Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labutis,
aš rugsėjo 6-10 d. Paryžiuje 4u.gif
Bet prie manęs nesiderinkite - geriau aš prie jūsų, nes sunkiai pavyksta...
Atsakyti

Sveikos. Man rugsėjo 7 d visą dieną kursai. Rugsėjo 8 d tiktų. 😉

Atsakyti

Tylit ausis suspaudę? Savaigaliaujat?

Mano kažkuri iš kačių vėmalioja. Be maisto, tik skystimėliu su tulžim. Jau kokios trys dienos. Įtariu Hakūną. Jis po persikraustymo visas susistresinęs, kailis šiaudų konsistencijos, pleiskanoja ir veliasi. Daug gulinėja, mažai žaidžia.  Mika naujus namus įsisavino gerai. Gavusi kiemą, katytė tiesiog pražydo. :) Nors... gali būti ir ji. Ėda abu daugmaž normaliai. Reikės pirmadienį nuvežt Haku parodyti vetams.

Mikutė nuo savo sofkutės jums siunčia Labanakt.

Priedas  Webp.net-resizeimage-3.jpg   269,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dėl važiavimo dar nežinau.

Padariau vakar eksperimentą, paleidau Kugį be tramdomosios liemenės. Po pusvalandžio pasiėmiau iš gatvės.  :oh: 

Atsakyti

O aš ką tik buvau baisaus įžūlumo liudininke: kažkoks apipešiotas baltai ryžas kailis atėjo į mūsų kiemą, susirado priešais virtuvės duris gulintį Haku ir, pašiaušęs viską, kas šiaušiasi, užrėkė: "Dink iš čia!" Vidury baltos dienos, tiesiai priešais duris... :blink:  Aš, išgirdusi riksmus, atbėgu žiūrėti, ogi mano didysis katinas sėdi visas pasimetęs, o nupešiotas ryžas kablys ant jo riaumoja! Atbėgo Mikutė, ta bent kuprą pasistatė, bet artyn nelindo. O Haku išvis sėdi kaip grybas letenėles suglaudęs... Na ką, teko man kaip gerai mamytei išvyti agresorių per tvorą. Mano katinėliai dar nelabai supranta, kad kiemas yra jų, o ne kažkokių apsišaukėlių.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Labos visos gražiame rugsėjyje  :rolleyes:

Diinkut :console:, paskaičiau FB ... Bet 15 metų gražaus gyvenimo tai tikrai daug...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 02 rugsėjo 2019 - 08:25

Erendira, dar ir pasendinau, pažiūrėjau skiepų knygutę Fifa 2006.05.18- 2019.09.01 negaliu susitaikyti sveika katė per 2 dienas (gydoma) ir dar skausmuose, pusdienį pragulėjau ant pievos kartu su ją, kol radau kas priims paskutinei injekcijau, negaliu susitaikyti dar ketvirtadienį dieną linksma lakstė kieme, vakare išvėmė maistą...viduriavo, penktadienį vetai, kraujo tyrimas, lašalinės vaistai, šeštadienį lašinos 3 kart kieme, dar vaikščiojo, o ryte jau merdėjo...ir labai ilgai, negaliu susitaikyti, neužeisiu kurį laiką, nenoriu užaujautų, žinau kad visos užjaučiat bet skaityt negaliu, praneškit jei nesunku sms, ar mesendžeį jei suplanuosit aplankyti, nepamirškit dažniau paglostyti plaukuotukus, nesirkit

Atsakyti

Diinkuti, saulut, kam, jei ne tau žinoti, kokios slapukės yra tos katės... bet susitaikyti tikrai sunku...

Atsakyti

:4u: visiem, kam reikia.

Biški tamsoki debesys užlinko. Dukros aplinkoj antras jaunas žmogus mažiau nei per metus pasirenka pats išeiti. 

Atsakyti

Kaip skaudu dėl Diinkos. :(  Niekas čia neamžinas, žinoma, bet kai taip netikėtai...

Laikykitės visos, kurios atsidūrėt šešėlinėj pusėj. :4u: 

Pas mane dabar šviesėjimo metas: abu mažiai pradėjo darželį, jau turiu po porą valandų laisvų. Kol kas tik iki pietų, bet po poros savaičių tikiuosi jau pilnos dienos. Na, kol kas laisvalaikiu lekiu dėžių kraustyt ir namų kuopt, bet bent jau galiu kažką daryti. Dar galėtų orai atvėsti, tie nesibaigiantys 30 laipsnių žudo...

O va katino iki vetų dar nenuvežiau. Na, lyg ir geriau jau atrodo, bet vis tiek reiktų pasirodyt profilaktiškai. Kad dantų būklę įvertintų, o gal ir pūslės echo padarytų. Turiu įtarimų, kad ten galėjo susiformuoti pajūrys...

Nuotaikos praskaidrinimui - iš serijos #IfIfitsIsits

Priedas  Webp.net-resizeimage-4.jpg   476,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 rugsėjo 2019 - 13:04

Sveikos. 

Jungiuosi prie šešėlinės pusės, deja. Savaitgalį Ignas Amsterdame krito nuo dviračio galva į asfaltą. Netęko sąmonės. Ligoninėje po kelių valandų atsigavo. Atlikta galvos kompiuterinė  tomograma rodo smegenų sukrėtimą. Kakta susiūta 9 siūlėmis. Nubrozdinta pusė veido. Bet lūžių lyg ir išvengė.  

Atsakyti

Lapyna, džiugu dėl tavo laisvo laiko. Haku kaip visada puikusssss  :bigsmile: 

Aist, stipriai apkabinu, Ignui daug daug sveikatos ir greito gyjimo  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti