų. Dar šį rytą su vyru kalbėjome, kad šiaip jau šita katė mums labai patinka: stabili, rami, tvarkinga, nuovoki, neįkyri - meilės žmogui turi kokį pusvalandį per parą , žodžiu, tobula. Išskyrus kailį. Tas šėrimasis 24/7 jau beveik šešerius metus - kažkas tokio. Vyras sako, gal imkim ir nuskuskime ją. Bet širdis man kažkodėl neleidžia. Ir neramu, kad naujas plaukas neužaugtų "vatinis", besiveliantis ( dabar Ainu kailį šukuoju kelis kartus per savaitę ir praktiškai visai nesisąvėluoja).
Klausykit, merginos, gavau dovanų 41 dydžio medžiaginius batukus. Man per dideli. Gal kam reikia, atiduodu.
Aist,jei niekam netiks,aš galiu priglausti ,mano lyžėms turėtų tikti!
Sveikos!Visoms linkėjimai! Dirbu už du,kitą savaitę irgi panašiai,bet kažkaip atlaikysiu, nes nuo rugpjūčio 5d - atostogos dvi savaites!Važiuosiu savaitei prie jūros!
ŠIOS savaitės pradžioj Kolumbas suviduriavo nuo žolės, parneštos iš lauko.Tai turėjau jo apš...tus šarovarus kelis kartus mazgot ,tai buvau taip apšnypšta,apdrąskyta,apkandžiota, kad dabar turiu ilgom rankovėm pridengti mėlynes ir šašus.Kovinė panda pas mane - ne lygis , kai tarnai pauodegiu rùpinasi...
Zundyt, gerai, parašyk savo adresą, atsiųsiu paštu. O gal į Vilnių kada vyksi? Vidinio pado ilgis 27 cm.
Oi, žinau tas ilgaplaukių kačių problemas, sunegalavus virškinimui. Aš kažkada irgi buvau "medis", kuriuo įlipo katė, kai bandžiau kailiniuotą subinę Ainu nuplauti po "nelaimės". Tęko nusikelti nuo galvos katę, paimti žirkles ir sausu būdu iškarpyti nešvarias kelnes, oi, sijoną.
Nedraskiau aš tos tavo pagalvės.... visiškai.... nedraskiau. Tu kuo tiki? Savo begėdėm akim, ar mano sąžiningiem žodžiam?!
Erendira, brangioji, aš žinau, kad vertimai tau įgrisę, bet transleiteris mane biški į stuporą įvarė kur ingredientai rašo minkštas sviestas, o gaminimo eigoj atsiranda grietinėlė
ėėė čia iš grietinėlės sviestą mušt ar ką
ir dar tešlą verčia kaip plėšytą
te trapi ar sloksniuota, principe jaučiu ir ta ir ta nieko, nuuu bet dėl įdomumo. Čia kai laiko turėsi, akį užmesk. Šiap labai patiko vaizdas, rudenį gal iš obuolių kažką panašaus galima sudėliot
Gielux, tešla trapi, gritinėlė neatsiranda, ten liepia gaminti kremą (tas pars žodis ) (labiau tešlą) iš minkšto sviesto, cukraus, kiaušinio, maltų migdolų ir miltų

Kaip galima netikėti, kai TOKIOS akys ir TOKIA uodega.

Kaži kaip Juma ir Co. gyvena?
turbūt nebus.. turiu pripažinti, ji silpsta..
Kokia nuostabi Aist pūkė

Ir kokia puikiai puiki Gielux katinybės išraiška