Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

:sutinku: Šponkiau  :bye: Aš gyvenu ten.  :hi:  :gun_smilie: Bet jau nedaug liko. Vyras sako, gal kitąmet savaitei prieš šventes kur nors vykstam? Bet kur.  :wacko: 

Aš pati tai visai rami. Kaip toje nordikos reklamoje - lėtos kalėdos. Beprasmių dovanų aplinkoje sumažinome iki minimumo. Tik vaikams. Stalas bus sumestinis, išsidalinome kas ką gamins. Žodžiu, rytoj - paskutinė šių metų mano darbo diena. Ir rytoj atskrenda savaitei vyresnėlis. Ir rytoj grįžta svetainės baldai. Gyvenimas gražus, tsakant.  :rolleyes: 

Gilė gražiai eglutę puošia.  :wub: 

Atsakyti

Mergikės, gavau perduotinų linkėjimų nuo Zundytės - reikia kažką galvot, kaip atsidalyti :)

Atsakyti

Ačiūdie, Pusnė konservus valgo šian. Puolė, kaip išbadėjus (per tiek laiko ir turėjo išbadėt...), bet sausiuko neliečia.
Nenoriu visai tų laisvinamųjų jai duoti... Iš tikro dabar gal ir negerai, nes gal savaitę normaliai neėdė, ir iškart laisvinamieji...
Ir kailiukas slinkti pradėjo.

Jeigu ten plaukai, aš nepulčiau su laisvinamaisiais. (Night, esi NL dabar?)

Yra pastų nuo plaukų, kurios padeda pasišalinti. Aš naudoju Bezopet, ji kainuoja nemažai palyginus su kitomis, bet man buvo efektyviausia. Ir šiaip chebra noriai sulaižo (kitų neliečia) ir ji gana gerai šalina plaukus, jeigu jie yra žarnynę pastrigę.

Mano Yuffie turi tendenciją, kad jai stringa plaukai. Tai Bezopet ji gauna didesnę porciją ir dažniau. 

Pamėgink suduoti kokios pastos. Gal padės ir bus paprasčiau negu laisvinamieji. 

Atsakyti

Night, jei Pusnė ėda konservus, tai aš jais ir maitinčiau. Jie šiuo metu tikrai bus geriau, nes katės naturaliai gamtoj sausiukų nevalgo, o valgo šlapesnį maistą, o jai skysčių po vėmimų tikrai turėtų trūkti. Jei tik ėda konservą, tai ir duok jį, aišku jau iš geresnių tik :)

Atsakyti
Colomba, joa, ten vis dar.
Dėkui už rekomendaciją, Pusnė nesižavėdavo pastom irgi, reiks pabandyt. Ir va, kad neaišku, tik spėjimas ar ten prisilaižius.

Šponkiuk, nebebandau kitų, Renal Royalio duodu su vištiena arba jautiena. Keista, bet kitų tik skystį nulaižo, nelabai ėda, nes, rašiau, seniau jai konservų tik duok, nesvarbu kokių. Klinikoj apsilankius, įdeda skardinę recovery, ir to neėda, nebent kišu. Šitie gabaliukais jai patinka.

Tai picų kapoti, kaip supratau, taip ir nesusitikot? tongue.gif
Atsakyti

Night, jei tik kažką valgo, tai ir duok :) 

O picadienis įvyko sekmadienį :)

Atsakyti

Night, pasta nepakenks. Jeigu yra plaukų, tai padės pasišalinti. 

O vaistų nuo kirmėlių sudavei pakartotinai? Gali vietoj tabletės lašus, neturėtų sudirginti skrandžio, kuris ir taip dabar jautrus. 

Kalėdinis Zuikis

20191219-191423.jpg

Atsakyti
Sveikatos visiems dvikojams ir keturkojams.
Mes buvom truputį kur šilta, nelabai buvo ryšio (dabar namie, šalta ir vėl atrodo, ligos kabinsis), skaitau ir nerimauju dėl Pusnės....
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2019 12 19, 19:44)
<p>Night, jei tik kažką valgo, tai ir duok smile.gif </p><p>O picadienis įvyko sekmadienį smile.gif</p>

Ooo, šaunuolės dėl susitikimo.

Ką tik sakau, reik pabandyt klinikos įdėtus tokius miltelius recovery, kur reikia su šiltu vandeniu sumaišyt ir gaunasi košytė. Trypė trypė, laižėsi žvėris, kol laukė patiekalo, nes kvapu sužavėta buvo. Puolė, kai padaviau, ir... Iškart toks nusivylimas, net prisėdo išsižiojus ir liko. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Žiūri į mane, maždaug "nu ar tu visai debilė, ar tyčiojiesi... tai ar čia valgis, atsiprašant?"... biggrin.gif Jei paragautų, gal ėsteltų, bet gi š neragausi.

QUOTE(Colomba @ 2019 12 19, 20:21)
<p><strong>Night, </strong>pasta nepakenks. Jeigu yra plaukų, tai padės pasišalinti. 
</p><p>O vaistų nuo kirmėlių sudavei pakartotinai? Gali vietoj tabletės lašus, neturėtų sudirginti skrandžio, kuris ir taip dabar jautrus. 

Kas žvairiui ragus įstatė??...
Nuo kirmėlių gi klinikoj sulašino/sutepė prieš 3d ar kiek čia to laiko. O po to jau vakar tikrino ir bent teigia, kad nerado.
Net nžn., aišku, naktį valiau tą vėmalą užsimiegojus, bet nu ten tikrai buvo pan. į tą parazitą ir internete kiek žiūrėjau. Be to, neėsdama, neįsivaizduoju, ką tokio pan. galėjo praryti...

QUOTE(Evangelic @ 2019 12 19, 20:26)
Sveikatos visiems dvikojams ir keturkojams.
Mes buvom truputį kur šilta, nelabai buvo ryšio (dabar namie, šalta ir vėl atrodo, ligos kabinsis), skaitau ir nerimauju dėl Pusnės....

Pastebėjau, kad dingai. smile.gif
Aha, pasidžiaugėm, kad Pusnė atkuto, ir va... Aišku, ir aš, atsiprašant, tryznioju, nes ir prisirišus prie jos, ir seniau nesusidurdavom su tais tokiais negalavimais. Ir klinikoj sako, kad nu, ji dar gan jauna, palygint, bet kartais taip būna... Nesu optimistė, bet vis tiek tikėjaus, kad kurį laiką pabus ok su ja. Ir še tau...

Parazitai, neleidžia į lauką, gražiai prašiau...

Pridėta:

• Priedas  P.JPG   52,24KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Ui kokia Pusnė gražooolė 😆 nu labai labai....

Atsakyti

Zuikis - elnias  :bigsmile: 

Pusniukė gražuolė  :wub:  labai tikuosi greit atsigaus. Night, kaip tu pati?

Žirafs  :D 

726-E8789-815-F-4-C3-C-8155-581-B11-F291

Atsakyti
Ačiū, V-Rine. Aš nesižavėdavau baltais katinais (o dar Pusnės tėvas buvo baltas, didelis, ir naglas - jį turėjo mamos kaimynai, tai jis pas mamą vasarą pro langą įsilipdavo, atsidengdavo puodus ir suėsdavo kokį kotletą, į dvikojų baidymus nereaguodavo, nors nebuvo kurčias), bet dabar ir man ji daugiau nei spalva. smile.gif

Gielux, ačiū, kad teiraujies. smile.gif Man atrodo, iš vėmimo tekstu ir postų skaičiaus matosi, kas čia nedirba. oh: lotuliukas.gif Geriau aš. Kartais lyg ateina noras ką nors veikti. Skaitau, kad ir nedaug (tai svarbu man). Nors kad aš atrandu dėl ko pergyventi. Neramu dėl mamos gerokai. Turi ji rimtų sveikatos bėdų ir vėl. Na, dėl Pusnės irgi nerimauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 19 gruodžio 2019 - 22:58