Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Night, jei nusprendei tai ir puiku :) Aš tai va vis dar nerimstu dėl darbo. Jis kaip ir geras, biški nuobodus, bet jokių klientų ir panašiai, tik va atlyginimo atžvilgiu nelabai jau pasikelsiu. Bet yra variantas keisti sritį. Tik dar nežinau aš busiu tam imli.

Erendira, MB girdomas sultiniais, arbatom. Išpakaitavęs jau labai gausiai, kol kas temp nukrito iki 37. Jau ir direktorius skambino klausti kas ir kaip, kai vyras bendradarbius informavo, kad ryt į darbą neis. Tai ims su savim į skrydį paracetamolį ir pora h iki nusileidžiant išgers, nes Honkonge yra jau kameros kurios rodo šilumą ir jei per jas pamatys karščiuojantį vyrą tuomer pasivedus į šoną patikrins su aparatų ir jei turės temperatūros, jam grės karantinas.  

Atsakyti
Sveikos,

smagu, kad Pusnė atsigavo... taip dėl tos Runčiuko ausytės liūdna, negaliu net žiūrėti.

Mane prieš porą dienų pažadino Princo vėmimo garsas. Bet taip rimtai.... Iš karto Pusnę prisiminiau.... bet, tfu tfu, atrodo buvo tik plauka.

Pas mus rusvas ir pilkas padarai labai apribojo juodų rūbų vilkėjimą smile.gif. Nors namuose gyvena jaunuoliai (vaikai, ne katinai), bet ir jie renkasi įvairias šviesias, ryškias spalvas, nes kai tik nusiperka ką juodo, žaibo greičiu apipūkinama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 08 lapkričio 2019 - 13:52

Ausytė priduota į kliniką. Pažadėjo, kad narkozė bus mažutukė... Nebemačiau kito sprendimo, nes vėl prasidėjo infekcija, vadinasi vėl antibiotikai, o gijimo vis tiek nėra. Tik laukt naujos infekcijos ir valyti iš visur kraują...Šįryt radau ant virtuvės lubų  :blink:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Visų pirma kalno dydžio pagyros Haku.  :wub: 

Šponkiuk, lengvo skrydžio vyrui, o jums smagaus savaitgalio.  :4u: 

Lisitėja, man ir atšalus orams geltona spalva labai "skani". Savo vyrams gimtadienio proga "užsiminiau", kad noriu geltonų gėlių. Vakare radau pasmerktų ne itin šviežių saulėgrąžų. Ir vyro pastebėjimą, kad "gimtadienis apie Vėlines yra blogai, nes visos gražiausios gėlės išneštos ant kapų, o naujų dar neatvežė."  :D 

Runciui ir Erendirai kuo didžiausi linkėjimai ausų klausimu.  :4u: 

Ainu, negaudama Royalio, elgiasi kaip narkomanė griežtos reabilitacijos ligoninėje.  :B 

Ryte vedžiojant šunį prie namų radome žvėrelį:

B9-A3-EEA5-D3-E2-40-E2-BC22-87-EF63-ECB1

O aš vėl oro uoste. Šįkart be šeimos, su kolegomis skrendame savaitgalį į Varšuvos profesinę konferenciją. 

Atsakyti

Na, va, skambino iš klinikos - Viskas sėkmingai praėjo, Runcius atsigavo  :yahoo:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Erendira smagu dėl Runciuko...ot bėdą įtaisiau... :4u: 

Toma, brangiausiam sveikatos, kad Honkonge jau sveikas išliptų :4u: 

Smagu, kad Pusnė atsigavo

O jau gerasis Zuikutis   :wub:  nerealus

Ai dar gi 12.15 bandysiiu būti sostinėįje mugėje, gal atsiras galinčių vėl kažką nunarplioti mums  :4u: 

Lisitėja , Erendira ačiū labai, Zundyte perduok nuširdžiausia bučkį sesei, ačiū 


Atsakyti

Dinkut, nieko neįtaisei :irnesakyk: abi vienodai tada žinojome. Be to, myliu šitą katiną  :wub: 

Pamėginsiu ką nors sugalvoti mugei, tik mano kūrybingumas kažkaip susisuko į kamuoliuką ir pasislėpė giliausiame siūlų stalčiaus kamputyje  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Runciui sveikatėlės.

Pusnė šiandien vėl išvėmė sausiukus. verysad.gif Nors iškart vėl ėdė, matos, kad jaučias gerai. Nežinau, ar ten su plaukais, ar skaitos, kad maistas netinka, ar kas...

Šian vėl pragulėjau susirietus, be jėgos, jausmas, kad turėčiau kokius 39 temperatūros, bet žinau, kad neturiu ir ne tame šaknys.



Papildyta:
Tiesa gi, pasipasakosiu. Šian, kur esu apsistojus, buvo užsukęs toks dėdė iš įmonės, kuri tiekia internetą. Mane išvadino lenku (jei ką, aš tai nieko prieš juos neturiu, bet manrods jie čia pagarsėję triukšmadariai), bet sakė katė turbūt brangi.
Ta prasme, nuskambėjo, maždaug, "tu tai lenkas, bet katė brangi". doh.gif
Atsakyti

Šian vėl pragulėjau susirietus, be jėgos, jausmas, kad turėčiau kokius 39 temperatūros, bet žinau, kad neturiu ir ne tame šaknys.

Ar nebus taip,kad Pusnė tavo būklės veidrodis?Tu negaluoji, ir ji serga.Gal perdėjau, bet gyvūnai labai jaučia šeimininkų nuotaikas.

Ta prasme, nuskambėjo, maždaug, "tu tai lenkas, bet katė brangi". doh.gif

Durnas senis. r010.gif.Man tai tokios mintys pirma šauna į galvą,kai pradeda gyvūną vertinti pinigais.Jei jau atrodo kaip kilmingas padaras, tada jau lygis?

Kaip Runciukas?Ar jau namuose?

Atsakyti

Runcuukas badulis namuose, visai arsigabęs, paėdęs. Vaizdelis ne super, bet viskas neblogai :rolleyes:

20191108-200517.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 08 lapkričio 2019 - 20:10

Runcyčiui bučkis  :oro_buckis:  kad tik greičiau susveiktų

Haku - nuostabus  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 08, 19:43)
Ar nebus taip,kad Pusnė tavo būklės veidrodis?Tu negaluoji, ir ji serga.Gal perdėjau, bet gyvūnai labai jaučia šeimininkų nuotaikas.

Durnas senis. vartotojo įkelta nuotrauka.Man tai tokios mintys pirma šauna į galvą,kai pradeda gyvūną vertinti pinigais.Jei jau atrodo kaip kilmingas padaras, tada jau lygis?
</p><p>Kaip Runciukas?Ar jau namuose?
</p>

Dėl veidrodžio, tikiuos, kad ne. unsure.gif Abejoju, ar aš jai labai rūpiu. Kai pati blogiau jautės, ateidavo šalia prigulti, arba ant rankos užsimigdyti. Dabar jau kur ten...

Dėl brangumo nieko blogo, manau, omeny neturėjo. smile.gif

Runculis cacius. heart.gif
Atsakyti