Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

Jei tik Diinka priimtų, aš mielai sekmadienį pas ją važiuočiau. Erendira, galėčiau vežti.  :4u: 

Pasipiktinusi Bela nusiteikusi rimtai skųstis kačių aukštesniajam teismu. Gielux, ieškok advokato.  :D 

Buvo šiandien Šponkiukas užbėgęs, apipliurpėm šį bei tą. Čija labai džiaugėsi geru žmogumi.  :wub: 

Pastaruoju metu pas mus lauko kameros fiksuoja rainą svečią. Naktimis mūsų terasoje pradėjo lankytis kažkoks katinas. Praktiškai per stiklą maniškiams trečią pirštą rodo. Spėju, kad ir žolę pasižymi, nes Čija labai jau intensyviai kažką uodžia, o Ainu stipriai pasimetusi lauko terasoje jaučiasi.  :blink: 

Atsakyti

Aist, ačiū už priėmimą, vakrienę ir lauktuves katinam. Kugį papuošiau buvusia Ainu liemene (žinoma, jam nesakiau, kad moteriškė nešiojo prieš jį :D ), tai jam visai tiko, matosi, kad patogesnė už senąją.  Kas keista, kad šiandien Kugis lauke pakviestas eidavo pas mane, ar net sekdavo. Po to prisiminiau, kad vakar taip jį namo parsivedžiau su atidarytu konservu. Tai tos minties vedina, pasišaukiau namo ir daviau Ainu išbrokytus konservus. Bugi tik pauostė ir pritarė Ainu, kad fui kokie niekam tikę, Kugis valgė, bet nedaug, o vat Rainys su Hipe ėjo lenktynių kuris greičiau suės ir pabaigs kitų paliktus konservus :D   20190822-200544.jpg   20190822-194013.jpg   20190822-193859.jpg   Tiek Hipė, tiek Rainys gaudo Kugio šniūrą.  20190822-193953.jpg   Dažnai būna taip, kad jis nebegali niekur pajudėti :D 20190822-194928.jpg    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 22 rugpjūčio 2019 - 19:47

Labas rytas, 

Kugiukui labai tinka Ainu korsetėlis  :wub: 

Vargšė Belučia :unsure:  :D  Bet tai kia pažengusios dabar katės, žino, kad angliavandeniai nesveika ten ir  pan.  :hmm: 

Kažkaip nematau entuziazmo Diinkos lankyme :rolleyes:  Pasigedau Lisitėjos, aūūū, ar viskas ok? Magnuna, greičiausiai,darbų priespaudoje, bet, a, Magnun, gal mėgtum pailsėti sekmadienį?  Colomba, kukū?

Atsakyti

Sveikos. 

Šįryt Diinka per messenger parašė, kad jai sekmadienį anūko gimtadienis išpuola ir klausia, gal šeštadienis mums tiktų? Mes šeštadienį su šeima ir giminaičiais planavome į Kauno Laisvės pikniką važiuoti ir sūnėno gimtadienį minėti. Galėčiau kelioms valandoms nuo giminių "nusiplauti" ir pas Diinką prilėkti. Bet tuomet iš Vilniaus važiuočiau su šeima ir negalėčiau paimti Diinkos merginų. Bet, kad tikrai norinčių važiuoti nesigirdi. Magnuna? Lisitėja? Gielux? 

Atsakyti

Sveikos, mačiau Lisitėją antradienį, sakė, greičiausia negalės, dabar tiesiog tamsusis periodas.

Atsakyti

Tuomet atidedame palankesniam laiku, manau.

Atsakyti

Kugis ir jo vedžiotojai :super:

O pas mus: gražiai katytei reikia gražios sofkutės

Priedas  20190823_111808.jpg   387,13KB   0 Parsiųsta kartų

Mikutė tą sofą nusisavino visiškai. Net naktį pas mane miegoti nebeateina, miega ant savo prabangios sofkės.  :vacation1:

Atsakyti

Mikos prabangi sofa  :super:  Lapyna, man toje sofoje tavęs prigulusios šalia Mikos trūksta. :rolleyes:  katėms ir moterims tinka elegantiškas atsipalaidavimas.  :D

Tuomet atidedam važiavimą pas Diinką geresniems dryžiams. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 23 rugpjūčio 2019 - 12:50

Erendira, prispažinsiu, ji ne taip sakė  :unsure: ji sakė - baik ryt, stora  :D 

Mikutė prabangi katytė su prabangia sofkute  :wub: 

Atsakyti

Pasaulio pabaiga matyt artėja. Išleidau katinus į lauką. Tai gugis pavaikščiojęs po šlapią pievą nusekė man iš paskos namo ir atsigulė į guoliuką. Išnešiau su guoliuku lauk, o jis vistiek namo eina ir gulasi į kitą guolį. Gyvenime nebuvo taip, kad Kugis į lauką neitų

Atsakyti

Kugis sveikas? Įtarčiau ką nors negera  :D​ 

Atsakyti

Visi pasikeitimai uždėjus Ainu liemenę. Gal perdavė ramumos ir išminties?

Šlapia pieva, Rainys ir  Kugis

https://youtu.be/qHGaOiHPW8o

Atsakyti