Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na labai smagu, kad yra, kurie dar čia! Ir dar prisiminena mus :) 

Pasikeite truputi forumas :D "Namai" jau kokio ilgumo  .. 

Pasiilgau visu  🤗😊

Atsakyti

Dark Elf,o koks(kokie) tavo gyviai?

Atsakyti

Grįžau namo, galvojau, nieko rimto nenoriu, pavalgysiu pomidorų. Noras praėjo, kai radau išvemtą dredą ten :D 

O aš datau mėnesio eksperimentą. Tiek laiko diena iš dienos nešiosiu akinius. Galbūt tą galvos skausmą sukelia pavargusi akis. Bet jau kaip nevirškinu tų astigmatiko akinių. 

Į temą

20191010-172906.jpg

20191010-172916.jpg

20191010-172941.jpg

20191010-173035.jpg

Atsakyti

Mano vaikai yra Filka ir Matilda :) tipo thai mišrunai :) kadangi as po ilgo laiko cia prisijungiau vel :) nelabai zinau, kaip kelti nuotraukas. 

Kazkada buvo Katia ir Filka. 

Katiušos nebera jau metai, labai buvo man didele tragedija - atsisveikinti ir paleisti i kačiu roju.. 

Ir musu seimoje atsirado nauja drauge 😊 Matilda vardu. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šponkiau, aš akinių iš esmės nevirškinu, jie man kaip pėdkelnės parėjus namo (iškart ima "graužti"). Bet su"astigmatiniu" charakteriu labai greit apsipratau ir dirbti tikrai lengviau pasidarė, daug mažiau įtampos i nuovargio  :rolleyes: Na, ir šiaip geriau matosi :hihihi:

Elfiau, pasirodyk :) , nuotraukas dedam pavyzdžiui taip:

1. einam į postimage.org, talpinam ten nuotrauką, kopijuojam antrą nuorodą iš viršaus

2 SM atsakymo lange spaudžiam antroj įrankių juostos eilėj link vidurio esančią žalią ikonikę, klijuojam nuorodą į atsidariusį languti, spaudžiam Gerai ir voilà  :D 

Atsakyti

Erendira, aš tuos akinius jau turiu nepamenu kiek metų, bet taip smarkiai nevirškinu, kad beveik nenaudoju, tik naudoju vairavimui naudoju ir tai kitus, ne astigmatiko. Nuo saulės pasidarius irgi ne astigmatiko (lęšių negaliu nešioti, neleido gydytoja). O kadangi pas mane 45 laipsnių, tai taip nervino vakar eiti šaligatviu, atrodė, kad esu gerokai aukštesnė, o ir laiptais lipant reikėjo galvoti kaip kojas dėti :D. O šiandien jau nervina vien jų egzistavimas, kad jie liečiasi palei ausis, remiasi į nosį ir taip toliau. Jau jaučiu kaip jau viduj pradeda virti pyktis ant jų :D 

Atsakyti

20180930-191116.jpg

Bandymas pagal Erendiros nurodymus🙂

Atsakyti

Mėta  :wub:  :wub: norėč šalia pritūpt

Atsakyti

Šponkiau, gal pas mane kitokie laipsniai, bet su tuo iškreipimu gan greit apsipratau... Kantrybės, maža ką, gal tikrai padės... Nes man daug lengviau dirbti...

Daredi, puikus bandymas  :wub:​ 

Atsakyti

Dar katinėlių 🙂

20190830-143817.jpg20190518-203716.jpg

Atsakyti

Kitas katinėlis  :rolleyes:

20191001-123820.jpg

RodoRuncius 2

20190930-180618.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 spalio 2019 - 10:23
Labai jau kūdutis RodoRuncius2 unsure.gif

Šponkiuk, o kokie ten spec akiniai astigmatizmui?
Atsakyti