Beje, Ispanijoje dar yra dinozaurų

As jau ant vaistuku, nebenesa nervukai, nuo to darbo kruvio. Na bet ner taip blogai, tiesiog reikia ismokt nusistresint. Katinai abu nuo manes nebenulipa

Vaziuosim papramogaut su vyru ir dukryte i Vilniu. Laukia jau musu ir draugai ir vyro sesers seima. Leksimi Ikea, pasiziurinesim savo namukui ko nors, i koki koncerta nueisim. Reikia relaksuot kazkaip:)
Papildyta:
Staselis....

Meldziames katinu dievams

Papildyta:
Vosylijus:)

Vyro dirbtuves ir jaunasis pagalbininkas (viena karta jau plove Stasiukui pedutes...mano menininkas burbuliavo apsiputojes, turiu omeny dvikojis menininkas

Vidam, Nikita turi idealų idealų meino snukutį. Jam nieko netrūksta: nei žandų, nei nosiaus, nei smakro, nei ausų šepečių, nei bakenbardų, nei laukinio žvilgsnio. Nors imk ir dėk į katalogus kaip pavyzdinį Sako, senojo standarto meinai buvo trumpesnėmis nosimis, bet dabar tos ilgos ant bangos.
Labas rytas
Vėtriuk, laikykis. Vartok pūkuotus antidepresantus neribotai ir nepasiduok
Nikita tikra carievna, rūsti ir graži
Vėtriau

Nikita grožis, carevna

Vasiukas su Stasiuku

Pas mane ir visokios problemos stogą kėsinas nuplėš.
Šponkiuko foto puikus antidepresantas

Labas princai, princeses ir mamkos. Jau nuotraukos visų tokie gražuolia ir fainuoliai tie katanukai mūsų. Galmėtų visą dieną žiūrėt foto, kaip narkotikai kokie. Mano princesė buvo ar užsigavus kažkur ar kokią bacilą pagavus. Dvi dienas viena akytė traiškanojo stipriai ir primerkta labai buvo, tai gydėmės ramunėlių kompresiukais, šiandien jau lyg ir padoriai visai atrodo.

Nu, žinokit, Tytės veidelio rūstumo niekas neperspjaus

Šponkiuk, kiek ten šilumos pas tave dabar? Prie mūsų dabartinių šalčių, tai taip karšta iš nuotraukų atrodo

Kiek Mumiukų

Stasiukas tai toks ramybės įsikūnijimas

Save mylinčiom katytėm privalomi manikiūrai-pedikiūrai
FB_IMG_1486463370557.jpg 120,04KB
0 Parsiųsta kartų
o ką, jum neprivalomi?
FB_IMG_1486463375777.jpg 107,18KB
0 Parsiųsta kartų
Šponkiuk, kiek ten šilumos pas tave dabar? Prie mūsų dabartinių šalčių, tai taip karšta iš nuotraukų atrodo 
Dabar tai šalta +8, dieną manau bus +17
Vaizdas iš kiemo kur gyvenam