<p> </p>
<p>pasiėmiau šiandien naujus akinius, vėl iš naujo pratinuos prie vaizdo

<p> </p>
<p>apie katinus ant automobilių:</p>
<p>
</p>
CAT

Kiek didesnis net už Grikį.
Colomba, spardyt nesiruošiu, tiesiog pakalbinti....čia tau.
Night, deja pakankamai dažnai ir nemiegu...ir jokios skaičiuotės nepadeda, geriausia prieš miega pasivaikštai kieme (oras nesvarbu) tada išgeri nesaldintos mėtų- melisos- valerijonų arbatos, ir guliesi iki 23 Man tai padeda.
Night kalba apie tai, kd būtina prisiversti išlipti kasdien iš lovos, reikia surast priežasį dėl kurios privalai keltis . Beje visus gerus Žmones ir dabartinius Draugus sutikau būtent tuo sunkiu laikotarpiu. Šitas merginas taip pat, esu joms labai skolinga
Gieliux AČIŪ, aš maniau kad Belą žiurke išvadinai:)
Colomba, dėl to šikynės spardymo, tai reik tai techniškai daryt, nes nepataikius ir inkstus rizikuoji atmušt Tarkim Night atvieju visi ir visos sako, reik kraustytis iš lovos ir, kad ir kaip bebūtų žeuru, nešt savo tetą laukan. Tik tiek. Night, laikrodis puiku! Tik parodyk savo pasiekimus kam nors, t.y. laikrodis priemonė pasiekti užsibrėžtą rezultatą, tik kontrolės f-jos jame nėr, to reik iš šalies. O va jei sakytume, Night, privalai pradėti lakstyt maratonus, užsirašyt į kokius nors kalbų kursus, į pėvėzė kokią nors stripplastiką, nu ir etc. Įtariu mum Night irgi sakytų: man viskas ok( palyginus su jumis, jei jum tokių minčių kyla
) Night, kodėl galandos