Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kokie faini tie klipatukai  :wub:  beje Kugiui labai tika ta kamizelka  :D 

Atsakyti

Šponkiuko aklas ir šlubas - labai faini.  :wub:  aš manau, Kugis paskui tave parkūrina, nes konservų tikisi. O be to, šlapia žolė - no fun.  :D 

Atsakyti

Sveikos, mergytės,

labai visų Jūsų pasiilgau  :rolleyes:  kaip Erendira ir spėjo, vis dar esu darbų priespaudoje, bet niekas nesitęsia amžinai, ania? Įveiksiu tuos darbus ir rodysiuosi čia dažniau, pažadu  :)  Kaip tik galvojau ar kartais nenusimato kokio susitikimo pas Diinką, atrodo, kad teisingai galvojau. Šį savaitgalį nebūčiau galėjusi, bet pasirašau bet kokiam kitam savaitgaliui  :4u:  Pasižadu sekti temą, kad nepraleisčiau smagių įvykių  :4u: 

Mano uodeguotieji sveiki ir laimingi. Kruopa mane terorizuoja reikalavimais išleisti ją į svečius pas tėvukus. Ten ji puikiausiai jaučiasi, žaidžia taip kaip net namie nežaidžia, tėvukams laibai nesileidžia glostoma, bet šnekina juos, glaustosi aplink ir visaip rodo, kaip jai ten smagu būti. Du draugeliai niekur nenori eiti ir mėgaujasi vienas kito draugija.

Atsakyti

Gera būti kartu

20190824-194909.jpg

20190824-194923.jpg

Tinkamo dydžio dėžutė

20190822-133736.jpg

20190825-135842.jpg

Atsakyti
Merginos, ar tikrai tinka 2,5 mėn kačiukui nuo kirminų ir blusų va šitas? Pirktas vet.vaistinėj. Bet praplėšiau pakuotę, ten tiek daug to skysčio.. pusė kačiuko sušlaps nuo tiek blink.gif šuniui triskart mažiau lašiukų..


vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Saintlina, na, lyg ir tinka tas nurodytas svoris... o lie lašiukai aišku, labai įvairųs, strongholdo išties labai nedidelis kiekis

Tai gal.ir gerai viskas...

Atsakyti

Sveikos

Magnuna, tavo porelę visada labai gera matyt :wub: 

Tikriausia dar ir dėl to, kad mano porelės vienintelis galimas kontaktas - šlept su letena artimui savo :D 

Katyytė labai nuvargo ryte. Nejuokas 5 ryto visus prikelt, bliūdais tarškint, su Bela susimušt... var-gi-na  :B 

E5546-C6-E-9099-4630-89-B6-98-E023022-D2

Vakar Belos gimtadienis buvo, vyras sako, tai trauksim šampaną :D

Atsakyti

Šiknaglaudžiai

20190825-184728.jpg

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 08 25, 21:12)
<p>Saintlina, na, lyg ir tinka tas nurodytas svoris... o lie lašiukai aišku, labai įvairųs, strongholdo išties labai nedidelis kiekis</p><p>Tai gal.ir gerai viskas...</p>


Strongholdo nenaudojam - koliams jis gali būti mirtinas. Ir susieškojau vakar inete aprašymą šitų kačiukiškų lašiukų - pasirodo, šitie lašai taip pat blink.gif laimė didžiausia, kad nesulašinau, tai jis laižo ir laižo tą katytę.

Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2019)
šiknaglaudžiai


Labai geras pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, jei vaikas neturi blusų, nuo kirminų labai neblogai Milprazon tabletė - plataus spektro  ir gan tausojanti katuką.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 08 26, 14:03)
<p><strong>Saintlina</strong>, jei <em>vaikas </em>neturi blusų, nuo kirminų labai neblogai Milprazon tabletė - plataus spektro  ir gan tausojanti katuką.</p>


Ačiū labai 💕
Blusų lyg ir neturi. Aš profilaktiškai prieš skiepą noriu suduot ką reikia.
Atsakyti

Tai labai teisingai, nes kirminų tikrai dažniausiai būna (o va blusų tiktai nebūtinai). Aš paskutiniu metu visiems Milprazon duodu, nes man bent jau mažiukai nuo jo nebloguoja.

Atsakyti