Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Beje, Ispanijoje dar yra dinozaurų 

DSC_1746.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 02 06, 22:32)
Oi kokia mooooooordaaaa,

lotuliukas.gif joo galva tai jos įdomi, aš jau net nebežinau ar čia normalu. Žandai neauga, tik pats snukutis ilgėja. Už keturių mėnesių bus jau trys metai, tai gal sakau jau nebeilgės g.gif nes striokas ima...

Kitu kampu ne tokia rūsti atrodo smile.gif Mano mylimukas smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 06 vasario 2017 - 23:06
Pati graziausia "Morda" wub.gif wub.gif wub.gif Vidut, Tavo Nikita grazuole, taip ir zinok mirksiukas.gif

As jau ant vaistuku, nebenesa nervukai, nuo to darbo kruvio. Na bet ner taip blogai, tiesiog reikia ismokt nusistresint. Katinai abu nuo manes nebenulipa biggrin.gif Bijo maziai, kad seimininkei stogas galutinai nepaciuoztu ax.gif

Vaziuosim papramogaut su vyru ir dukryte i Vilniu. Laukia jau musu ir draugai ir vyro sesers seima. Leksimi Ikea, pasiziurinesim savo namukui ko nors, i koki koncerta nueisim. Reikia relaksuot kazkaip:)
Papildyta:
Staselis....

Meldziames katinu dievams bigsmile.gif

Papildyta:
Vosylijus:)

Vyro dirbtuves ir jaunasis pagalbininkas (viena karta jau plove Stasiukui pedutes...mano menininkas burbuliavo apsiputojes, turiu omeny dvikojis menininkas biggrin.gif bigsmile.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 07 vasario 2017 - 07:24
Oi, durna nauja versija, niekaip neišeina be foto cituoti.Matyt ko tai dar nemoku.Labas rytas visiems. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 vasario 2017 - 08:15

Vidam, Nikita turi idealų idealų meino snukutį. Jam nieko netrūksta: nei žandų, nei nosiaus, nei smakro, nei ausų šepečių, nei bakenbardų, nei laukinio žvilgsnio. Nors imk ir dėk į katalogus kaip pavyzdinį :) Sako, senojo standarto meinai buvo trumpesnėmis nosimis, bet dabar tos ilgos ant bangos.

Labas rytas :)

Vėtriuk, laikykis. Vartok pūkuotus antidepresantus neribotai ir nepasiduok :4u: 

Atsakyti

Nikita tikra carievna, rūsti ir graži  :wub: 

Vėtriau  :4u:​ 

Atsakyti
Jonukas su šypseniuku bigsmile.gif
Nikita grožis, carevna wub.gif
Vasiukas su Stasiuku wub.gif menininkai biggrin.gif Vetriuk, laikykis 4u.gif
Pas mane ir visokios problemos stogą kėsinas nuplėš.
Šponkiuko foto puikus antidepresantas biggrin.gif
Atsakyti

Labas princai, princeses ir mamkos. Jau nuotraukos visų :wub: tokie gražuolia ir fainuoliai tie katanukai mūsų. Galmėtų visą dieną žiūrėt foto, kaip narkotikai kokie. Mano princesė buvo ar užsigavus kažkur ar kokią bacilą pagavus. Dvi dienas viena akytė traiškanojo stipriai ir primerkta labai buvo, tai gydėmės ramunėlių kompresiukais, šiandien jau lyg ir padoriai visai atrodo. 

Atsakyti
Vėtriuk, Gielux, laikykit savo stogą 4u.gif 4u.gif

Nu, žinokit, Tytės veidelio rūstumo niekas neperspjaus biggrin.gif Ten žvilgsnis "kažkas tookio". Nikita šalia jos atrodo visai gerietiškai, o Staselis tai iš vis angeliško veidelio biggrin.gif

Šponkiuk, kiek ten šilumos pas tave dabar? Prie mūsų dabartinių šalčių, tai taip karšta iš nuotraukų atrodo ax.gif

Kiek Mumiukų wub.gif
Stasiukas tai toks ramybės įsikūnijimas biggrin.gif
Atsakyti

Save mylinčiom katytėm privalomi manikiūrai-pedikiūrai

Priedas  FB_IMG_1486463370557.jpg   120,04KB   0 Parsiųsta kartų

o ką, jum neprivalomi? :huh2: 

Priedas  FB_IMG_1486463375777.jpg   107,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šponkiuk, kiek ten šilumos pas tave dabar? Prie mūsų dabartinių šalčių, tai taip karšta iš nuotraukų atrodo 

Dabar tai šalta +8, dieną manau bus +17

Atsakyti

Vaizdas iš kiemo kur gyvenam DSC_1766.jpg

Atsakyti