Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jau Rodokatas kad atsipūtęs! :D

Kaip jūsų kailiniuotiems, ar tinka atšalęs oras?

Hakūnas rytais raunasi į lauką. Vos vyresnėliai praveria duris, kad išeitų į mokyklą, jis kaip torpeda šauna pro tarpdurį. Ir jam vienodai, kad rytais jau lengvas minusėlis. Ganosi bent valandą, paukščiukus skaičiuoja ir į namų pusę net nežiūri. Pakrato sudrėkusias letenas ir toliau pakrūmėm laigo.

Tuo tarpu mano laukinė katytė Mikutė su atšalimu labai sunamėjo. :) Šįryt išleidau paskui Haku, tai išėjo susitraukus, o po 5 min jau gūžėsi prie durų: "Įleiskit! Katytei šaaaalta!".  :unsure:​ 

Atsakyti

Taip gimsta anekdotai. Čia aš tik ką dukrai pavariau, gerai, kad ne mažei  :lol: 

7071-FEEC-66-A8-48-A0-BCB2-74-C81209-DFB

Atsakyti

52-F0-EAF9-D080-4396-BF5-A-F0-A5-DE185-B

Maaaam, pas mus patalinė blakė užsiveisė!!!!

Atsakyti

C67-F396-E-F05-F-405-A-87-E1-19824297891

Atsakyti

Labukas,

 

Prisijuokiau dėl juokingų nejuokingų Jūsų nuotykių  :D  o pati, tai žiauriai peršalus esu.....  Nukutė vis nesupranta ko guliu, patikrina ar gyva ir vėl šalia susiraito  :bigsmile:

 

P4140089.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 09 spalio 2019 - 09:01

Klausykit, kaip sulašint katinui Fyprystą, kad neišsilaižytų? Ten buvo parašyta "tarp menčių" - tarp menčių ir sulašinau. O pas jį, pasirodo, galva kaip pas apuoką į priešingą pusę atsisuka. :blink: Telefonas lėtai fotkina, bet esmę suprasit.

Priedas  Webp.net-resizeimage-13.jpg   272,16KB   0 Parsiųsta kartų

Tikiuosi, neapsinuodys? Visko nepasiekė, bet per jo ilgą plauką nulašėjo, tai tą tikrai nuėdė. :huh2:

Atsakyti

Lapyn, gerokai aukščiau visada lašinu. Ant čiuprynos lašinu. Ale priminei, reikia saviškius nukirminti profilaktiškai. Ir kaip pasijuto, kad nebeleidžiu į lauką. Jau taip po namus slankioja iš kampo į kampą ir neturi ką veikti,  jau Hipukas mane kalbina nešdama plunksnas. O neleidžiu dėl Kugio. Jam gi giliai dzin kad pieva šlapia. Išleidau, tai grįžo visas šlapias ir sušalęs, buvo pradėjęs čiaudėt, galvojau jau susirgs, bet uf nesusirgo. 

O dėl apsinuodijimo gal Lapyn, gali jam ką nors aprengti?

Atsakyti

Šponkiuk, ačiū, kol kas tas mano paikas katinas neatrodo nusinuodijęs - straksi, murksi ir reikalauja su juo žaisti. :rolleyes:  

Į lauką katus leidžiu, bet Mikutė, išmintinga moteriškė, jau saugo šikniuką nuo šalčio. Užtat namie kokia meili, lipšni pasidarė. :) Reikės eiti kieme jos pilkapius nukast ir archeologinius radinius surinkt. Pastaruoju metu, iki atšalimo, naminis wc jau buvo beveik nebenaudojamas, o ji, nuoširdi ekskavatorininkė, lauke po tuja gražų kalną supylė. Dar gerai, kad jos pedantizmo dėka viskas vienoj vietoj.
Hakūnui šaltis nė vienoj ausy, tik lietaus nemėgsta. Raunasi kasdien - o paskui pabandyk jį pagauti! Tik tiek, kad nebelenda iš kiemo.
Atsakyti
ax.gif Labas seimyna ....
A pamena kas nors mane? ar visi nauji nariai biggrin.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dark Elf: 09 spalio 2019 - 23:31

ax.gifLabas seimyna ....
A pamena kas nors mane? ar visi nauji nariai biggrin.gifbigsmile.gif4u.gif

Labas :4u: Forume ganausi gal 5 metus, nesu naujokė.Bet, nepamenu. :hmm: Smagu,kad senbuviai pargrįžta  :P 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 spalio 2019 - 04:34

Oo, Dark Elf,  sveika sugrįžus!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 spalio 2019 - 06:44

Labas rytas  :4u: 

Elfiau, sveika parsiradusi  :4u: 

Lapyn, juokiausi iį pelėdgalvio katino  :D 

mano Runcia su toršeru... Pasiuto visai jo viena ausytė, ant kurios visuomet kokia opelė būdavo, o dabar, greičiausiai nuo saulės, issiplėtė baisiausiai ir kai nusidrasko šašą, viską nutaško krauju  :blink:  gali tekti šalinti dalį ausies, bus matyt pirmadienį kaip padeda gydymas. Bet šiaip Runcia laikosi gerai, savo privilegijų miegoti visiems ant pilvo neužmiršta ir po paskutinės "technikinės" liepė tik po pusmečio pasirodyti.

Čia pilkam rytui  :4u: 

RodoRuncius

20190930-155700.jpg

RodoMėlis

20191002-133631.jpg

Atsakyti