Ji nebijo, ta kova, tikriausiai, labiau pramoga. Bet taip, pūtimu piktinasi, dar kartais paerzindama uodegą pasiurbiu, nes sekioja visur paskui, kaip šuniukas.
Šią dieną labai norėčiau būti naminiu katinu.Ir niekur neiti iš namų.Maistu ir visa kuo tegu rūpinasi kažkas.
Tamsu, lyja, šlapia,ir negana to, kažkokia zarasa prikibo.
O kolėgė tai išlėkusi, susikeisti negaliu.
Geros dienos pradžiai .Labai motyvuojantis vaizdas.
Prisiminiau, ką Erodė sakė, vitamino D visiems lietuviams trūksta.Bėgsiu ir nusipirksiu.
Pypt, pypt, pypt. Neužteko man maršrute į darbą moki veži statybų ir perkasto kelio su statybiniu šviesoforų ir papildomom 10-15min., tai dabar dar Narbuto gatvę užtvėrė ir ten papildomas laikas kamštyje o dar tas lietus. Visai neįdomus maršrutas namai-darbas-namai.
Pas mane paprasto siurblio bijo visi, bet va Kugis nebijo nei roboto siurblio, nei garų šluotos, tai tenka kartais tiesiog nustumti su šluota, jei noriu ten plauti grindis
Ajaj, koks Molio pilvo minkštumas!
Haku tai rytais visokių reikalų turi. Reikia patikrinti, kuo pasaulis gyvena. Ir svarbiausia - išsprūsti į lauką su pirmu išeinančiu pro duris.
Webp.net-resizeimage-22.jpg 223,72KB
0 Parsiųsta kartų
Zaiza siurblio nebijodavo. Haku iš pradžių bijojo paniškai, dabar jau ramiau. Bet vis tiek arčiau nei per 1-2 metrus neprisileidžia. O Mikutė yra atsargi moteriškė, ji nuo visų triukšmadarių pabėga kur nors toliau.
Labas rytas
Evangelic, išties, Runciaus ausikė nebesutinusi, gyja gražiai, sausa, vakar jau antibiotikus baigiau šerti, pirmadienį važiuosim traukti siūlų. Vakar buvau "katė mama", prausiau Runciui snukiuką ir galvyte drėgna vata Buvo bais patenkintas. Žinoma, visą savaitę nesiprausęs...
Runcius šluotos bijo paniškai. Na žinant (tiksliau nežinant) jo gyvenimą iki klinikos ir Diinkos, tai... Ir mažiukai iš jo tos baimės pasisemia. Paprasto dulkių siurblio bijo arba vengia visi, akumuliatorinis Runciaus ir Pedro, pėvėzė, nuo sofos nenuvaro.
Šponkiau, užjaučiu dėl kamščių. Man mano nedažnai pasitaikančius kamščius padeda filosofiškai išlaukti audio knyga. Tada ne taip atrodo, kad veltui gaištu laiką.
A, jo raportuoju apie pirmus sofos su à la kačių nagams atsparia medžiaga bandymus - regis, nagai nesusminga. Kol kas
Zundyt, va taip tiksliai iškart neatsakysiu, iš išvaizdos biškiuką panaši į verstą odą, beje, nekimba katinų plaukai.
Vare pažiūrėsiu užsakymo lape, gal bus pavadinimas.Užsakinėjome iš Audėjo baldų, tiesiog paprašiau parodyt kokias turi katėms atsparias (ant audinio etiketės lašiukas (tipo impregnuota ) ir letenėlė
Dar Magrėje domėjausi, nusifotografavau:
Dabar ką turim kiek stambesnė faktūra... Ir pavadinimas ne toks, bet esmė turėtų būti panaši.
Erendira, Audėjo baldų visa sofkutė ar tik medžiaga? Kažin ten būna is su miegojimo funkcija,nes man tokios reikia..
Laba, Merginos! Ateiskit ,kad taip iš kart prie Erendiros prišokau,bet esu sanatorijoje,tai priešokiais prie kompo esu tarpe procedūrų,tai nėra laiko išsiplėst...
Zudyt, pirkom visą kampą, tik užsakinėjome ir rinkomės medžiagą. Miegojimo plotis - 1,40. Tik realybėje gan masyvus baldas gavosi - didelėje salėje, atrodė normalaus dydžio, o parsivežus... . Šiaip ten daug visko yra, pasižiūrėk interneto svetainėje. Aš panaršiusi nuvažiavau gyvai pasižiūrėti ir audinio išsirinkti. Nes ne tiek jau daug liko "gyvų" baldų pardavimo vietų.
Sveikos.
Įdomias temas užkabinot, merginos.
Erendira, man rodos, baldo medžiagos tekstūra panaši į mano svetainės? Jei taip, tai mūsų atveju Ainu per 10 metų niekaip jos neįtakojo.
Elektromobilis mažų gabaritų ir padorios kainos - bus mano kitas.
Šponkiuk, suprantu tave dėl eismo. Vakar mano dienotvarkė buvo - darbas, Čijos miškinis pietų vedžiojimas, pavakario treniruotė, vakaro endobiogenikos paskaita, vakarienės express gaminimas, nakties miegas. Tai po darbo važiuojant link namų susidūriau su uždaryta namine gatve dėl netoliese rastos 100 kg bombos. Kol radau kaip namus pasiekti, šiek tiek pavėlavau į treniruotę. Pridususi įbėgau, sakau trenerei :" sorry, kad biškį vėluoju, prie namų bombą rado, išminuotojai gatvę uždarė ". Trenerė tik mirkt mirkt ir tada:" bet tu supranti, kad šitas pasiteisinimas skamba kaip mano šuo suėdė namų darbus?". Beje, 23 val.vedant Čiją, girdėjome kaip švelniai trinktelėdamas sprogdiklis buvo sėkmingai detonuotas. Čijai nepatiko.
Ainu pagamintu RAW šlapiu naminiu maistu maitinasi Čija. Džiaugiasi šuo. Bet dar nepasiduodu. Džiazuoju su receptūra. Katė užsispyrusi, bet aš labiau.