Linkėjimai Pedriukui
Kaip ir miegot ruoštis norėč, bet negaliu negalima katyyyytės krutyt
Labas naktis, atėjau skaudulio išlieti... Apaviau šiandien savo mašinai naujus batukus, bet istorija ne apie tai. Istorija apie kiemą, kuriame buvo tas mini servisiukas, ir jo kates. Daugybę to.kiemo kačių. Vietiniai tas kates tipo prižiūri, šeria. Kol laukiau, pro mane praėjo juodai balta ilgo liemens katė, liesa ir nučiulptu pilvu. Toliau patvory atsigulė, prie jos prisistatė 2 katuliukai, kokių sakyč 1,5 mėn. amžiaus. Vienas mamos kopija, atrodė plius minus padoriai. Kitas, juodas, jau be abiejų akyčių, atėjo iš lėto, apgraibom... Sulįsęs... Žiemos tikrai neišgyvens, jei jos išvis sulauks... Kieme vaikšto dar 2 tos katės kopijos - dar nebrandaus amžiaus, turbūt pavasarinės - ir dar daugybė kitų kačių ir mažų kačiukų. Moteriškė išėjusi dėliojo jiems konservą. Varge varge... O juk galėtų susimesti, sterilizuoti tas kates - tegul jos ten gyvena, tegul ėda tuos konservus, tik tegul nebegimdo tų mažų pasmerktų gyvybių... Kažkaip sunku ant dūšios. O kiek dar tokių kiemų Kijeve... Benamius šunis jie jau daugmaž susitvarkė, jų dar yra gatvėse, bet su auskariukais, suprask, suskaičiuoti ir sutvarkyti. Užtat katės vis dar lieka kiemo atrakcija...
Lapyna, oi kaip suprantu ir užjaučiu. Žiauru tokie vaizdai. Ir tas žmonių nesupratingumas siutina.
Šiandien šliaužiojom po Liepkalnį, ten mačiau nemažai kačių, bet į mano kiskiskis, buvo atsakyta toookias žvilgsniais: atsikiskisink
Klausyk atidžiai, nekartosiu. Tik Aš galiu ardyti šitą kilimą! Supratai?
Labas rytas Čia mano brolio katinas, drėkso ant mano skalbinių, liepiau nešdintis, tik dar patogiau pasitaisė ir guli
.Oi,Gielux, kaip nemalonu.Dokai,kaip supratau tau liko?
Juma kokia paaugusi, bet žvilgsnelis vis tiek chuliganiškas liko
Aist, atskirai tau.Nėra baisiau, kai kas atsitinka mūsų vaikučiams, nesvarbu, kokio amžius jie bebūtų
.Lapyna, skaudūs vaizdai,dar pas juos ne Europa, dar ilgai tokius vaizdus matysi.
Va, mano kaimynės katė irgi veda kačiukus non stop.Ir dabar vienas pupulis paliktas.
Kiek kartų jai sakiau, daryk ką nors, taigi katę stekeni.Kaip vandenin