Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos gyvos- prisiduodu- gyva ir aš po savaitės darbe. :D

Aist, klausei, kaip sekėsi Lapei Nr1 su biologija. Juokngai. Tereikėjo pasakyti, kad limfmazgiai sureagavo į infekciją. O ji..... Na žodžiu, garbės skolos nebeturi- o klasiokai į ją žiūri kaip į "viešnią iš ateities".. :hmm: :blink: :huh2: :huh2:

Lapės ( UAB "BelPedro" darbuotojos) kailis baigia  išgyti... Bus sveika katė. Reiks per Valentiną prispausti kažkaip vyrą. Na taip ji tinka mūsų namuose. Išskyrus 22 val. vakare, kai abiem su Triše prireikia surengti bušido varžybas po miegamuosius. Tai dabar usibarikaduojam savo kambariuose. Kai varžytuvės baigiasi abi katės atsitupia prie durį- Lapė prie Lapės Nr.1 durų, o Trišė- prie mūsų. Ir krebždena našaitėlės, kad įsileisti.. Tenka keltis.. Na va pasiguodžiau. Įtariu supratimo ir užuojautos nesulauksiu- ale vat vis..

Atsakyti

Supratimo sulauksi, užuojautos nea  :D 

Atsakyti

Vilkra, pas mus 6-7 ryto dažnai būna žirgų lenktynės laiptais. O tie bjaurybės mediniai ir bilda nesvietiškai...

Seniau Tytė dar mėgdavo naktį pabraižyti sostų patalpos duris - tipo duokit gerti. Tai dabar duris palieku praviras, o sostą uždarytą. Turi fontanėlį - tegul iš jo ir laka  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 05 vasario 2017 - 12:05
QUOTE(gielux @ 2017 02 04, 22:57)
Riomery itariu   biggrin.gif  nes maniske irgi katas rode  biggrin.gif  tik ne as su ja buvau, dirbau.
Tasytei sveikatos  4u.gif
Colomba, ui saugokis  biggrin.gif  kaip faina, kad Lunai taip gerai irgreitai   4u.gif  kokios fainos kates  pas tave  wub.gif
Gufytis grasmeisteris  bigsmile.gif

Gufis meistras.

Sveikatos jam.

Tašę ir Kingą gydysiu, nes nu ką dar daryt. Jau senolės gal taip nebeapgydysiu, bet Kingas tik 6 metų.
Taip, Jomantas Riomeryje varžėsi, bet jaudinosi ir nelaimėjo.
Bet - nors dalyvavo.

Luna. biggrin.gif Giliukaš. Bet Sagyte, ar jūs draskyklę turit? Ją drąsko? Nes pas mus 4 draskykles, nuoširdžiai drožiamos, bet Fogsė nuoširdžiai padrožia ir MB lagaminą su naro įranga... blink.gif
Dar nesakiau MB nieko... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 vasario 2017 - 12:26
QUOTE(Lina1985 @ 2017 02 05, 11:06)
<p>Oho. Kas laimėjo? Įtariu Gufiukas. Matosi kad labai mokytas vyriokas, strateguot moka wub.gif </p><p>Šiandien, mano princesė šeštą ryto pusryčių pradėjo reikalaut miauksėdama. Niekad taip nebudavo. Kol mes miegam, tol tilu, tik kai pradedam vaikščiot, tada ir ji keliasi ir aišku reikalaut pradeda. Kas čia šiandien pasidarė mergičkai. Jau planavau iki kokių aštuonių nelipt iš lovos, visiem paskutinė išeiginė. O va, jos planai pasirodo buvo kitokie. Susapnavo, kad valgyt nori. hmm.gif​ </p>

Geriau neklausk, kaip šįryt vyko mano kėlimas... Paskutiniu lašu buvo Tašės užšokimas man ant galvos...
blink.gif Jos kooperuojasi. Tą supratau. Keliam mamkąąąąąąąąąąąąąąąąą.
Atsakyti

Erode, aš įsivaizduoju, kad katinui ne taip lengva įrodyti, kad turi draskyti kažką, ko jis galbūt nenori. Pvz. aš turiu draskyklę. Mika praeidama visada ją padrožia. O Tytė ne. Ir niekada nenorėjo. Tik atkeliavusi kelis kartus pasinaudojo, o paskui visai metė. Visa laimė, drasko ne sofas, o visokius ant žemės gulinčius kilimukus, pvz. prieškambario kilimėlį kojoms. Užtat tą kartoninį gultą-draskyklę ir pirkau. Tai dabar tą drožia. Nežinau, kodėl ji taip nemėgsta standartinės draskyklės. Pas veisėją visi kačiukai prie jų pripratinami.

Beje, vilnietės, aūūū! Gal kas artimu metu užsakinėsite pas vokiečius? Turiu porą norų. Arba gal norite jungtis. Nes aš viena nemokamam siuntimui nesurenku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 05 vasario 2017 - 15:17

Priedas  image.jpeg   317,65KB   0 Parsiųsta kartų

Antresolinė katė

Neklauskit, kaip ji ten užlipa, aš pati nemačiau... O nulipinėjant matė dukra: lentynomis, perkeldama užpakalį ant vis žemesnės.

Atsakyti

Turi Giliukas draskyklę ir ištepliota katžolėm ir valerijonu neveikia jo neina jis prie jos, au mastau apie kitokia ale kilimine gal  :hmm:  Nes MB pedantas ir dar Avinas pagal horoskopa, tai žinok kokie bambekliai degtukai ir isterikai jie  :blink:  Plius uošvienė vis druskos papila kad vajej vajej kaip čia viską gadina katinėlis ar jums to reikia :( Tai man tenka žaibus atlaikyti :unsure:  Nes jei nusipirkus ir nauja dralins bus labai labai blogai :( 

Atsakyti

Turi Giliukas draskyklę ir ištepliota katžolėm ir valerijonu neveikia jo neina jis prie jos, au mastau apie kitokia ale kilimine gal  :hmm:  Nes MB pedantas ir dar Avinas pagal horoskopa, tai žinok kokie bambekliai degtukai ir isterikai jie  :blink:  Plius uošvienė vis druskos papila kad vajej vajej kaip čia viską gadina katinėlis ar jums to reikia :( Tai man tenka žaibus atlaikyti :unsure:  Nes jei nusipirkus ir nauja dralins bus labai labai blogai :(

pasakyciau tai damai .... pati ji cia viska gadina .... 

Atsakyti

Geriau neklausk, kaip šįryt vyko mano kėlimas... Paskutiniu lašu buvo Tašės užšokimas man ant galvos...
blink.gifJos kooperuojasi. Tą supratau. Keliam mamkąąąąąąąąąąąąąąąąą.

fig tau miegoti :D

Atsakyti
Sveikos,
Svaitgalis ištirpo nejučia. Bet poilsis 100 procentinis. Vaikai pas tėtį. O mes penktadienį svečių turėjom, vakar miegojom puse dienos, po to pas uosvius cepelinu valgem, tada ejom zero žiūrėt(visai nepatiko).šiandien pirtelej issikaitinom, gamtoj pasibovom. Labai reikia kartais taip išsiilsėt.
Lapyna, Makas viską letena ima, net iš lėkštės mums valgant norėtų.

Nupirkau katinui(katei) tuneliuką-užskaitė tik Makas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Prisiduodu po turiningo laisvalaikio. Jau slidumas miško keliukų, nei eiti nei važiuoti.Laukuose sniegas nelaiko, miške irgi kojos klimsta.Bet šunų kaip nėra.Miega nusilakstę.

Įdomu,kas ten traška krūmuose?1e76151ec51c.jpg
 Žieminės rožės.Nesiseka man fotografuoti, bet atrodė labai įdomiai.0ae12bc90cfb.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 vasario 2017 - 18:45