Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Merginos ar esat kada ėjusios pas osteopatą ar kas iš gerų pažystamų? Turiu dar papildomų negalavimų prie savo sąrašiuko, kurie gydytojams tarpusavyje nesiriša. Kadangi tradicinė medicina man nieko neranda, galvoju gal bandyt. Na gydymo įstaigos lisensija tą siūlančios įstaigos bent jau turi, tai gal nėra šarlatanai. 

Atsakyti

Merginos ar esat kada ėjusios pas osteopatą 

Esu ėjusi ir pati, ir vaikus esu vedusi. Pas belgus osteopatas yra legalus gydytojas. Čia, Ukrainoj jie neskaitomi gydytojais kaip ir Lietuvoje. Bet ėjau pas privatų peieš koreguojant sąkandį. Ortodontė rekomendavo išsiaiškinti, ar neturiu kokių įsisenėjusių bėdų, ypač kaklo-kaukolės srity. Tas gali sukelti stiprius galvos skausmus, kai gyd. pradeda stumdyti dantis.

Atsakyti

Lapyna, antroj foto tik iš kokio trečio karto Mikutę užveizėjau :D

Šponkiau, nesikreipiau ir nežinau gerų, bet galiu paklausinėt darbe, gal kas ėjo. 

Atsakyti

IMG-20160326-104509.jpg

Labukas 

Ačiū, Gieliux, pavyko 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 29 rugpjūčio 2019 - 08:42

Labas rytas  :4u: 

Ir žydraakė pagaliau pasirodė  :wub: 

Haku tai toks atsipūtėlis savo puikumu neabejojantis katukas atrodo  :D 

Šponkuti, sveikatos tau  :4u:​ 

Atsakyti

Erendira, taikos sąlygomis Haku tikrai atsipūtėlis. Bet girdėtum, kaip jis urzgia ant svetimų! Kaip sarginis šuo. :D Šiandien vyrukai atvežė dukros rašomą stalą, tai apibambėjo juos ir pabėgo į rūsį.

Atsakyti

Och, kokia odegaitė  :wub: 

Sarginis Haku  :D 

Šiandien mane Diabolessa užpuolė, vos vos išsisukau nuo nagų  :blink:

Žmogas, guli ir net negalvoji judėt, supratai!?

7-C0-FB719-E2-FA-4-F8-D-968-F-CDE876-DE5

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 29 rugpjūčio 2019 - 17:21

Šiandien mano mažoji mergina, matyt, prisižiūrėjusi kačių bendravimo, ruošėsi išlaižyti Haku snukutį. :blink:  Atėjo pas katiną, iškišo liežuvį, pasilenkė prie jo nosies... ir čia aš ją pačiupau už pakarpos. :B 

O jums niekada nekilo motiniškas noras IŠLAIŽYTI savo katinuką? :hmm:  :hihihi: (Tfu, vien nuo tos minties pilna burna plaukų...)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 rugpjūčio 2019 - 19:42

Sveikutės,

pagaliau darbe ir kompą turiu, namie jau metai sugedęs ir niekaip nelieka naujam perkamų...o per tel ir planšetes man tik skaityt patinka :)

Visai norėtųsi pasimatyti kol dar šilta, pvz man visi rugsėjo sekmadieniai tinka , išskirus 15 d, ir daug šeštadienių, išskirus 14 ir 28, gal susiorganizuosite. :hmm: 

Ilgai džiaugiau kad nuosavoi katinai neserga....apsirgo Fifa, ji jau 15-us pradėjo, vakar užkliuvo, kad kažko į kiemą nesiveržia, tik miega, paskui dar pavemsiojo- tik skysčiu, pasigriebiau - karšta, pamatavau tempa, sudaviau vaistukus, pavalgė, uždariau į narvą, kad matyčiau, nes jau rovėsi į kiemą...ir ką vakare maistasišvemtas, ryte vėl tempa viduriuoja, tik nevemta, vėl vaistais papildais prifarširavau ir dabar galvoju kur geriau nusivežti, ir svorio numetus, per tuos kailibius nesimato, o vasarą ji kieme leidžia, kad valgė tai matydavau ir namie, ir kieme laukinukų indelius patuštindavo...o vemsiojimu ir viduriavimo galėjau ir nepastebėti :(

dd7d1bc3b9424f8a30c8f6a216dc52bd319.jpg

Atsakyti

Diinkute  :4u:  Sveikatos Fifai. Tikrai nelengva sužiūrėti, kai jų tuntas...

Aš pasirašyčiau kelionei  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikutės. Aš irgi pasirašau abiem rankom. Važiuokim, važiuokim - man tinka visi savaitgaliai :)​ 

Atsakyti

Aš būč už  rugsėjo 7 arba 8 d.  :rolleyes:  

Atsakyti