Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Santina, yra ir suspensijos ir leidžiamų...o bet tačiau, pas kates labai aukštas skausmo barjeras, ir jei matai kad kenčia skausmą, reiškia, jei labai skauda....

aš paleisčiau, gailėdama jos, o ne savęs. Bet čia jau pačiai spręsti. Bet kuriuo atveju stiprybės :4u:  :wub: 

Atsakyti

Mūsų kaimuke,miške klaidžioja puskatukas.Vakar bandė eiti į kiemą,tai Setas išbaidė.Mama padėjo maistuko nakčiai,nebuvo atėjęs.Kaip jam padarėliui padėti?

Gretima kaimynė tvarte rado juodą puskatuką. :( Pamaitino.

Šlykštūs žmonės.Nekenčiu tokių

.

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2019 07 30, 09:20)
<p>Santina, yra ir suspensijos ir leidžiamų...o bet tačiau, pas kates labai aukštas skausmo barjeras, ir jei matai kad kenčia skausmą, reiškia, jei labai skauda....</p><p>aš paleisčiau, gailėdama jos, o ne savęs. Bet čia jau pačiai spręsti. Bet kuriuo atveju stiprybės 4u.gif  wub.gif </p>

apie aukštą barjerą nežinojau.. nesuprantu, ar skauda. Bandžiau spėti iš to, kad tai vienoj vietoj pagulinėjo, tai kitoj, tai vėl perėjo. Bet vakar ir karšta buvo, gal dėl to..
Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2019 07 29, 17:03)
A pas mumis dėžės pakuojasi. Laisva vieta  užpildoma katinų užpildu.

tobulas užpildas wub.gif
Atsakyti
Bastutė iškeliavo.. angel_sadangel.gif
Atsakyti

Saintlina :console:

mažai žodžių,kurie čia tiktų, visai mažai tokių, kurie paguostų... Liūdna, kad mūsų draugai pabūna su mumis trumpiau... telieka paliūdėti, pagedėti ir džiaugtis, visomis gražiomis su jais praleistomis dienomis... 

Laikykis ir nepamiršk mūsų čia. Ir, čia aš kalbu apie savo patikrintą patirtį, prasmingas naujas įsikatinimas labai padeda... ne užmiršti, o per giliai nenunirti į gedulą. :4u:​ 

Atsakyti

Saintlina, laikykis. 

Atsakyti

Saintlina,apkabinu,suprantu,atjaučiu.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 08 )
Laikykis ir nepamiršk mūsų čia. Ir, čia aš kalbu apie savo patikrintą patirtį, prasmingas naujas įsikatinimas labai padeda...

Galvoju apie tai.

Ačiū, merginos, už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Laikykis.... Žiauriai liūdna...

Ir pritarčiau Erendirai dėl įsikatinimo smile.gif.

Taip buvo liūdna, vis paskaitydavau, bet nesinorėjo nieko nei rašyti, nei dėti...

P.S. Jau apsidžiaugiau, kad Saintlina pagal nicką pažįstama 4u.gif , bet vaikų amžius visai ne tas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 01 rugpjūčio 2019 - 21:49

Saintlina, laikykites. Liūdna, vis pagalvodavau kaip Bastutė ir pritariu Erendirai

Atsakyti

Saintlina  :4u: 

Kiekvieno gyvūno netektis yra skaudi... Aš vis pažadu sau - viskas, daugiau nebus. Bet kažkas, kažkokiu būdu vėl sugeba įlipti į širdį keturiom...

Ir vėl sakau, na šis tai tikrai paskutinis, daugiau nenoriu liūdėti...

Atsakyti

Man mylėt gyvūną ir jam išėjus liūdėt kažkaip geriau nei nieko nemylėt. Nes gali tekti dėl to gerokai karčiau liūdėt :rolleyes:  

Atsakyti