Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2019 12 09, 13:46)
<p>Mazule, pasitikrink a.ž.</p>
<p> </p>
<p>pasiėmiau šiandien naujus akinius, vėl iš naujo pratinuos prie vaizdo  doh.gif</p>
<p> </p>
<p>apie katinus ant automobilių:</p>
<p>
</p>

CAT biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kiek didesnis net už Grikį.
Atsakyti
Nemiegojos vėl naktį. Migdžiausi taip:

Pusnė Padaužaitė poviškąsias plunksneles pustėsi. Poniutei prausimasis, pasiruošimas parpimui - privalu! Patalėlius pagalbininkė - patarnautoja pakedens, pasnausti panorėjus. Plunksneles - pati. Pagalbininkės pareigos padėti Pusnei prabagiai pagyventi, puotas paruošti: paštetukan padažėlio pripilti, pagraužti paduoti, papenėti, pelyčių parodyti. Pasidėjo purų, plaukuotą pilvelį patalėliuosna, prakeikta pamotė prisistatė. Paglostė, paskui prierzino, pūkelius papešė.
Protas prietrankos... Paausį pakasytų parazitė... "Patrauk pirštus - papjausiu!" - pasakė Pusnė. "Paskersiu pagavus, pėdas prakąsiu, papūsiu - padusi, padangas pradursiu - pasivažinėsi, patranka pašausiu. Paskui padegtą pakasiu pievelėje, plyteles paklosiu, padus pasipustyti pasvajok, prielipa. Plytelių pakampėse pomidorų pasodinsiu. Pirksiu paršelį, pomidorais pašersiu. Prasimaitinsiu. Papūgų palėpėj prisiveisiu. Pagyvensiu prašmatniai. Puotausiu po porą parų! Papūgas pamelšiu, pienelio pagersiu. Pernai pasigailėjau, Pabradėn pasiunčiau. Parėjai, pasimokyti pamiršai. Purve prievarta pagulėsi priskersta. " - pagalvojo.
Patarnautoja prunkštė paklodę pasiklojus, pledu pakamšyta. Papasakojo pasaką Pusnei protą pajudinus, primelavo: "Pusryčiams, pietums penkiasdešimt parų paruošiu paukštienos, paršelį paserviruosiu, palakti putojančio pienelio paliksiu".
Pikta Pusnė praleisti pramanus pro paausius pasiryžus peilius galandos. Pabaisa.

Atsakyti

Colomba, spardyt nesiruošiu, tiesiog pakalbinti....čia tau.  :4u: 

Night, deja pakankamai dažnai ir nemiegu...ir jokios skaičiuotės nepadeda, geriausia prieš miega pasivaikštai kieme (oras nesvarbu) tada išgeri nesaldintos mėtų- melisos- valerijonų arbatos, ir guliesi iki 23 Man tai padeda. 

Night kalba apie tai, kd būtina prisiversti išlipti kasdien iš lovos, reikia surast priežasį dėl kurios privalai keltis . Beje visus gerus Žmones ir dabartinius Draugus sutikau būtent tuo sunkiu laikotarpiu. Šitas merginas taip pat, esu joms labai skolinga :wub: 

Gieliux AČIŪ, aš maniau kad Belą žiurke išvadinai:) 

Atsakyti

Colomba, dėl to šikynės spardymo, tai reik tai techniškai daryt, nes nepataikius ir inkstus rizikuoji atmušt :D Tarkim Night atvieju visi ir visos sako, reik kraustytis iš lovos ir, kad ir kaip bebūtų žeuru, nešt savo tetą laukan. Tik tiek. Night, laikrodis puiku! Tik parodyk savo pasiekimus kam nors, t.y. laikrodis priemonė pasiekti užsibrėžtą rezultatą, tik kontrolės f-jos jame nėr, to reik iš šalies. O va jei sakytume, Night, privalai pradėti lakstyt maratonus, užsirašyt į kokius nors kalbų kursus, į pėvėzė kokią nors stripplastiką, nu ir etc. Įtariu mum Night irgi sakytų: man viskas ok( palyginus su jumis, jei jum tokių minčių kyla :D ) Night, kodėl galandos :hmm:

Atsakyti

Diinka, ui nea, tos niekam neduosiu  :D nesvarbu, kad vedžiot jau du kartus per dieną turiu. Ale, gi vienas protingas padaras šeimoj,su kuriuo pasišnekėt galiu  :D 

vo, dar besnukės, bet turėč spėt

3-C1671-D2-981-D-4930-97-B8-6-B1-E44-B68

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2019 12 09, 14:34)
Night, deja pakankamai dažnai ir nemiegu...ir jokios skaičiuotės nepadeda, geriausia prieš miega pasivaikštai kieme (oras nesvarbu) tada išgeri nesaldintos mėtų- melisos- valerijonų arbatos, ir guliesi iki 23 Man tai padeda. Night kalba apie tai, kd būtina prisiversti išlipti kasdien iš lovos, reikia surast priežasį dėl kurios privalai keltis. Beje visus gerus Žmones ir dabartinius Draugus sutikau būtent tuo sunkiu laikotarpiu. Šitas merginas taip pat, esu joms labai skolinga wub.gif

Diinka, ačiū tau už rūpestėlį. Būtų gėda ne tik prieš save, bet dar ir prieš tave, jei nieko nedaryčiau. ninja.gif
Man nemiga tik porą naktų, šiaip problema mieguistumas nuolatinis, kai kaip tik atsikeliu ir po valandos vėl miego belekaip noriu.
Šiaip jaučiuosi jau gal kiek ir geriau. Bet keltis vis tiek siaubingai nenoriu.
Man pačiai tai suprantama, kai, pvz., mama sirgo, bijojau, kad neišsikapstys, kad tuo metu sunku. Dabar tai nepateisinu savęs ir nesuprantu, nes tragedijų nėra. Na, nuovargio būta, dar iki čia atvykstant, bet ir tai labiau nuo streso, nei nuo realaus darbo.
Šiandien vėjai ir smarkokas lietus, pasiteisinimas neiti į lauką. ninja.gif
Tikiuos prisiversiu naujos programos mokytis, bent naudos bus.
QUOTE(gielux @ 2019 12 09, 14:45)
Colomba, dėl to šikynės spardymo, tai reik tai techniškai daryt, nes nepataikius ir inkstus rizikuoji atmušt biggrin.gif Tarkim Night atvieju visi ir visos sako, reik kraustytis iš lovos ir, kad ir kaip bebūtų žeuru, nešt savo tetą laukan. Tik tiek. Night, laikrodis puiku! Tik parodyk savo pasiekimus kam nors, t.y. laikrodis priemonė pasiekti užsibrėžtą rezultatą, tik kontrolės f-jos jame nėr, to reik iš šalies. O va jei sakytume, Night, privalai pradėti lakstyt maratonus, užsirašyt į kokius nors kalbų kursus, į pėvėzė kokią nors stripplastiką, nu ir etc. Įtariu mum Night irgi sakytų: man viskas ok( palyginus su jumis, jei jum tokių minčių kyla biggrin.gif ) Night, kodėl galandos hmm.gif

Galandos, nes skersti ruošėsi. smile.gif
Kalbos naujos tai turėjau mintį pasimokyti. Velniop viskas išėjo. verysad.gif
Atsakyti
Aš vėl su prakąsta nosim. Tik pasibučiuot norėjau.
Atsakyti

Šiek tiek proceso.

Padaryk man tutu, prašau.

96-B72-DAC-CC26-4-D14-B96-B-23-FF0559-CB

Storų balerinų nebūna

0-EA79896-AEE6-45-A7-B8-A3-41-DE60-EC35-
Aš nestoooora

CF367-F85-DA24-4976-961-D-420-C60-F37331

Atsakyti

Kažkas nukniso Kugio koją

20191209-202241.jpg

Atsakyti

Kas nusuko Kugiui kojytę? :blink:

Aptaki  balerina  :hihihi:

Night, bet tavo pomėgiai kurti tokias murmeles, niekaip nesugebėčiau, užmigti irgi .

Kokios gražios pelės  :wub:

Mūsų fronte nieko naujo, valgom, murkiam, namus puošiam, visus paviršius pūkinam.

08bc7810f318.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 gruodžio 2019 - 08:25

Ne, ne Spurgyte, tu nestora, ten PŪKAI, tik kur Belai suprasti :hihihi:

Molis koks patižęs  :wub: 

Šponkuti, atsirado Kugeliuko lapcė?  :D​ 

Atsakyti

Kas storas kuris storas?

Va tas salia kavos su pienu spalvos perkares, o as nuostabus is stuomens ir liemens edantis ir vemiantis bulimikas ir aplamai tiesiog grazusIMG-20191209-190715.jpg

Atsakyti