Gielux, ačiū, šiandien jau geriau, gyvent galima, jau ir pajuokaut šiandien išėjo 
Daredi, kaip ir nieko man nenutiko, tiesiog vėl grįžo periodas su dideliais galvos skausmais, kai nepadeda ir nimesilis. Vasarą buvo gerokai apmažėjęs šitas reikalas, bet va jau kokios trys savaitės kai vėl nuo kokių dirgiklių taip įsiskaudą galvą, dalis dantų, pradeda pykinti. Atsirado ir naujas dalykos, ko nebuvo, po fizinio krūvio, kad ir nedidelio pradeda pykint.
Užsiimu šiek tiek savišvieta dabar, pasirodo esu IJA ( itin jautrus asmuo) skaitau profesorės psichoterapeutės Elaine N. Aron knygą "Itin jautrus asmuo. Kaip gyvuoti, kai pasaulis tave stelbia" tai darosi aiškiau kas su manim vyksta, žinau, kad ne aš viena tokia esu, kurią dirgina kvapai, garsai, ir dar visa krūva dirgiklių. Pasirodo tokių žmonių yra apie 15-20% žmonijos. Bet būti IJA nėra vien tik perdėtas jautrumas, taip pat tokie žmonės dažniausiai daugiau pastebi įvairių dalykų ko kiti nepamato. Tiek, kad tai kas kitiem nekelia jokios treso, IJA kelia galima sakyti paniką. Va blogoji dalis, pas mane, kad su metais organizmas vis labiau reguoja į bet kokį stresą, smegenys puikiai supranta, kad nėra dėl ko nerimauti, bet kiekviena situacija, kur aš nežinau kaip baigsis kelią stresą, pasidarau nerami, apie maistą net pagalvot negaliu, pradeda skaudėt galvą nuo įtampos. Patiko vienas pavyzdys, kad jautriems žmonėms sakyti, tu per smarkiai reaguoji, tai tas pats, kas melynakiui sakyti tavo akys per daug melynos. Na aš čia biški padrikai viską surašiau, bet kuo daugiau apie IJA informacijos skaitau tuo man aiškiau, kas aš per žmogus. Gal kokios naudos turėsiu iš to, kad pažinsiu save.
O čia, kad į temą būtų.