Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Rainio šeštadienio nuotaika

IMG-20200104-162453-790.jpg

Atsakyti

bet vis tik gražiausiai susižiūrėjo "žuvėdros" 

Beveik pusvalandį sėdėjau už uolų ant kranto tykiai prisišliejus, kad "sumedžioti" tą gervę ( ar garnį, net nežinau) sumedžiojusią snape žuvelioką prieš jį nuryjant. Na, ne Čepulis aš, bet didžiavausi, kad pavyko.  :D 

Aist, o kur jūs - Hurgadoj?

Hurgados rajone. 

Atsakyti

Dar trys vietos laisvos 

20200104-200801.jpg

Atsakyti

2/4

20200104-203359.jpg

Atsakyti

Kaip supratau, tavo chebra miegučio ruošiasi, vietas užsiiminėja

.Mano ryžas kvailys į lauką išmynė.Dabar vakarosiu ilgai ir nuobodžiai, sąžinė neleidžia palikti lauke.Nors su tokiu kailiu garaže tikrai nesušals, ir sotus gi, pilvas kaip kubilas prikištas.

Atsakyti
Kaip visada ačiū už foto, smagu akis paganyti į svetimus katinus, kuriuos noris pavogti ir į Egiptą su Aist. rolleyes.gif

Pusnė šian apdovanota nauju tūliku ir antistresiniu antkakliu. Nuo antkaklio visi namai dvelkia kaip pas širdininkų. Dvikojai prisvaigo, katinui nusimiaukt, kaip čia sakoma. Vis tiek piktas.

Labai gaila, bet reikia eiti krautis šmutkes. Ryte išvažiuojam, pirmadienį ryte arba vėliau turėtume būti Vilniuje. Vienintelis geras dalykas tik tas, kad galėsiu aplankyti mamytę. Negaluoja ji ir man neramu.

Atsakyti
Night, geros kelionės 4u.gif
Atsakyti

Night, saugios  ir ramios kelinės!

Atsakyti

Ramios ir greitos kelionės,Night :4u:

Kaip ką veikiu čia užlipusi?Taigi kambarį puošiu, aurą gerinu c043.gif b71fe98361b3.jpg

Atsakyti

Labukas.

Susirgo Kingas. Išlaidos jau siekia 200 eurų, o dar tik aišku, ką darysim - visiškai šalins kairę ausį paliekant kaušelį... Viduje daugybė gerybinių auglių - bet vis tik darysim biopsiją, jų daug ir už būgnelio, tas pat kairėj, bet ta dar praeinamu kanalu, dešinę operavo pavasarį, jau viskas ataugę ir peraugę... Bijau blogiausia, kad tai ne gerybiška... Čia po videootoskopijos... 

Po antibų ir vėl gautų steroidų - apetitas nežmoniškas, bet jau prasidėjo bušido su Mauricijum ir nors kiek linksmesnis, pažaidžia. Laukiam Pet City išvadų dėl operacijos - jie patys imsis ar kokiam Jakovui perduos. Esmė, jog nepagydoma. Kartosis ir kartosis... Todėl teks viską šalinti. Negirdės. Bet man rodos, kad ir dabar negirdi.

Aist, man Egiptas patinka.

Puošianti katytė ir Aist Egiptas labai gražu...

Rainys kodėl tai nuo Kugio tolėliau gulas...  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 sausio 2020 - 13:26

Oi, Erode, laikykitės...  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Oi, kaip gaila Kingo. Erode, laikykis.  :4u: 

Puošmena puikioji  :wub: 

Šponkiuko gulinėtojai  :wub: 

Atsakyti