Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundos sekmadienis tobulas  :D  ir labai teisingai atvaizduota kiek paklotėlių reik namų karalienei pakloti (saviškiams nerodysiu :unsure: )

Pusnė pasipiktinus dvikojų elgesiu  :D  uodega tik švysčioja,  maniau jau ir per ekraną išlys  :D 

Kivuka -  būna žmonių iš tokių raidžių kad net nesinorisi sakyti

Smalsutis svečiuose

20191207-192759.jpg

Jumcikas vakar pas tėvukus bandė mamos kalėdines puokštes nupuošti ir savaip sukomponuoti, tikras plėšikėlis, bet nbas žavus. Mama jai viską atleido kai po visų savo išdykavimų prisistatė mamai ant kelių ir savo sagutėm tiesiai į akis žiūrėjo ir leidosi glostoma :)​ 

Atsakyti

Mauris prašinėja, Magnun, bet man labiausia pasiteisino automatinė šėryklė, nes kates šeriu tik aš, tai padedu 2-3 dienoms Mauriui sąžiningai atsverdama pagal norimą pasiekti svorį. Visi kiti du mano katinai gavo šėryklę su čipu kur atsidaro, nes Mauris sąžiningai grobia maistą, jei kas palikta atvira. Man neramu, kad kartais Kingas jį užjausdamas ėda, sėdi šalia ir tada duoda Mauriui pavalgyt iš savo šėryklės. Kai nueina, šėryklė užsidaro, bet aš jau tokių atvejų sukontroliuoti nebegaliu.

Maurio ausys irgi purvinasi. Bet nepleiskanoja, ypač buvo gerai Royal Canin Digestive Care, bet dabar perėjom ant Josera Leger.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 gruodžio 2019 - 14:05
Kažko sunkiai jungiasi man SM ir sena versija, nauja net nekalbu...

Zunda tiesiog prašyte prašosi niurkymo. wub.gif wub.gif

Naktį kažko nemiegojos man. Migdžiausi textindama va taip:
Girioje gražus, girtas graikas gėloje gėrė. Gerdamas gaiviomis gėlėmis, gervuogėmis gėrėjosi. Gomuriui gardu. Gerėja. Gegutės, gervės, gandrai, gaũjos garnių gugavo gelsvuose girios gluosniuose. Gimė gyvačiukai. Gražuolė gyvatė gėluonį galando. Galabyti gigantiškų gabaritų gyvastį grasino. Gal graikas glušas grybas? Girioje gerti! Gyvačių gūžtoje! Gal gaivą, girą galima... Gi gudri gyvūnų - girinių gvardija girdi! Galop gyvatė garmėjo gilyn girion, graiko galvą gėluonim gaišino, gynė girią gūdžią girtuoklio grobtą. Girta gyvybė geso. Galbūt gailestingas gydytojas gelbėtų Graikijoje. Grakščiai gulėjo graikiena. Gyvūnai gėluonies geltos gyvasties gabalus godžiai graužė. Graudžias gaidas gaidžiai giedojo. Gitaromis garbios garsenybės grojo. Graiko gabaliukus, galūnes gruzinai girioje graibė, graban glamūriniame guldė. Gedulas Graikijoje. Gruzijos girios girtiems graikams galą gauti grįstos, grabuose grįžti. Gruzinai gerbia girių gyvius. Gi girtiems graikams - genocidas gėluonimis. Gal, gerbiamieji, gana gedėti, gramelio geidžiate?... Graužkit graužtuką! Gatavi gultuose gegužę gaivaliojotės, gerai gyvenot, gana!!! Girtauti gėda!
Atsakyti

Sveikos. 

Grikis Magnus man labai gražus toks  :wub: Bet, žinoma, linkiu sėkmingai sukalibruoti  sveikatą.  :4u: 

Kivuka, gaila dėl Kivio. Kai su dvyniais išsirinksite naują katuką ( namai be katino kaip Kalėdos be dovanų :D ) , pasirodykit. :4u: 

Haku žaislus prižiūri :wub: 

Zunda princesė :wub: 

Erendiros hierarchija  :D 

Magnunos dvi rainos  :wub: 

Mes užvakar svetainės baldus pervilkimui atidavėme. Žadėjo iki švenčių sutvarkyti. Jei nespės, Kalėdoms numatyti pas mus 16 žmonių sėdės ant žemės. :rolleyes:  O iš rūsio atsitempėme laikinai tokią mažutę ekonominę sofutę. Bet svetainėje vietos dabar daugiau. Šokti galima. Ainu atsivėrė naujos erdvės. 

3-F87067-B-9-D93-421-E-939-B-EAF667-F001

30-EA5-B20-0036-4-C55-BBC9-72-B4809-FFDD

F5-D86-BA1-10-A2-46-F3-9-B33-B529-A13-C2

Vakar lauke lemputes papuošėme. Tik, kad lietus nė velnio netinka prie jų. 

2448-E9-E6-966-C-441-D-933-A-92-A7-E2-F0

Kur kabinti - ant eglutės ar ant katės?

8189-E3-DA-2-E13-49-EC-AAC2-58-CEB9-E15-

Teisinga Dėžutė nuo eglutės:

3-A213-BEB-303-C-4-C47-9-D70-1-DB4-D913-

273-A8-E17-8-E10-4-D29-91-CF-173-F27-D3-

Atsakyti

Koks smagus Aist pasiruošimas šventėms  :D 

Kaip teisingai šukuoti katinėlį

20191208-110640.jpg

Mam, dar pašukuok

20191208-110614.jpg

Atsakyti

Grikelis iš stuomens ir liemens, na bent jau stuomens tai tikrai  :D  :wub: 

Night, nuuuu niblogai su tuo graiku  :D  O Pusnės vietoj irgi visus nuskersčiau, kam odiga čiupint?!!! :devil: 

Aist, kaip visada viskas toobulai  :wub: 

Dulkė seniai matyta  :wub: 

Aš orientalas, grynaveislis( čia dukra iš ilgo gulėjimo cirkinasi, tiesa, Bela visai tam neprieštaravo  :laugh: )

AC165379-C803-4-BD5-8255-AF338-FC51-B35.

Atsakyti

Grikis su tuo iššukuotu mizernu plaukų kuokšteliu  :hihihi:  čia ne Ainu vilnos kupeta po šukavimo, pagalves galėč kimšti.  :oh: 

Rapolas rytais sako, kad jį labai blaško katė. Ir kad jis, ko gero, per tą katę kažkada pavėluos į mokyklą. Tai ką ji daro, ta Ainu, kad taip tave blaško,- klausiu sūnaus. Nu žinai, guli, murkia, markstosi, aš privalau Ainu glostyti, kai ji tokia gera,- atsakymas.  :bigsmile: 

Katė, kuri blaško:

F733-E9-BE-6-ACB-4244-8-F7-E-4-D82-F60-C

Atsakyti

Bela orientalas.  :wub: Gielux, kaip dukra sveiksta?  Beje, tokį pat vilnos pleduką ir mes turime. 

Aha, Dulkė pas Mažulę ant stalviršio tokia susikaupusi drūta.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 gruodžio 2019 - 18:44

Kažkaip susidubliavo. SM forumas nedirba sklandžiai.  :nono:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 gruodžio 2019 - 18:40

Magnuna, Grikiui sveikatos. Aš amžina bambeklė, bet reikia, kad jis numestų svorio. Nes inkstų parametrai ir cukraus pakilimas yra blogas derinys.

Prie inkstų problemų skiriamas maistas, kuriame daugiau angliavandenių ir mažiau baltymų, taip neapkraunant inkstų. O prie cukraus atvirkščiai, maistas, kuriame mažiau angliavandenių, bet automatiškai kyla baltymų kiekis, o tai apkrauna inkstus. 

Vargšas Rapolas, Ainu kaip tyčia rytais murkia ir leidžia suprasti, kad reikia glostyti. :)

Man ryte sudėtinga atsikelti, nes Yuffie iškart atsigula prie galvos ir taip švelniai ir raminančiai murkia.

Jaučiuosi kaip Grinčas, bet neturiu anei vienos Kalėdinės dekoracijos kol kas.  :unsure: 

Atsakyti

Man šiandien irgi striginėjo SM.Net neužkrovė kompinės versijos.Jaučiu vieną kartą visai nudus.Mano eglę vėjas tuoj nuvers, visa kreiva stovi.Kažkaip durnai visos kalėdinės dekoracijos balose atrodo.

Vakar su bendradarbėmis buvom eglės įžiebime Anykščiuose.Nu, fainai viskas organizuota, fejerverkai tokie gražūs, ir eglutė ant vandens labai įdomiai atrodo.Tik oras baisiai nedėkingas buvo,jei ne ugninis vanduo,ir termosiukai su karšta arbata,  tai gal visos slogas būtumėm parsivežę.

Atsakyti

Kivuka, užjaučiu dėl Kivio, atsiprašau, kad pajudinau šią temą :(

Night, pas mane 2/4 būtų smarkiai įsižeidę dėl tokio lietimo :D

Magnun, na ir mažasis Grikutis. Sveikatos jam. 

Aist kaip visuomet kalėdiškai namus papuošus. Super. Mes elglės neturėsim, galvoju gal parvilkti iš lauko vazone likusią tują, kurios taip niekur ir nepasodinom (radom beveikščiodami išmestą, buvo nukentėjus nuo traktoriaus, tai pasodinom į vazoną, bet dėl vietos jai pasodint taip ir nesutarėm, tad liko vazone).

Penktadienį turėjom su vyru įmonių kalėdinius vakarėlius. Po saviškio, mb prisijungė prie maniškio. Grįžom apie puse keturių. Pati net nustebau, kiek ilgai išbuvom. Aišku šeštadienis nurašytas, skaudėjo visą galvą, net visus dantis, spaudimas 102 /65, bet pulsas gulint lovoj visuomet apie 100. Bet šiandien jau gyvent galima. Va guliu ant pusės sofkės, kita užimta Hipės su Rainiu, Kugis ant fotelio, tai vyras atėjęs atsisėdo ant žemės :D

IMG-20191208-200046-553.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 gruodžio 2019 - 20:30