Ainu man taaaaip primena Mortytę:
Tikrai panašios.
Pusryčiai, be komentarų
Kas Hipukui?
Jei kas rimta, mes lekiam į Jakovo kliniką.Ten kainos mažos nepasirodo.Bet daro stebuklus( kartais).
Vasarą Setukui ekstra kraujo tyrimą dėl babezijozės. Taip nelabai kuklūs 47 pinigai, kadangi mūsų įtarimai nepasitvirtino, ligos nerado, išlėkiu labai laiminga,kad nereikėjo Vln važiuoti.Vat taip
Hipukui vidurius paleido. Dvi naktis vaikas duris iš miegamajo kapstė, kad į wc išleisti. Tai, kad per šventes nepalikti taip, kol buvau darbe, mb nuvežė netoli jo darbo esančią kliniką, kurioje ankščiau lankydavomės. Bet ten pasikeitę ir gydytojai ir sistemą pakeitė, tai jokios istorijos neturi ir pan. Na bent jau neapsinuodijus Hipė, dabar laiminga, naktį jau niekur nereikėjo bėgti.
Cukrine, kaip miela tave matyti :oro_buckis:Kur dingai?Neskriaudėm gi mes tavęs :blink:Kažkada net galvojau apie tave, ar sveika, ar Kostia sveikas( gyvas).
Night,Jakovo kainos nemenkos,bet traumos Seto buvo nevaikiškos.Kai papuolė po mašina,kai kojukę surinko,man tas kainavo apie 700 lt, neskaitant kuro, dabar tikrai tiek eu būtų.Kai supūliavo hemangioma, užteko 150 eu, kai bandėm išgelbėti akį, ir paskui ją šalino, kainavo apie 200 eu.Brangu, žinoma brangu, bet už tai šuo gyvas liko.Net, nežinau ką pasakyti.