Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zunda panaši į didelį išsprogusį kačiuką vidury žiemos.

Pusnė dar švenčia kažką (griauna namus). Gązdinu, kad turės pirkt naujas kėdes. Kartą kur seniau nuomojomės jau atpirkau 2 sudraskytas. Bet jai nusimiaukt. Fejerverkų gausa visą Naujųjų m. išvakarių dieną madam labai patiko.

Čia nuo ryto jau jautės parako tvaikas. Pusnę palikę išvažiavom vakare sutikt Naujus Metus į kaimyninės šalies ūkanotą miestelį. Negaliu patikėt, kad kaimynai dar ramesni (tie, kur arčiau LT, tvarkingieji). Net nedrįsau prieit letenos paspaust pasveikint 2 merginų, stovėjusių šalimais ir stebėjusių mus. Paskui jos buvo "apakę", kai išsitraukiau šiukšlių maišą iš rankenuko ir rinkau šiukšles, kad nepaliktume, ką prišaudėm svečioj šaly.

Tai sveikos sulaukę 2020-ųjų.
Aš jų nelaukiau. Vis tiek atėjo. Gązdina...
Atsakyti

Šita, svarbus klausimas ne apie katinus - kaip jūs įsivaizduojate mineralinį vyno aromatą?

Vyną geriau, geriu ir dar gersiu, a020.gif bet tokio dalyko nesu niekur skaičiusi ar bent girdėjusi.O gal tai turėta metalo ( skonis) aromatas? Man tai asmeniškai asocijuojasi su geležies skoniu.O tai bet kokiu atveju - šlykštynė nenusakoma.

Atsakyti

Su Naujais metais merginos.. As jau vakar vakare i darba ejau. Tai anokie cia sventimai. Vincas bijojo fejerverku baisiausia. O Torui dzin

Vinco Naujakas

IMG-20200101-013515.jpg

Ir Toro

IMG-20200101-013612.jpg

Atsakyti

Žinokit, o aš mineralinį vyno aromatą labai gerai įsivaizduoju. Esu gėrus tokį baltą vyną, kuris buvo labai specifinio dirvožemiško aromato. Ir gruzinas (vyro darbo kolega) kažkada vaišino vynais, kurie tikrai turėjo įdomų mineralinį prieskonį. Nejuokauju. Nemoku nusakyti, bet galima įsivaizduoti, kas vynuogės augo kokiam melsvai pilkos spalvos molyje, kuriame gausu kažko specifinio.

Man labai patinka balta satininė patalynė. Mikutei irgi.

Priedas  20200102_103128-459x587.jpg   79,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Su Naujaisiais! Koks darnus ir gražus skaičius smile.gif Tai harmoningų metų, katiniškų - kad būtų ir pasiausti, ir pamiegoti.

Žodis mineral reiškia ir tiesiog nealkoholinį gėrimą.

Kaip jūsų keturkojai ištvėrė fejerverkus? Mes per pačius nebuvom namie, bet grįžom gana anksti, tai atrodė ramūs. Princesė net visai susidomėjus žvilgčiojo pro langus. O pernai pamenu maniau, kad storasis infarktą gaus ar nervų sutrikimą. biggrin.gif
Papildyta:
Su Naujaisiais! Koks darnus ir gražus skaičius smile.gif Tai harmoningų metų, katiniškų - kad būtų ir pasiausti, ir pamiegoti.

Žodis mineral reiškia ir tiesiog nealkoholinį gėrimą.

Kaip jūsų keturkojai ištvėrė fejerverkus? Mes per pačius nebuvom namie, bet grįžom gana anksti, tai atrodė ramūs. Princesė net visai susidomėjus žvilgčiojo pro langus. O pernai pamenu maniau, kad storasis infarktą gaus ar nervų sutrikimą. biggrin.gif
Atsakyti

O gal ten mineralinis vyRo aromatas?  :blink:​ 

Atsakyti

Ačiū už mineralinius variantus  :lol: 

Bet kalba apie tikrą vyną iš ant akmenu nukankintuose vynmedžiuose išaugusių vynuogių, dėl ko jis visaip kaip prašmatnus o jo aromatas mineralinis  :oh:  maždaug kaip ir sakei, Lapyn. Žinau pėvėzė vynų, kurie kvepia sakais, bo auga kažkokų spygliuočių pašonėje, bet va mineralų pašonėje augančių dar nebuvau sutikusi  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 01 02, 21:26)
<p>Ačiū už mineralinius variantus  lotuliukas.gif </p><p>Bet kalba apie tikrą vyną iš ant akmenu nukankintuose vynmedžiuose išaugusių vynuogių, dėl ko jis visaip kaip prašmatnus o jo aromatas mineralinis  doh.gif  maždaug kaip ir sakei, Lapyn. Žinau pėvėzė vynų, kurie kvepia sakais, bo auga kažkokų spygliuočių pašonėje, bet va mineralų pašonėje augančių dar nebuvau sutikusi  ax.gif </p>

Gerai, kad ne virš kokių naftos telkinių auga. blink.gif biggrin.gif

Su Naujais, dvikojai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ne į temą. Perklausiau čia Zelenskio sveikinimą, na, patiko (politika beveik nesidomiu). Gal pirmą kartą susimąsčiau ir kažkiek supratau jo staigų iškilimą ir populiarumą. Geros nuostatos (gal reikia ir mūsų prezidento paklausyti...).
Atsakyti

Labas rytas

20200103-043430.jpg

Erendira - ar mineralinio vyno aromato aptarimas vyktų šitą savaitgalį ar po savaitės  :)  kažkaip dar vis neįsipaišau į laiko rėmus su šitiek švenčių :unsure: . Bet kuriuo atveju aš labai už ir užsiregistruoju  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

Magnusėl, rytoj prasidėsiantį savaitgalį nevyks, turiu liūdnų pareigų. Bet tą savaitgalį, kur 11-12 d. tai jau laisvai galima vesti praktinį mineralinio aromato vynų seminarą  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 sausio 2020 - 08:38

Tvarkoj, kitą savaitgalį rezervuju mineralinio vyno aptarimui

Atsakyti