Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tipiška katininkių situacija, norėčiau jau keliauti į sapnų karalystę, bet kur man prigulti???? Visa esybe rodo, kad man čia nėra, visai nėra vietos.0eff03e19b6b.jpg
 Regis nedidelis padarėlis, bet jau vietos užima :oh: .Net nebandyk judinti.

Apus, nesinervuok, svarbu, kad Gufytis  rado kaip maitintis.Kai jūsų nebus namuose, jis kuo ramiausiai miegos.

Matai, pas mus karatistų bent keli yra.

Nabagai Grikis su Kruopa toks miniatiūrinis pataliukas paliko.Greitai keliauk  naują, didelį nupirkt.

Ainu angeliškas žvilgsnis  diablo.gif. Panašių ir aš prisižiūriu.

Atsakyti

Mam, lovytės mano daugiau irgi neskalbk

20170205_214610.jpg

Atsakyti
Moliukas kaip visad - karališkai ir valgo ir ilsisi bigsmile.gif biggrin.gif
Grikiukui viskas gerai, bet va Kruopytės žvilgsniukas - viską pasakantis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 05 vasario 2017 - 21:59

Vakarinis vaizdas 

DSC_1734.jpg

Atsakyti

Magnun, tu turbūt ir draskyklę kartais praskalbi, nes žiūriu katinėlis tuoj niekur nebesutilps :D 

Ainu nereali :wub:  Galėtų Mika iš jos dvikojų auklėjimo pasimokyt, o tai mūsų alfa jau bamba, kad nereikėjo šitos imt... :D 

Moliuko kiek daaaaug...  :bigsmile: 

Atsakyti

Apie katinus naujus. Einant paplūdimiu, kalbejom su MB apie kačių pagausėjimą. Kol negyvensim savo namuose,  tol nieko naujo neimsim. O naujuose namuose galvojam, kad tikrai atsiras koks nelaimėlis gyvenantis netoliese ir jis pats mus susiras. Jei ne, tai labiausiai norėčiau priglausti arba beplaukį (mažaplaukį) arba trispalvę vėžlinukę katę. Galvočiau apie vienaakę ar trikoję. Na bet kaip bus,  taip bus, įtariu, kad natūraliai atsiras :) 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 02 05, 22:00)
Vakarinis vaizdas 

Kaip gražu smile.gif kokia graži gamta, šitiek grožio nepavaldaus ir nesuprantamo žmogui wub.gif Kai susimastai kokia jėga slypi gamtoje, tai toks mažas, bejėgis ir bereikšmis atrodai žemėje. O kiek žmonėse pykčio, karų ir kitokio blogio...ir dėl ko... Juk žemė vienu krustelėjimu gali viską sunaikinti. Kažin ar kada nors žmonės tikrai gyvens taip, kaip priklauso protingoms būtybėms. Ech, dažnai pamąstau, kaip tada būtų gera, kiek gero nuveiktų jei nereiktų daryti blogio smile.gif

Gufytis šaunuolis, kasdien bus jam vis lengviau, susigyvens su gaubtu, prisitaikys 4u.gif
Ainu kalinukai labai gražūs, kaip ir pati,
Aš tai nesileidžiu skriaudžiama Nikitos, būna pastumta, nuridenta...kas mano tai mano. Tiek daiktai, tiek vieta biggrin.gif

Ale Kruopytės mažumas, visai susitraukė katukė wub.gif O Grikis visai nevyriškėja. toks kūdikiško veidelio, peraugęs vaikas biggrin.gif

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šponkuti - :4u: :4u:  ir vakarinė jūra labai graži :4u:

Lapyna - :D  :D  nu jo vargas Grikiui su mamka, kuri neskaito skalbimo instrukcijų :D

Vidam - kes su tėvukais irgi juokiamės,kad Grikelis taip ir liko didžiagabaritiniu kačiuku :)  toks jau jo charakteris, be galo švelnus ir meilus milžinas, nelabai suvokiantis savo dydį :)

Visoms linkiu geros ir lengvo pirmadienio ir neriu į darbus :4u:

Atsakyti

Labas rytas, šaltas, slidus, tamsus ir vėjuotas :4u: Greičiau žiema pasibaigtų,jau taip nusibodo.Bet va šią savaitę rimtą šaltuką žada. :blink: Bus žvejams džiaugsmo  :lol:

Ačiū, Šponkiuk,  už gražius gamtos vaizdus, tikra atgaiva dūšiai.Pasiilgau šilumos ir žalumos. :4u:

Vidam, aukso žodžiai d012.gif.Gaila, greitai neradau filmo apie tai, kas būtų jei žmonės dingtų nuo žemės paviršiaus. Mes esame tokie niekam nereikalingi kenkėjai, jei mūsų nebeliktų, niekas mūsų nepasigestų, žemė be mūsų pagalbos užsigydytų žaizdas.

Visoms gero pirmadienio :4u: Sergantiems greito pasveikimo :4u:

Atsargiai keliaukit darban, nes šaligatviai kaip stiklas :blink: Nepaslyskit, nenušalkit nosių :lol:

Atsakyti
Labas rytas.
Tikrai, susitraukęs dekutis ir ta pagalvytė susitraukus Grikio... Mamka mamka, pirk didesnį dekutį, šitą Kruopai palik.

Oi, Ainu su auklėtiniu biggrin.gif ...
O jau Moliuko kailio... Bijau galvot, kas prasidės pavasariop - skraido plaukučiai visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 06 vasario 2017 - 09:38

Mumis vėl buvo susitikime su saviškiais :D iš viso buvo 10 šelčių tik ne visi nusifotografavo :D

5b061791225c7f90363a1f28d83b0f907.jpg

Atsakyti

Sveikutes, na pagaliau ir as naujoje versijoje. Reikia dar priprasti....Linkejimai visiems nuo Kostios :D 9f8c77c42ded7ceed4145ce38861c179521.jpg

Atsakyti