Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

181a5bb2e428.jpgKas vakarienei? Ogi katė :blink:

Aist,skaitau tavo postus su malonumu, ir pavydžiu( nuoširdžiai) tavo ramumo.Suprantu tavo džiaugsmą sulaukus sūnaus.

Dovanos pas mus tik mažiesiems, suaugusiems nieko.Išgyvendinom tą kvailą madą pirkelioti visokį šlamštą.Taip,kad dovanų paieškos atkrenta.

Tik tas chaosas kelyje ir prekybcentriuose erzina.Nori nenori teks važiuoti apsipirkinėti.Kadangi pati dirbu su žmonėmis tai man labai gaila pardevėjų, va čia tai kankinės.

Spurga kokia ilgakaklė :P

Night,laikykis nepasiduok. :4u: Man regis tau šalis, kurioje gyveni netinka.Juk ten dar tamsiau nei LT.

Beje, nuo šiandien stojo pati trumpiausia diena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 gruodžio 2019 - 07:02

Vakar Juma labai laukė mamkos - savo mylimiausią lėlytę mamkai į tapkę įdėjo, kad tik mamka greičiau namo pareitų ( mamka vakar su bendradarbiais šventė, vėlai namo parėjo :unsure: )

20191219-224837.jpg

Erendira - ar dirbsi pirmadienį? Galėtau užlėkti dalyboms  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Magnučiuk, taip dirbsiu :)

Pati kažkur linkėjimų nugabent nelabai turiu kaip, nes iki pat sausio trečio dešimtadienio dirbu ristute, tad lieka tik išeiginės...

Atsakyti

Erendira - tadu užšokčiau arbatos puodeliui  :rolleyes:  nes kaip tik turėsiu reikalų mieste  :ax:​ 

Atsakyti
Lisitėja, šalis man nekliūva, čia gyvenam patogiau su Pusne. smile.gif Iš tikro aš irgi maniau, kad nuolat lyja, bet kad viskas, kaip pas mus, tik šalčio žiemą nebūna, ar, jei būna, tai vos. Patinka, kad viskas žmonių patogumui, nors ir miestelis, visi atrodo malonūs gatvėj ir parduotuvėse. Aišku, nedaug susiduriu su aplinkiniu pasauliu.
Bet vis tiek noriu LT gyventi nuolat.
Čia skaitau viešnage, nors jau užsiviešėjau.

Susitariau po val. skype pokalbiui su viena įmone (gal būsimais darbdaviais, bet mano lūkestis vis tik pabandyti savarankiškai, galbūt ir su jais). Bet toookia apatija... Atsikėliau ir tik ir galvoju, ne ką daryt, o ko galėčiau nedaryt. doh.gif Čiut pajėgiau gaurus išsiskalbt, neturiu jėgos. Jau visai...

Pusnė vis dar atkakliai ėda tik konservus.

Atsakyti

Night, apie darbą savarankiškai ir kažkam...

Aš šiuo klausimu sėdžiu ant 2 kėdžių - liūto dalį užsidirbu su IDV, tačiau einu pasėdėti ir į UAB, nes tai mane drausmina, atsiranda režimas, tvarka ir pan. (ir sodros mokesčiai :) ) Kai į UAB neinu, man sunkoka dirbti, nes atsiranda karšta meilė ruošai, maisto gaminimui ir pan, tada dirbu nenormuotą laiką (jau keliolika metų turiu taisyklę neiti miegoti nenudirbus dienos plano - būtinoji drausmė) ir ta "laisvė" man finale - nieko gero. Žodžiu, apie ką aš čia - sunkiais momentais drausmė labai gerai. Ir nesunkiais ;) Man tai tikrai.  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2019 12 20, 10:42)
<p><strong>Night</strong>, apie darbą savarankiškai ir kažkam...</p><p>Aš šiuo klausimu sėdžiu ant 2 kėdžių - liūto dalį užsidirbu su IDV, tačiau einu pasėdėti ir į UAB, nes tai mane drausmina, atsiranda režimas, tvarka ir pan. (ir sodros mokesčiai smile.gif ) Kai į UAB neinu, man sunkoka dirbti, nes atsiranda karšta meilė ruošai, maisto gaminimui ir pan, tada dirbu nenormuotą laiką (jau keliolika metų turiu taisyklę neiti miegoti nenudirbus dienos plano - būtinoji drausmė) ir ta "laisvė" man finale - nieko gero. Žodžiu, apie ką aš čia - sunkiais momentais drausmė labai gerai. Ir nesunkiais ;) Man tai tikrai.  rolleyes.gif </p>

Reiktų užsidirbti atlyginimą, ir dirbčiau. Tiek, kad, ryte vargu ar prisiversčiau. Ir samdinio dalios, ir IV abiejų kartu aš nepavežiau. Nors, turbūt, priklauso koks darbas. Manasis nebūdavo, kad baigiasi darbo laikas, ir 17 kaip traukinys išeinu. Projektas maždaug kaip augintinis. Tik augintinius savo žmonės paprastai mėgsta, o projektų aš ne visada, žiūrint kas ten per... biggrin.gif
Neesmė, kaip ir pasirašiau šian žodžiu grįžus vėlei būti samdine. Duokdie man ramybės ir stiprybės.
Vakar ėdam visi iš savo dubenėlių, dvikojis sako "tau pas neurą reikia". WTF, sakau? Pasirodo, kretu, pati nejaučiu. Sakiau, kad turėčiau būti pensininkė.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2019 12 20, 13:01)

Vakar ėdam visi iš savo dubenėlių, dvikojis sako....

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taip ir iškyla tas vaizdas akyse: du dvikojai ir viena keturkojė prie dubenėlių smile.gif

Svarbu, kad nors konservus ėda.
Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2019 12 20, 12:09)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Taip ir iškyla tas vaizdas akyse: du dvikojai ir viena keturkojė prie dubenėlių smile.gif

Tai taip ir buvo...
Atsakyti

Ačiū, Didžioji Zundyte už pašto karvelį. :oro_buckis: Labai miela,net ašara išriedėjo.Auksinės tavo rankos, auksinė širdis.

Atsakyti

Iškišau darbe į lauką nosį - viskas aplink užkimšta automobiliais  :oh: mąstau, ką čia susigalvoti veikti po darbo kol prasisklaidys  :unsure:  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 gruodžio 2019 - 15:58

Palauk iki sausio 1 dienos, tada visi bus sotūs,laimingi ir be pinigų. :D

Atsakyti