Aš iš visų klinikų kuriose esu buvusi, rekomenduoju petcity. Pati lankausi Nordikos petcity, dar yra netoli Big'o.
</p>
Kartas nuo karto užsuku

Ai, aš kaip visada su cukrumi kovoju

P.S. Lisitėja, prisimenu dažnai Tavo Mamuko smetoniškus patiekalus

Cukrine - sveika pasirodžius Kostukui - bučkis
Visoms gražaus ir jaukaus Kūčių vakaro
Gražių ir ramių švenčių
Laukėm, laukėm ir sulaukėm.Diena pradėjo ilgėti, saulė grįžo. Su šventėmis,linkiu,kad šitų metų netemdytų nei menkiausias debesėlis,kad sveikata puiki lydėtų, kad pildytųsi visi norai.
O mums visos dienos šventinės, svarbu šilta ir pilvukai pilni
]
Mielos Merginos!
Padėkokim už tylą ir prasmę
Ir už tai, ką mes šiandien turime...
Už namų , už minčių pilnatvę,
Už jausmus , kurie liejasi upėmis!
SU ŠV.KALĖDOM!
Ačiū visoms ir kiekvienai už tai,kad čia gera būti,gera džiaugtis kartu,gera sulaukti šilto apkabinimo kai liūdna , gera jausti tvirtą petį kai kankina dvejonės ar nežinia,tiesiog gera jausti minčių,jausmų ir darbų bendrystę!!!
kalediniai-paveiksleliai-1.jpg 107,13KB
0 Parsiųsta kartų
Su šventėm iš Pakruojo krašto
Su Šventėm visus pukuočius ir jų nepakartojamas mamkas!!!! Gerų gražių švenčių!

Su šventėmis visus dvikojus ir keturkojus!
P. S. Mes lankomės klinikoje "8 drambliai", nes netoli namų, nors pagooglinau, kad dar yra atsidariusi ir Antakalnyje. Norėjau pristatyti savo įspūdžius apie ją "jauni veterinarai", žiūriu, ir savo svetainėje jie taip prisistato. Kainos, kaip įsivaizduoju, vidutinės, aptarnavimas malonus. Kol kas didelių problemų nebuvo, išskyrus tą vienintelį kartą, kai storasis nukrito nuo turėklo (pasakojau jau, kad kitą dieną vėmė ir normaliai nepaėjo)... tai diagnozavo smegenų sutrenkimą

Va toj klinikoj ir susimokėjom 85€ už Hipuko apžiūrą Dirba gerai, bet nepigu.
Sekmadienį vešim Bugi į mėgstamą kliniką, raminamieji nepadėjo, toliau drožia pilvą
Su Švente, mielosios! Kad šviestume viena kitai ir džiaugsme, ir varge.