Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ainu man taaaaip primena Mortytę:

Tikrai panašios.  :) 

Atsakyti

Aist, kodėl Ignas celofaną laižo ir sausiukus garsiai kramto   :mastau:  Beje, jei jūs katės padėkliuką ne pagal paskirtį naudojat, tai kas kaltas,aaaa  :hihihi:

Taip, aš taip žaidžiu. Malonėkite, tą pelę arčiau atmesti

DB09-D3-F5-B2-E0-4-FE4-9370-67-E147-F792

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 23 gruodžio 2019 - 17:00

Kulšikės  :wub:​ 

Atsakyti

Žmonės, už ką???

20191223-180229-01-01.jpg

Yra ir LT kur už katinuko apžiūrą, kraujo tyrimus ir vaistus sumoki 85€  :oh: Taip jau būna, kai nenevažiuoji, ten kur visavisada lankaisi

Atsakyti

Špo​nkiuk, kas vaikui? Ir gal GŽ buvote, kad taip prabangiai?

Atsakyti

e32c02f04b1d.jpgPusryčiai, be komentarų :oh:

Kas Hipukui?

Jei kas rimta, mes lekiam į Jakovo kliniką.Ten kainos mažos nepasirodo.Bet daro stebuklus( kartais).

Vasarą Setukui ekstra kraujo tyrimą dėl babezijozės. Taip nelabai kuklūs 47 pinigai, kadangi mūsų įtarimai nepasitvirtino, ligos nerado, išlėkiu labai laiminga,kad nereikėjo Vln važiuoti.Vat taip :blink:

Atsakyti

Hipukui vidurius paleido. Dvi naktis vaikas duris iš miegamajo kapstė, kad į wc išleisti. Tai, kad per šventes nepalikti taip, kol buvau darbe, mb nuvežė netoli jo darbo esančią kliniką, kurioje ankščiau lankydavomės. Bet ten pasikeitę ir gydytojai ir sistemą pakeitė, tai jokios istorijos neturi ir pan. Na bent jau neapsinuodijus Hipė, dabar laiminga, naktį jau niekur nereikėjo bėgti.

Atsakyti

Na, tikėkimės, tiek Hipei ir užteks :4u: 

Zundytė paslaptingai maitinasi  :D​ 

Atsakyti
Mergaitės liepaitės ir jų uodegėlės wub.gif
Gražių, spalvingų ir pūkuotų ateinančių švenčių newyear.gif

Linkėjimai nuo Kostės 4u.gif

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 24 gruodžio 2019 - 11:19
Kas dažniau lankosi Vilniaus klinikose, gal patartumėt, kur Pusnę nuvežti grįžus?
Arčiausiai yra Jakovo, bet man rods ten mažas labai skyrius. Ar nebus taip, kaip, kaip dėl čipo - siuntė paskui vis tiek registruoti į didesnį filialą. Ar stipriai skiriasi tos kainos? Pusnė daugiausia mačiusi Vaidos kliniką, jei dar tokia yra, bet čia buvo labai seniai: sterilizacijos ir pan.
Mane pykina ir suka pilvą pagalvojus apie kainas, kad ir vėėėėėl klinikai reikės, 1000 neužteko. Dabar išvis jokių pajamų negaunu, mokesčius reikia mokėti. Vieni užsakovai nesusimoka. Kalėdos, t`sakant. Nusigyvenau.
Paburbėjau.
Atsakyti

Cukrine, kaip miela tave matyti :oro_buckis:Kur dingai?Neskriaudėm gi mes tavęs :blink:Kažkada net galvojau apie tave, ar sveika, ar Kostia sveikas( gyvas).

Night,Jakovo kainos nemenkos,bet traumos Seto buvo nevaikiškos.Kai papuolė po mašina,kai kojukę surinko,man tas kainavo apie 700 lt, neskaitant kuro, dabar tikrai tiek eu būtų.Kai supūliavo hemangioma, užteko 150 eu, kai bandėm išgelbėti akį, ir paskui ją šalino, kainavo  apie 200 eu.Brangu, žinoma brangu, bet už tai šuo gyvas liko.Net, nežinau ką pasakyti. c045.gif

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 24, 12:28)
<p>Cukrine, kaip miela tave matyti :oro_buckis:Kur dingai?Neskriaudėm gi mes tavęs :blink:Kažkada net galvojau apie tave, ar sveika, ar Kostia sveikas( gyvas).
</p><p>Night,Jakovo kainos nemenkos,bet traumos Seto buvo nevaikiškos.Kai papuolė po mašina,kai kojukę surinko,man tas kainavo apie 700 lt, neskaitant kuro, dabar tikrai tiek eu būtų.Kai supūliavo hemangioma, užteko 150 eu, kai bandėm išgelbėti akį, ir paskui ją šalino, kainavo  apie 200 eu.Brangu, žinoma brangu, bet už tai šuo gyvas liko.Net, nežinau ką pasakyti. vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Mhm. Bent pagydė. Pusnės atveju nelabai to gydymo būta. Na, vėmimus sutramdo apsilankymas.

Aš tokia uffff. Vakar maitinau 3 k. žvėrį. Maitinama iš rankos normaliau paėda. Pati nelabai ir vėl, tik laižo... Taip keistai, pamačius konservų pakelį, nespėju įpilti, puola, kad ir iš kt. kamb., bet čia gal tiesiog instinktas. Žiūriu tik skystis išlaižytas, ėsta mažai.
Visa tai geru nekvepia. wacko.gif

Ramių šian visoms Kūčių, o rytoj smagių Kalėdų. 4u.gif

Atsakyti