Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, man irgi atrodo, kad neuralginio tipo skausmas pas tave. O dėl oro, tai čia niekada negali žinot, iš kur kas papūs. Šaunuoliai, kad mokotės kartu su vyru buriuoti, bendra veikla tikrai labai faina. 

Ateinantį savaitgalį labai norėčiau su merginom pas Diinką važiuoti. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Špinkiukas palepino nuotraukomis :super:  Hipė tikra carievna karalievna  :wub:  O apie Kugį nieko nesakysiu, aš apsalusi nuo jo glotnumo ir juodumo  :blush-anim-cl: 

Ačiū, kad teiraujatės apie amsintį rūpestėlį - buvo visai iššūkis, nes šuo senas, aklas, sergantis diabetu ir, kaip paaiškėjo, vėžiu... Pirmą vakarą viskas buvo neblogai, kitą dieną pradėjo stresuoti ir neėsti, tada aš irgi pradėjau stresuoti ir neėsti, nes neįsivaizdavau kiek toks šuo gali neėsti nepakenkiant sveikatai, ką tada daryti su insulinais ir pan... nuvažiavome per Žolinę į Nordikos Pet City  kliniką ir labai faina gydytoja išsamiai paaiškino, kas, kaip, kas baisu, kas ne, kas kritiška, kas ne ir žmogišku paštetu suviliojau šunę ėsti jos maistą (kurio keisti diabetikams gan griežtai negalima). Tad likusios dienos prabėgo visai gerai - vežėmės šunę pas draugus į sodybą, kur ji puikiai atsipalaidavo ir gerai leido laiką, net voliojosi pievoje  :D Vakar grąžinta šeimininkei smagi ir patenkinta.

Ir aš keliaučiau savaitgalį pas Diinką, tai gal pasiplanuojame?

Atsakyti

Erendira, man petcity kol kas labiausiai patinka pagal aptarnavimą.

Šitaip pasitinka pilkoji, kai eini miegoti (va koks jos išsilaižytas pilvas :( )

20190819-102750.jpg

Pas Dii ką neprisijungsiu, draugų vestuvės. 

Atsakyti

Erendira, man petcity kol kas labiausiai patinka pagal aptarnavimą.

Iš manęs ir pinigų nepaėmė, užskaitė kaip profilaktinę apžiūrą...

(bet būčiau kiek reikia susimokėjusi, kad tik ramiau būtų ir šuns nesugadinčiau :D )

Nebandei kokių uspakajoncų Bugiui?

Atsakyti

Iš manęs ir pinigų nepaėmė, užskaitė kaip profilaktinę apžiūrą...

(bet būčiau kiek reikia susimokėjusi, kad tik ramiau būtų ir šuns nesugadinčiau :D )

Nebandei kokių uspakajoncų Bugiui?

 

Nebandžiau, ketinu vežti į kliniką, gal ji kokio smėliuko turi ir dėl to laižosi, noriu atmesti sveikatos problemas. O ir šiaip jai 9 metai, tai plius inus kas metus po Zugio problemų darom kraujo tyrimus, tai šiemet dar nedarėm, bus pats laikas.

 

Beje, mano džiaugsmas parinkinkus maistą Hipukui baigėsi. Maistas tas pats, o kailis vėl susivėlės ir užsipleiskanojęs.

Atsakyti

Labas dienas, atėjau pasicekavint, tai reikia ir pasisakyt. :)

Vis dar užsikasus kraustymaisis ir vyriausios reikalais, bet jau drumzlės sėda: būsimai studentei būstas surastas, namai Kijeve daugmaž gyvenami (pusė daiktų vis dar dėžėse, bet čia jau žiedlapėliai).

Katės jau džiaugiasi kiemu. Haku pradžioj vesdavom su pavadėliu (jis lauko gyvenime nematęs), dabar jau vaikšto laisvas. Mika išsprūdo pirmiau nei buvo legaliai išleista, bet tvarkingai sugrįžo.

Šiandien kieme aptikau intrūzą - juodai baltą jauną ir akivaizdžiai naminį kačioką. Pranėrė man pro kojas pakrūmėj, o paskui įžūliai atsigulė per porą metrų nuo manęs ir užsiėmė tualetais. Na ne, brangusis, sakau, čia ne tavo kiemas! Susiradau Miką ir atnešiau... Viskas baigėsi įsibrovėliu aukštai ant tvoros. Naglakatis pasiplovė, o Mika dar pusdienį gulėjo patvory ir budriai saugojo kiemo teritorinį vietisumą. :)

Atsakyti

Šponkiuk, Haku kailis irgi baisus. :unsure:  Galiu kaltinti ir karščius, ir kraustymosi stresą, ir pasikeitusį vandenį, ir pasibaigusį  vieną iš maistų... Turbūt reikės nuvežti parodyti vetams, nes čia ir su jo skaudančiom dantenom gali būti susiję.

Prieš porą dienų gavau katiną "išrūrinti" (MB terminas), nes pauodegy kailis taip užsivėlė, kad tuletinis reikalas užstrigo jo pinklėse ir suformavo kamštį. Dar katinas jį susėdėjo, tai procedūrinomės su riksmais... Vargšas buvo po tuo daiktu prišutęs kaip kūdikis po pampersu. Po to pusę dienos miegojo... Ir kailis buvo visas pleiskanotas. Dabar pleiskanų lyg nebėr, bet kailis vis tiek kaip pakulos.

Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif mano katinukė su šuniu jau draugai thumbup.gif šuo ją gano po kiemą, ji jo uodegą gaudo ar koją pagraužia. Šiandien lyg ir pieno šuns kaily ieškojo g.gif
Nufotkint ją nemiegančią sunku, energija kunkuliuoja. Fainas toks kamuoliukas wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2019 08 19, 13:45)
prieš porą dienų gavau katiną "išrūrinti" (MB terminas),


Vargšiukas..
Atsakyti

Saintlina, smagu :super: mažiukai greit susidraugauja, jie dar be prietarų  :D 

Lapyn. šaunu. kad viskas dėliojasi  :4u:  Kaip supratau, dičkė liko Lietuvoje studijuoti?

Dėl maisto ir kailių nelabai turiu ką patarti, maniškiams tinka RC sterilised...visi puikiai plaukuoti. O Runcius gauna Hills renal+ joint care, bo sunkiau vaikšto, žiūrėsim,ar matysis nauda

Atsakyti

Sveikos

Da biški kelionės įmesiu :D

Užklydom tyčia, nes radom info, kad yr toks vyno kalnas pas braliukus. Įrašytas į Gineso rekordus, kaip šiauriausias vynuogynas. Taigis Sabilės miesteliūkštis. Vėl visur gėlynai. Ieškojom WC ir radom, su sėdinčia tetulyte :) nors miestelis labai mažiukas. Dar aptikom lėlių pilną kiemą. Šiap nuo visko įspūdis buvo keistokas :D sakyč tiktų kokį siaubfilmį filmuot :D

E6493-DF5-550-B-4839-8-F50-A491-BDF59-E5

565-C5-BE4-81-AE-4-A3-A-9-AC4-31-DBEA0-E

Čia kalnas, tik iš manęs tokia fotografė, kad nesimato :D

Radau kalna:

345-F5825-B24-A-4-B0-D-973-F-C24500-CB7-

Radom dar ir sidro gamyklą ir vėl, pastatas tokio nutriūšimo, kad apsakyt neina, na bent per langus matėm, kad įranga graži - blizganti :D Aišku aplankėm Sidro namus, sidro kaina nelabai krikščioniška, bet tikrai skanus :)

754885-DC-4822-4-E81-B586-1-DA41-F725-A6

Pravažiavom dar Kandvą. Trumpai sustojom. Kažkoks znaimus viduramžių miesteliūkštis, turėjęs pilį. Ir vėl, patriušęs, bet visur gėlės, gėlynai :D 

A5370-FE6-BB54-44-F8-948-A-D1146111-E543

96-B7981-E-E6-DC-45-B1-90-BE-B7248214-A4

F76-B99-EC-B390-4011-9-A8-D-6-A6-EE01175

O čia tiesiog :D be komentarų

AE8865-A4-10-E0-4-D71-AAA2-ADD386-CC42-B

Atsakyti

O čia vietinai kakenai :D pas latvius katė- kakis :D

74660-F7-E-FC87-44-D5-B280-E164-D251-FD5

B9-FCF8-DA-1-F46-4-F1-E-AEF5-1-CE9870-BC

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2019 08 19, 18:54)


Man irgi pas braliukus provincijoj taip truputuką patriušę pasirodė. Ypač jaučiasi per sieną pravažiavus. Bet užtat jų pajūrį aš laaaabai mėgstu wub.gif kasmet važiuojam dėl tos ramybės, paplūdimiai kilometrais tušti. Ir šuo niekam netrukdo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 rugpjūčio 2019 - 21:26