Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Man telefone reklamų nemeta - turbūt mane nurašė visai bo retai SM rodausi  :D 

Aist - Jumcukas, manau, link 3 kg artėja. Nehaliu ant svarstyklių patupdyti - spurda ir rangosi  :) 

Draugelių savaitgalis

20190928-124224.jpg

20190928-131208.jpg

20190928-151259.jpg

Atsakyti

Iškrausčiau akvariumo-katinų spintelę numatomam ryt ar poryt remontui. Keis sulaistytas ir Rainio su***tas plokštes. Tai lentyna ilgai nebuvo laisva

20190930-182153.jpg

Spintelę po remonto reiks [i]paturbinti [/i]sujungimus užtepant silikonu ir tikėtis jokių potvynių daugiau nei dėl manęs, nei dėl Rainio nebebus. Ir pagaliau užsakėm pagaminti akvariumo stiklą. Užtrukom tik porą metų :D

Magnunos katinai, kad pakritę gražiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 rugsėjo 2019 - 19:24

Magnunos lipšnučiai :wub:

Rainys kad saugo lentynas su savo parašais.  :rolleyes:

Duok duok DUOK sakau Duooooooooook!!!

Priedas  Webp.net-resizeimage-10.jpg   290,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos į lendu seniai nelindus.... Tiek ivykiu kad susimaise smegenys.. Ir tiek problemu vienu metu nesu turėjusi matyt.

Katinai jai emigrantai mindo UK zeme. Tiesa i kiema neleidziu. Nes Vincas jai buvo cirku prikretes i gatve isleke. Gerai issigando atgal parmove. Ten tokios furys i gatve kur konteinerius vezam. Ir skyle yra. Jis begt as vytis jis pro duris galvoju sakes uzrakintos reik i namus lekt kad islekt i kiema

Bet maryr bailys issigando atgal smurkstelejo. Daugiau jokių gardenu.... Tiesa ten radau ziurke paskersta.. Dirba kiemines...  O siaip priprato gan greit prie nauju namu. Užsiėmė kambari visa. Arba salione kur pakrite...

Bet kai atveze.. Ejau Vinco pabėgusio ieskot tarp padangu. Smirdejo tepalais ir visas juodas buvo. O Toras apsimyzes smirdejo irgi. Bet namoe Toras labai greit atkuto kaip nekeista o Vincas dar ilgai drebejo.

Perskaičiau viska siaip ne taip. Paziurejau katinu ❤️

Diinka, liudna del Fifutes 😪. Aist sveikatos sunui 🌷

Atsakyti

Vakar buvo viena iš tų sunkiųjų dienų kai kai skaudą beveik visą veidą, smilkinius dar keletą vietų. Tai vakare galvoju prisileisiu šiltą vonią, užsidėsiu ramią muziką fone ir pagulėsiu vonioj užsimerkus. Tik spėjau įsitaisyti, už durų Rainio miauuuu. Bandau ignoruoti. tada jau Rainio ir Kugio duetas miauuu miauuuuuuu miaaauuuuuuuu. Ok, atidarau darau duris, sutepena į vidų. Tada jiems reikia pasimušti, palaipioti, bandyti numesti rankšluostuką, ant kurio esu pasidėjusi telefoną muzikai valdyti. po kiek laiko bernai nurimsta. pasipildau vonią šiltesniu vandeniu, galvoju, gal bent kelias minutes pavyks ramiai pabūti. ir tada Hipukas pradeda durų kasimo darbus. Atidarau duris. Įeina Hipukas. Kugis išeina. Hipės akys didelės, kolės aš save mirkau vandenyje. Už minutės Kugio miau, atidaryk duris. Atidarau. Hipukas išeina, Kugis įeina. Viskas, nebeatlaikau ir nusiprausiu po dušu. 

20190930-214105.jpg

20190930-215332.jpg

20190930-220008.jpg

20190930-220612.jpg

Atsakyti

Śponkuti, žinau, kad tau tada buvo nejuokinga, bet man smagiai susiskaitė  :D Na o tas : maaaaam, įleisk, mes tave kontroliuosim, instaliuotas tikriausia visom katėm :D 

Haku koks didelis vaikis :bigsmile: 

Magnunos draugeliai nepkartojami!!!!! 

Laba

5-A4-D6-D6-D-D92-A-48-ED-9-CE9-2-A82880-

Atsakyti

Gielux, vakar tikrai nebuvo smagus katinų neapsisprendimas, bet kadangi šiandien skausmas dar stipresnis, nimesilis nepadeda, tai taip mielai į tuos keturkojus, kurie vakar erzino, įsikniaubčiau ir gulėčiau. Tik va problema, kad neturiu nei vieno katino, į kurio pilvą galėčiau įremti galvą ir taip miegoti. Labai pasiilgau Zugi :(

stebėtojas

20191001-105001.jpg

Atsakyti

Špinkuti  :4u:  :4u:  :4u:  užjaučiu, laikykis  :4u: bjaurus reikalas tas skausmas

Atsakyti

Oi, vėl padavė terapinių Spurgos kulšelių!  :bigsmile: 

Šponkiuk, o varge, laikykis kažkaip!  :4u:  Iš katinų tai prunkščiau į kumštelį - nugi nenuoramos tie tavo klišaberniai, nors nugriūk. O Hipės reakciją suprantu. Haku man besiprausiančiai irgi ne kartą sakė:

"Jei aš savo kailį taip kasdien mirkyčiau, tai irgi būčiau plikas kaip tu!".

Beje, Haku kartais moka būti labai terapinis katinas: atsigula šalia ir murkia, kol nuleidinėji skausmą/įtampą į jo švelnų kailiuką. Mielai išnuomočiau porai dienų, tik siųsti labai toli... :unsure: 

Atsakyti

Oj taip norėčiau Haku paniūrkyt. Matau, kaip jis nori plunksnų šluotelės nuo židinio. Primine man, kaip vakar krausčiau viską iš spintelės ir Hipukas užmatė naujas, nenaudotas plunksneles. O jau akių didumas, o jau taip bandė pagriebti kai dėžę uždarinėjau :) 

o čia radau foto daryta po kelių dienų Kugiui atsiradus pas mus

20180723-180340.jpg

Atsakyti

Labos :4u: Seku,skaitau jus,tinginiauju,mėgaujuosi šiluma.Ir siunčiu užuojautą

Nes kiek žinau šildymas dar nepajungtas.

Šponkiuk,tau sveikatos :4u: Gielux mergiotei  :4u: Ir visiems kitiems negaluojantiems :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 spalio 2019 - 10:20

Lisitėja, gero poilsio  :4u: 

Azu, parodyk savo caraičius  :D 

Šponkiuk, kaip šiandien?

Atsakyti