Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, mergytės,

labai labai visų pasiilgau, bet darbai taip užspaudė, kad net kvėpuoti laiko trūksta. Dirbu nuo ryto iki vakaro ir dar savaitgaliais. Kada nors darbai atslūgs ir aš būtinai vėl aktyvuosiuosi čia. 

Matau, kad liūdna nata gyvenate, ir aš atnešu liūdną žinią - nebeturime Mauro, išlydėjom Imperatorių valdyti amžinuosius medžioklės plotus. Vėl pasipylė priepuoliai ir šį kartą matėsi, kad Mauras kitoks, nebekovoja pats dėl savęs, iš išvaizdos ir elgesio matėsi, kad jam nėra gerai, kad nebeturi jėgų. Žinojom ir supratom, kad anksčiau ar vėliau taip nutiks, guodžiam save tuo, kad darėm viską, ką galėjom ir būtume toliau darę, jeigu būtų galimybė jam suteikti gyvenimą, kurio jis vertas.

Du mano neatskiriami draugeliai gyvena gerai, niurkosi ir gaudo vienas kitą, Jumcikas graužia Grikiui ausis, uodegą ir letenas ir visaip kitaip jam įkyri, Grikis kantriai kenčia Jumciko dėmesio priepuolius. Kruopa sąžiningai savaitgalius atidirba pas tėvukus.

Atsakyti

Magnusėl, apkabinu  :4u:  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2019 08 03, 00:41)
<p>Saintlina  4u.gif </p><p>Kiekvieno gyvūno netektis yra skaudi... Aš vis pažadu sau - viskas, daugiau nebus. Bet kažkas, kažkokiu būdu vėl sugeba įlipti į širdį keturiom...</p><p>Ir vėl sakau, na šis tai tikrai paskutinis, daugiau nenoriu liūdėti...</p>

Žiauriai liūdna, pernai viena katytė, šiemet antra.. o taip tikėjausi, kad Bastutė kaip mamytė iki 17 gyvens. Tiek metų kartu pragyventa, net negaliu įsivaizduoti gyvenimo be jų.. žliumbiu ir žliumbiu. Jei ne šuo, nežinau, kaip reiktų išgyvent.
Žiūrinėju kačiukus po truputuką. Į meiniukus ir į pūkuotus beveisliukus. Į rusiukes per skaudu dar žiūrėt..
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2019 08 04, )

console.gif
Atsakyti

Saintlina , nebežinau nei kaip paguost... Tegul naujos uodegėlės paieškos truputį palengvina širdgėlą. :4u:

Magnun , laikykis ir tu. :4u: Plačių amžinosios medžioklės plotų Maurui.

Paįvairinimui atnešu linksmesnį vaizdelį. Štai kaip miega tikras karalius: kaip tortas. :didis:Priedas  20190804_230606.jpg   145,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 04 rugpjūčio 2019 - 22:20

Saintlina,Magnuna,užjaučiu ...Laikas  gydo.Tai  patyriau  savo  širdimi  ir  savo  kailiu ...kai  išbrendi  iš  liūdesio,tada  belieka  smagūs  prisiminimai  arčiausiose  sielos  lentynėlėse,o  skausmas  -  kažkur  giliai giliai,ir  pritarsiu, kad  geriausias  laiko  pagalbininkas  yra  naujos  uodegos  savininkas (ė)

Rytoj  ryte  išvažiuosim   į  Palangą  savaitei,mano  chebrytė  bus  palikta  kaimynės  priežiūrai,katės  jau  dabar  panikoj,namuose  daiktų  ir tašių  bordakas, Pupsė  vaikšto  ir  kniaukia.....Neramu  kažkaip,nors  kaimynę  katinai  pažįsta, ne  pirmą  kart  juos žiūrės, tik  ne  taip  ilgai...  

Atsakyti

Nelinksmos žinios.

Magnusėli,užuojauta.

Zundyt,gerų atostogų :4u: 

Atsakyti

Magnusėli, oiii, liūdna dėl Mauriuko, apkabinimai ir tau ir tėveliams. Kaip Mika?

Zundyte, gerų atostogų!

Aš ir bandau atostogaut prie Baltijos, bet pas braliukus. Nekažką gaunas, jūra +9  :blink: net vėjo nėr, kad galvą prapūstų.

Oooooo karališkasis Haku, Lapyna, teks ir nuosavuos namuos tokį interjerą įveist, Haku tokiam labai organiškai atrodo  :D 

Saintlina, tegu kokia uodegiukė greit susiraizgo širdy, nes jie tai labai moka  :4u:  :D 

Atsakyti
Sveikutės

Vai kokios čia liūdnos naujienos blink.gif Saintlina, Magnuna labai labai užjaučiu console.gif console.gif

Kas atostogauja, gerų atostogų, gero oro 4u.gif Pailsėkite, išvėdinkite galvą.

O čia tai karaliaus miegas bigsmile.gif Ir karalius ir sostas ir apartamentai didis.gif
Atsakyti

Haku koks karališkas keksiukas :hihihi:  :wub:

20190804-213900.jpg

Bučiuokit leteną

20190804-131927.jpg

Kasykit pilvą!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 05 rugpjūčio 2019 - 15:00
QUOTE(Erendira @ 2019 08 05, )
Bučiuokit leteną..
Kasykit pilvą!

Koks miegojimas wub.gif
Atsakyti

Magnuna, Saintlina, labai užjaučiu  :console: 

Ateinu su dviem klausimais. 

Pamenu, kad buvo išsilaižančių pilvus pas mus. Bugi stresuoja dėl bernų, prieš tai buvo tik pusplikis pilvas, dabar jau iki žaizdų. Pamenu berods raminanti maistą kažkas davė, o gal ir kažką maišau. Gal kas kokių idėjų? 

Kitas klausimas Aist, Erendira kaip ta liemenė? Mano Kugis išsineria iš senųjų pakinktų, galvoju kaip su ta liemene, išsineria Jums ar ne? Šiandien kaimynė paskambino ir pasakė, kad berods Kugis išlindo pro vartus. Radau vėl prie kaimynų tvoros. Tik žinoma dėjo į kojas, apibėgo kaimynų sklypą, nėrė pro jų tvoros apačią į kiemą, iškiemo atgal į gatvę link namų, ten užsirovė ant jorko ir pasipūtęs grįžo namo, su kraujuojančia letena (nieko rimto, kažkur persipjovė vieną pirštą)

Atsakyti

Ačiū, mielosios. Gera, kad esat su manim  :rolleyes: 

Mano Imperatorius nugyveno gerą ir laimingą gyvenimą ir nusipelnė kad ir gyvenimo pabaiga būtų ori. Dūšioj ramu, nes žinau kad viską teisingai darėm ir išleidom tada, kada jis pats norėjo išeiti.

Mikutė karaliauja pas tėvukus ant sofos užsiėmusi pačią geriausią vietą. Jumcikas vis dar neišauga iš savo rytinių meilybių ir kiekvieną rytą vyniojasi man apie kaklą  :D  aš nesiskundžiu. Grikis vakarais ateina manęs užmigdyti. Kruopikė, man namo parėjus, viską išpasakoja kas namie per dieną darėsi  :)​ 

Atsakyti