Aš tiek ilgai sėdėti darbe nenoriuuuuu
Sveikos.
Jumos lėlytė tapkėje.
Zunda ant stalo kailinius vėdina.
Pusnė labai graži.
Spurgikė žirafikė
Šiandien pusryčiaujam su Rapolu. Sakau- jei būsi geras, vakare tau broliuką parvešiu. Rapolas akis tik išpūtė - tu ką, laukiesi?
Po 20 min leisis didžiojo vaiko lėktuvas. Sėdžiu prie oro uosto. Laukiu.
Šiandien namo grįžo svetainės baldai. Ainu sakė, gerai viskas atlikta.
Klausom vakar laidą apie aa Arvydą Šliogerį. Visi labai liaupsina filosofą, kad visada sakydavo tiesiai, ką galvodavo. Vyras mano tyliai - ir aš taip darau, tik mane chamu vadina.
Vakar blondinė Ainu rožių lapus apkramtė. Pagūglinau, ar jau vežti pas veterinarę. Rašo, kad praktiškai rožės katėms netoksiškos.

Pusnė prieš išvykstant iš Vln išprievartavo miegančią rožę (nors buvo supakuota). Taip konkrečiai išniekino, suardė viską po lapelį ir žiedus, ir lapus. Dabar tik pagalvojau, gal negerai, nes jos gi mirkomos kažkokioj medžiagoj.
Tai sakote ruošiatės puošiatės visi, pirmadienį nedirbsite?

Tai sakote ruošiatės puošiatės visi, pirmadienį nedirbsite?Smailas čia piktdžiugiškas, nes sėdžiu lovoje, ir jokio šventinio šurmulio nematau, ir nenoriu matyti.
Prašau neiškolioti, net aš šian namus aptvarkiau.
Aš dirbu rytoj ir pirmadienį.Ir šiandien pirkios netvarkiau, ir netvarkysiu, nes Kūčios bus ne namuose.Ir iš viso, nesu pamišusi dėl tvarkos.Dėl kelių dulkių nesuko sau galvos, ji ir taip sukasi.
Nu,Aist, tu duodi, širdies smūgį mažyliui sukelsi
Su šunėmis buvome miške, atnešu jums lašelį tylos ir ramybės.Ne, kaži kas, bet perėjus per apsnūdusį mišką kažkaip aprimo dūšia.
Va, kokį grožį susitikome,labai norintį bendrauti su mumis.
tau vitamino D stoka, be to, pasidaryčiau tyrimus... Kas atrodo depresija - gali būt elementari anemija. Taikau Night.
Parsinešiau Bezopet pastos. Spėkit, Kingas su Taše ėdė/ laižė? Teko sugrūst gerklėn. Mauricijus ryja viską - tam nesudarė jokių problemų paduot.
Aist naujiena dėl broliuko pralinksmino ir TB pasisakymas prajuokino
Lisitėjos kompanijos pasivaikščiojimas buvo turiningas
Erode - pas man irgi pastą nuo plaukų mergos valgo, o labiausiai jos Grikiui reikia, ir ką - Grkis lūoikes kaip ant gumytės suraukia ir nė už ką
Vakarojam
Aist naujiena dėl broliuko pralinksmino
ir TB pasisakymas prajuokino
![]()
Lisitėjos kompanijos pasivaikščiojimas buvo turiningas
Erode - pas man irgi pastą nuo plaukų mergos valgo, o labiausiai jos Grikiui reikia, ir ką - Grkis lūoikes kaip ant gumytės suraukia ir nė už ką
Vakarojam
Geras vakarojimas.
Bet aš nepasidaviau, kad jie neėdė tos pastos, didieji ponai. Į švirkštą sutraukiau ir gerklėn sugrūdau po 4 ml, kaip kokiems ne carams čia, o mužikams, o Mauris sulaižė, kas bliūduke prieš tai Tašei buvo skirta...
Gal jiems maistą pakeist? Į Josera Sensicat arba Culinese... Tas nuo sąvėlų, man rods.
Tašei tai ne, ta savo maistą gauna.
Beje, Night. Ir skydliaukės tyrimų reiktų... Žodžiu, welcome, taip sakant, kai ant Lietuvos apsireikši.
Jumos išraiška
Lisitėjos pasivaikščiojimas su šunimis idiliškas.
Ainu sugrįžėlį nustebusi apuostė, glostoma mandagiai pamurkė, bet išskirtinio dėmesio kol kas nerodo. Tuo tarpu Čija prilipusi prie Igno nuolat jam šypsosi ir neatstoja:
Tašei tai ne, ta savo maistą gauna.
Beje, Night. Ir skydliaukės tyrimų reiktų... Žodžiu, welcome, taip sakant, kai ant Lietuvos apsireikši.
Pusnę šėriau didesnę jos gyvenimo dalį Josera Sensicat su vištiena. Jinai jį garbindavo, tiesiog dievindavo.
Pastos dar nenusipirkom.
Užsirašiau jau pas šeimos gyd. dėl vaistų nuo migrenos (palygint nestiprią turiu, bet gan dažnai besikartojančią). Reiks paprašyt tyrimų (ar jie ten patys pasiūlo? 100metų pas šeimos gyd. nebuvau).
Dėl migrenos nueit apsimoka dėl vaistų kompensavimo, bet vis neprisiruošdavau. Aišku, išsiųs pas neurą. Nors netikiu, kad man čia fiziologinės bėdos, nes kadaise, nebetvėrus mieguistumo ir apatijos buvau skųstis, nieko nerado.
Dvikojis davė alaus, kurį išgėrus pasirašiau vykti į kaimyninę šalį (gan netoli 1-2 val kelio iki ten, kur vyksim). Ką tik alus išgaravo, dvikojis parpia, o aš mąstau, kiek galima prisigerti nuo 1 buteliuko, kad pasirašyti tokiai nesąmonei. Šiaip man gal patiktų, bet nenoriu aš niekur važiuoti, noriu sėdėti lovoj ir nejudėti.
Lisitėja, aš tai niekada namie nešvenčiau Kūčių, gal todėl, kad tų namų net neturiu.

Labas rytas Pataluose dar vartotės,ane?
O aš į darbą susiruošusi,mano keturkojė chebra taipogi sukilusi.Molis užsiima prasmingu ir labai reikalingu darbu-apšiltina,apipūkina, pažymi mano drabužius.Taip,taip, šitas skuduras po Moliu yra mano megztinis, kurį turėjau rengtis.
Night,namai yra ta vieta, kur esi laukiama, kur gyvena tau brangūs žmonės.Nepamenu kieno čia mintis, bet man labai įstrigo.
Čija kokia apsipatenkinusi
O mes va sunkius prieškalėdinius žiemiškus darbus dirbam