Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, Tašė galėtų būti laikas keistis reklaminiu veidu  :D

tai, kad pikta, bet megztuką buvau pirmą kartą apsivilkus....

Atsakyti
Sveikatėlės vargšui Runciui. 4u.gif Nu labai skausmingai ausia atrodo. unsure.gif
Haku tai nors imt ir pavogt. biggrin.gif wub.gif

Ačiū pasisakiusioms apie kraiką. Manau, grįžus į LT išbandysiu ką nors naujo tikrai. Būtų idealu, jei dar ir į wc būtų galima nuleist.

Šponkiuk, gal dar atsigaus iki šeštadienio.

Ne į temą, bet man tai morališkai labai blogai dėl darbo. Vakare kažkiek geriau.

Atsakyti

tai, kad pikta, bet megztuką buvau pirmą kartą apsivilkus....

Motin, škias nevaryk ant Tašiukės, ne tavo spalva gal buvo  :D Blyyyn, man taip nuekėjo šilkinį megztuką, teko vašeliu darbuotis  :D užjaučiu

Night, smagu dėl Pusnės  :wub:  jaučiu silpnybę mėlynakėm ir skirtingaakėm katėm  :rolleyes: o dėl kalbėjimo ar minčių pertaikimo, tai ko gero mes čia visos šiek tiek ti pačio  :hmm:  :B 

Šiandien mačiau kaip mergina įkalbinėjo šunį pašikt ir labai rimtu veidu ir man tai visai normaliai pasirodė  :B 

Atsakyti


Šiandien mačiau kaip mergina įkalbinėjo šunį pašikt ir labai rimtu veidu ir man tai visai normaliai pasirodė  :B

 O tu, kaip įsivaizduoju, dar rimtesniu veidu pasakojai katėm ir ilgai visos trys žvengėte.( čia pokštas iš intiko platybių).

Night, o ar negalima keisti darbą?

Šiandien mano pūkiai susipešė.Nesutarė kuris gulės ant mano baltinių.Rezultate, baltiniai atimti, peštukai išsiskirstę po kampus.Tegul žino kas namie bosas :didis:

Atsakyti

Bet tai mergikės, argi katės kaltos, kad jūsų megztukėliai šilkiniai ir kokie tai ten nauji ne vietoje mėtosi?  :hmm:  Aš jus suprantu, ant savęs pykti nesinori, bet prie ko čia katės? :hihihi: 

Aišku, ir mūsuose būna, kas Pedras išsilaužia į spintą ir išsimatuoja pėdkelnes, kelnaites ir liemenėles, bet prieš tai aš jas ten juk susidedu  :D 

Night, nemėgstamas darbas?

Atsakyti

Runciui kuo greiciau pasveikti :4u:

Kai turejau suni irgi ikalbinedavau greičiau pasikt..  Na man pasiseke  turiu gera skoni visi rubai tinkami geru spalvų ir nelieciami 🤣🤣🤣 Isvis paseno katinai nieko. Vincas kartais palaksto aukstyn zemyn paedes. O Toras valgo ir miega O as pasiskusiu, kad nuo tos amžinos dregmes namie suoelyjo dvi poros batu teko ismesti. Taigi katinu kaip ir nereikia pamazinti garderobui 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 07 lapkričio 2019 - 20:32


Pusnyna šian įsisuko kur skalbinių džiovykla. Neįsivaizduoju kada spėjo susisukt, nes buvau netolies. Linksmiausia dalis yra ta, kad aš mėgstu nešioti tik juodus rūbus, kitokių spalvų turiu labai nedaug. Užtai vaikštau amžiais su baltom dekoracijom.

Patį darbą mėgstu, man su savininku tik labai sunku. Išsiskiria požiūriai į daug ką, o kadangi, bosas ten ne aš tai taikytis reikia man ir labai nuo to pavargau. Ir čia jau nepirma tokia darbovietė, prieš tai dirbau, kur šeimos verslas (keturi nariai) + aš, tai vieno nario aš ten irgi nepakėliau. Ta prasme, aš sutariu gerai, bet morališkai man labai blogai. Jau nusprendžiau, kad mesiu. Šian pragulėjau visą dieną susirietus be jėgų, nebepajėgiau nk daryt. Na, aš depresyvi persona, tai čia mano bėda. Va, pasiguodžiau.
Atsakyti

Night :4u:Pas visas manau užtenka vidinių demonų.O juodus rūbus mesk lauk.Tau ženklas, baltų plaukų pavidalu.Nežinau iš kur tas ženklas, bet  jokio skirtumo.

Beje, aš visiems savo svečiams sakau, kai einate pas mane, nesirenkite tamsiai.Kas nesupranta iš pirmo karto, kitam kartui klausimų nebekyla.

Atsakyti

Lisitėja, o manęs, žinok, jiodi rūbai meslegia, prie jų plaukai ryškesni atrodo :rolleyes: , kas smulkmena., o jau smagu. Ir šiaip man elegantiška spalva. Aišku, su katėmis sunkiau suderinama  :rolleyes: 

Nigt :4u:  tikėk savo sprendimais.

Šponkiau, o tai tau. Kaip dabsr TB jaučiasi?

Atsakyti

Žinau,blondėm juoda spalva turėtų tikti ir patikti.O aš negaliu pakęsti juodos.Batai,kelnės,sijonas gali būti juodi,bet ta dalis prie veido,jokiu būdu.Iš viso,į senatvę pradėjo geltona spalva patikti.

Net seilė teška,kai žiūriu į geltoną drabužiį.

Atsakyti

 O tu, kaip įsivaizduoju, dar rimtesniu veidu pasakojai katėm ir ilgai visos trys žvengėte.( čia pokštas iš intiko platybių).

Šiap beveik pirštu akin  :D nes grįžau namo, o namie nieko nebuvo tik katės  :D  pats pokalbis labai juokingas buvo, tokio tipo: tai tu čia nenori daryt, na gerai, gal prie kito krūmelio tau labiau patiks  :D 

p.s. tik ką nešiojau Belą ant rankų, kad nekrioktų prie durų  :B  geras 20 min, net rankytės paskaudo

p.p.s. dukra nufotkino.

čia jei kam dar kyla klausimų dėl adekvatumo  :B 

D12-E69-DE-DFD0-4-BB5-8-CC3-8-E214253-DF8107-ADC1-F9-F7-4191-9-B8-E-C1-C4-E805-C

Atsakyti
Oi ne, manęs juodi rūbai irgi neslegia. smile.gif Tiesiog man taip labiausiai patinka, o jau ir įprotis. Stengiuos kokį aksesuarą, pvz., mėlyną ar vyšninį užsidėt, kad neatrodyčiau gedulinga.

Namie kad labai nebūčiau pūkuota, nešioju sintetinius, žinot, tuos, kur ala kaip šilkiniai slidūs, ir galima nupurtyt gaurus nevalant per daug.

Beje, su Pusnės baltumu mama mane išdūrė. Jos tiek vieni, tiek kiti kaimynai apturėjo kačiukų. Žinoma, neveislinių (nors niekad ir nesvajojau apie veislinį), žinoma, susidūrė su problema, kad nėr kur jų dėti. Kadangi žinojo kad noriu, suorganizavo man baltą. Po kiek laiko mirė tokia močiutė, kuriai irgi buvo įsiūlytas kačiukas visiškai juodas. Tai pasiėmė tą juodąjį jau dvimetį, mano mama. Jie skirtingų tėvų, su Pusne, bet amžiaus tik kelios dienos skirtumo. Tai va, man galėjo iškart duoti juodą, bet nusprendė, kad man reik balto. biggrin.gif neveltui, matyt, paauglystėj ji man nenorėdavo pirkti juodų rūbų, o mane taip traukė. biggrin.gif
Kad balti būna kurti sužinojau tik po kokių 2sav. apsigyvenus su Pusne. Ir tai net ne pati supratau. Jai buvo 2mėn., maniau, gal šiaip kačiukas nereaguoja į "kis kis" ir tiek. Tuolab, kai tokie mažuliai, kaip žinia, būna gerokai "hiperaktyvūs".
Tai va, dabar mama turi juodą, aš baltą. Bet juodulio uodega nepūkuota. tongue.gif Nors turi kitų pliusų: nėra toks razbaininkas, su juo bent galima susitarti. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 07, 21:25)
<p>Žinau,blondėm juoda spalva turėtų tikti ir patikti.O aš negaliu pakęsti juodos.Batai,kelnės,sijonas gali būti juodi,bet ta dalis prie veido,jokiu būdu.Iš viso,į senatvę pradėjo geltona spalva patikti.</p><p>Net seilė teška,kai žiūriu į geltoną drabužiį.</p><p></p><p></p>

Kodėl blondėms juoda? biggrin.gif Aš, pvz., tamsi.
Atsakyti