Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės

Šponkiuk, nežinau kas tau nutiko, bet vis tiek laikykis, kad viskas praeitų 4u.gif Pakikenau iš tavo maudynių ir tavo kompanijos hihihi.gif

Magnuna, kur ta mažytė Jumytė, tas mažas padarėlis? vsio, nebėr blink.gif Liko tik didelė Juma biggrin.gif

Lisitėja, baltai tau pavydžiu šilumos, saulės ir atostogų biggrin.gif biggrin.gif Mėgaukis, ilsėkis, lepinkis metams į priekį mirksiukas.gif

Aist, Čija žiemai apsirūpino, kad šilčiau būtų, o tu dabar ją ant dietos unsure.gif

Azu, dabar dažniau matysim tavo brolius šaunuolius biggrin.gif

Atsakyti

Gielux, ačiū, šiandien jau geriau, gyvent galima, jau ir pajuokaut šiandien išėjo :)

Daredi, kaip ir nieko man nenutiko, tiesiog vėl grįžo periodas su dideliais galvos skausmais, kai nepadeda ir nimesilis. Vasarą buvo gerokai apmažėjęs šitas reikalas, bet va jau kokios trys savaitės kai vėl nuo kokių dirgiklių taip įsiskaudą galvą, dalis dantų, pradeda pykinti. Atsirado ir naujas dalykos, ko nebuvo, po fizinio krūvio, kad ir nedidelio pradeda pykint. 

Užsiimu šiek tiek savišvieta dabar, pasirodo esu IJA ( itin jautrus asmuo) skaitau profesorės psichoterapeutės Elaine N. Aron knygą "Itin jautrus asmuo. Kaip gyvuoti, kai pasaulis tave stelbia" tai darosi aiškiau kas su manim vyksta, žinau, kad ne aš viena tokia esu, kurią dirgina kvapai, garsai, ir dar visa krūva dirgiklių. Pasirodo tokių žmonių yra apie 15-20% žmonijos. Bet būti IJA nėra vien tik perdėtas jautrumas, taip pat tokie žmonės dažniausiai daugiau pastebi įvairių dalykų ko kiti nepamato. Tiek, kad tai kas kitiem nekelia jokios treso, IJA kelia galima sakyti paniką. Va blogoji dalis, pas mane, kad su metais organizmas vis labiau reguoja į bet kokį stresą, smegenys puikiai supranta, kad nėra dėl ko nerimauti, bet kiekviena situacija, kur aš nežinau kaip baigsis kelią stresą, pasidarau nerami, apie maistą net pagalvot negaliu, pradeda skaudėt galvą nuo įtampos. Patiko vienas pavyzdys, kad jautriems žmonėms sakyti, tu per smarkiai reaguoji, tai tas pats, kas melynakiui sakyti tavo akys per daug melynos. Na aš čia biški padrikai viską surašiau, bet kuo daugiau apie IJA informacijos skaitau tuo man aiškiau, kas aš per žmogus. Gal kokios naudos turėsiu iš to, kad pažinsiu save.

O čia, kad į temą būtų.

20191002-174438.jpg

Atsakyti

Vyksta spintelės remontas. Du padėjėjai jau vietoj

20191002-194722.jpg

Atsakyti

Šponkuti, tau reik akupunktūros. Kai mano migrena pasiekia 3-5 sav laikotarpį ir sudažnėjimus, ir vaistai, beje, specializuoti, nepadeda, tuomet einu į akupunktūrą. Šiuo metu beveik pusmetis be tų skausmų, trunkančių po 3 dienas. Auros metu - prieš priepuolį mane pykina. Labai.

Toks tavaravimas akyse ir ima pykint. O paskui smogia skausmas. Čia migrena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 spalio 2019 - 22:39

Sveikos. Nu va Sponkiau kiek padejeju turi.  O kaip deti foto jei radikal kazko neveikia? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 03 spalio 2019 - 03:36
Erode, pagal tavo aparašymą, man ne migrenininis skausmas. Pas mane jis atsiranda po truputi ir vis plinta į kitas vietas ir vis stiprėja. Pykinti pradeda kai jau labai smarkiai įsiskauda.

Azu, https://postimages.org/ikelus nuotrauką, nukopijuoji nuorodą iš eilutės "Tiesioginė nuoroda:" ir SM rašant paspaudi ant paveiksliuko ikonėlės, įkeli nuorodą ir psio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 spalio 2019 - 08:44

Oi, Šponkiau, sunku tau gyvent...

Erode, aš kartais migreninė. Dažniausiai tos migrenos nestiprios, bet jaučiuosi kaip suparalyžuota. Mano atveju - visiškai negaliu pasilenkti (suskausta galvą taip, kad akyse aptemsta) ar padaryti staigesnio judesio, netgi laiptais lipti reikia labaaai lėtaaai. Šiaip skausmas būna nelabai stiprus, ypač jei laiku susigriebiu. Pajuntu, kad spaudžia vieną akį (man visada kairę), pradeda pykint ir koordinacija sutrinka - laikas kalti vaistų, kol neprasidėjo... O vakar prasidėjo nuo raibuliavimo akyse (seniau nebūdavo). 

Į temą:

Palauk, dar netvarkyk tos virtuvės...

Priedas  Webp.net-resizeimage-11.jpg   294,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šponkuti,tau atskirai glėbys sveikatos.Aš taipogi pojautrė,plius turiu panikos priepuolius,tiesa labai silpnus.

Vakar buvau paplūdimyje,kur renkasi aitvariniai.Kaip gražu pasižiūrėti,kaip varžosi su vėju.Bet pati tai nenorėčiau.Man geriau ant smėliuko vartytis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 spalio 2019 - 10:06

Kailiukas ant kailiuko

E64-FB86-C-1-AD8-4-D41-86-C0-BAEE837-F40

A ka darai?!

1345181-C-A2-D5-4356-9-AEF-CC3927-BB367-

Atsakyti

Ok, Šponkuti, tu geriau žinai...

Atsakyti

Na bandau parodyti savo brolius emigrantus 

IMG-20191003-091123.jpgIMG-20190928-211113.jpgIMG-20190924-212507.jpg

Atsakyti

Laba,

pakasiukai katukams, labai džiaugiuos už brolius šaunuolius, ir labai pavydžiu skėčio :) 

Juma su Grikiu, saldi porelė :wub: 

O Belos ir Spurgos santykiai labai smagūs skaitymui, Gieliux jaučiu neįsivaizduoji gyvenimo be Spurgos :

Aš gyva ir sveika, katinais apsikrovusi...atbėgau pas vilnietes paslaugos, rezervavo man mažą šaldtuviuką Vilniuje, katinų vaistams labai namelyje reiktų, kas galėtų priglausti? gruodžio 15 būsiu Vilniuje tikrai- Mugė, o gal jūs kada susiruoštumėt? spalis mano laisvas visas, vaišinčiau pvz cepelinais (ar kugeliu ar vėdarais- kaip pageidautumėt)  Ačiū iš anksto

Atsakyti