Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Žarijų 4 Vilnius, ofisas, d.d darbo metu :)

Atsakyti

Ta prasme, Diinka, tu nori, jog paimtumėm tą šaldytuvą? Kaip ir galėčiau, bet ar tilps man jis auto...

Atsakyti

Broliai šauniuoliai  :wub: gerai įsikūrė

Spurgos murmelė:

Didis maisto ir kačių Miaukly, aš labai prašau atsiųsti man papidomą porciją skanaus konservo. Taip pat prašau Tavęs, apgink mane nuo priešų. Tikslinu, išmesk tą pusplikę puskvaišę prietranką kur nors už mano orbitos ribų. Suteik man daugiau draskymo erdvės. Duok man jėgų nelygioje kovoje su plinksnelėmis. Atvesk į protą tuos tariamus "šeimininkus", kad jie praregėtų, kas yra TA tikroji padėties šeimininkė. Saugok mane nuo tapkių ir siurblių. Dar galėtum kokį kartelį užleist šikšnosparnį, man visai patiko. Miau

0393-FF30-FF38-43-AE-ACE3-55-B8612-AD29-

Atsakyti

Nu va Spurga tu badauji. O as kai vel likom tik dviese su broliu. Kurio biski pradejau nebemegti. Pavydeti jam ir pan. Dabar nebesu toks edrunas. Ir nelabai yra ka apedineti o dar ta seiminike nupirko kazkoki neskanu sausa.. Gali savo kiemo katems atiduoti. Mane tiek istverusi kelionej narce uzdaryta galetu labiau lepinti.. Nors as vistiek pabegau is narvo ilindau tarp padangu ir atvykau i UK prasmirdes tepalais. Dar pasiskusiu neleidžia i kiema manes  nes buvau per kiemo duris pasprukes i gatve  issigandau sprukau atgal. Gavau bart ir daugiau kiemo nematau... Et Spurga nesupranta jie musu

IMG-20190921-220424.jpg

Mano brolis

IMG-20190919-202618.jpg

As po kelionės juodas tepaluotas

received-1361931863960316.jpg

Aj gerai issikalbejau o dabar saldziu draugai

IMG-20190922-203348.jpg

Atsakyti

D6-A8-DF67-B6-E7-4-B41-9-BD1-E8-FB8-EFA2

1-FB19766-F3-FA-48-A0-96-FB-F7379-CEF0-B

EAC9-ABBC-D9-AF-4-C91-894-D-39-CD87-C1-D

11-C831-EE-91-B0-454-E-B4-F3-6-CB2905-F4

Atsakyti

Taip, Vincuk, visiškai nesupranta. Va nori padėt pusryčius paruošt ir gaunu už tai bart  :huh2: 

4-D2-F6-FA5-DD88-402-A-AD90-B9234-D5-F9-

Atsakyti

Vincai, manęs irgi nesupranta ir neužjaučia. Nesidalina ledais, o kai bandai bent likučių paragauti, kažkodėl rėkia: "Neeee, ten buvo ŠOKOLAAADOOOOO!"

Priedas  Webp.net-resizeimage-12.jpg   326,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lapyna, Haku pats kedę prisistūmė?  :hmm:  :D

Ainu grožių grožis  :wub:

Vakar uždarant balkono duris prisispaudžiau pirštą. Na žinant mane, nieko nuostabaus, nes aš visada sugebu ką nors nusilaužt, susilaužyt, ar bent jau įsiskelt. Vyras sako: kam tu tą pirštą kišai. Nu, blyn, pažiūrėt matyt norėjau kas bus įkišus pirštą tarpdurin  :mad2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 05 spalio 2019 - 08:59

390-E5445-160-F-4-C68-9-E2-C-03-DE7-AEA8

846-C359-A-CB0-D-4-AC4-86-C9-EB3-AA07219

FBC228-A7-A4-E7-4-AA5-B8-E7-A7-DB8-E469-

Atsakyti

Pagal nuotraukas panaįu, kad Aist atsinaujino telefoną :) 

Gielux, man mb irgi pasako, kam tu taip darei. Nu jo, gi spec taip ir darau, kad pažiūrėti, kaip smarkiai po to skaudės :D

Haku vis kažko negauna ir bando pats pasiimti :D

Aš vakar viską iš šiltnamio išskyniau. Dabar dar reikia viską sutvarkyt. Kažkaip nebekyla rankos šiandien..

Atsakyti

Sveikos. 

Azu, kaip smagu vėl turėti Torą su Vincu šalia.  :4u: 
Haku su ta kėde prajuokino.  :D 
Spurga, žiūriu, skriaudikus kiaušiniais apmėto.  :D 
Gielux, geriau save programuoti kitaip. Vietoj "aš visada sugebu ką nors nusilaužt ","aš visada sugebu sugyti po nemalonumų su durimis".  :D Ir jau tikrai tu visada sugebi išlaikyti gerą humoro jausmą.  :4u: 
Šponkiuk, tu kaip visada teisi techniniuose dalykuose.  :D vyrai padovanojo man iPhone 11. Džiaugiuosi portrait mode'u.  :P 
Vakar atvažiavome su vyru ir Čija nakčiai į Harmony parką. Eina sau, kokia čia gera virtuvė ir spa masažai.  :rolleyes: ir Čijai šventė - išmaudžiau duše, leidau mūsų lovoje miegoti ( namie šuo niekada negali lipti į antrą - miegamųjų aukštą), lauke išsilakstė laisvai senikė. Žodžiu, gera gyventi. Ir jokių bet.  :D 

Atsakyti

Aist, foto puikios! Gerai paiilsėt! Oooo, girdėtum mano jausma humoro po pasimatymo su durimis 😀 visiem aplink ausys susiraitė 😂 Šponkiuk, kaip tavo sveikata? Parooo derlių  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 06 spalio 2019 - 10:38