Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tine, sveika  :4u:  :4u:  :4u:

Iglis grožių grožissss  :wub:

Dabar bandysiu paaškinti kaip įprūnyt nuotrauką naujoj versijoj:

Įkeli nuotraukąį Part ir kopijuoji ne nuorodą forumui, o antrąją nuo viršaus (nepamenu, kaip vadinasi), tuomet jau pas maus čia forume rašant pranešimą spaudi žalią mygelį (apatnėj eilėj apie vidurį, užvedus ant jo pelę rašo "nuotrauka" :hihihi:), į iššokusį langelį klijuoji nuorodą, spaudi "Gerai" ir voilà  :rolleyes:

ee599070e2a97560fe636232527c0505188.jpggaunasi taip

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 08 vasario 2017 - 14:01

Taip ir dariau, bet, tas mygiukas man kažkodėl užpilkina ekraną ir visai nenori tos antros nuorodos virškint. ( eisiu ieškot kompiuterasto) AČIŪ Eendira, tu ką tik reabilitavai mano galvą, o tai užpakalinė kūno dalis jau kikeno, kad juodvi lygios išmintimi...

Atsakyti

Merfe, pripratinsi mus prie kasdienių juoko dozių... Aš noriu DAAAAR!  :bigsmile:  :blush-anim-cl: 

Labukas, Tine, jei vežei raudonus tapus į Pilaitę, vadinasi, matėmės ir gyvai. :) Iglis nugriuviminis - man taip gražu tabiai :wub: 

Kažin, kaip ten Aist gaivelėjasi :unsure: Nesimato nesigirdi. 

Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2017 02 08, 12:22)
<p>Taigi, mielosios, jei kada gandais ir legendom apaugintas mano nekaltas apsipirkimas pasieks jūsų ausis "rūsy žandus pjaustančio apsišaukėlio dantisto" pavidalu,- netikėkit. Ten tik aš, Merfė ir mano apsipirkimas... per pinatį....</p>
<p>Gražios dienos. Jūsų ir su Jumis. Merfė.</p>

Spiegiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Net ašaros byrėt pradėjo. biggrin.gif
Vai, you made my day, mieloji.
Čiut iš kėdukės neišvirtau.

Rašo man sesuo iš kito (darbinio) telefono numerio, kurio aš nežinau.
Statybos darbų inspekcija. Kaimynai skundžiasi dėl Jūsų bute keliamo triukšmo. Apie remonto darbus mums nepranešta, todėl keliamas triukšmas bus bauduojamas. Atsineškite buto registracijos dokumentus. Atvykite... ir... parašo savo darbo adresą. (iki tos vietos man buvo atvipęs žandikaulis) - apie kaimynus pagalvojau labai negražiai. Labai.
Man numeris pasirodė įtartinas ir aš tuo numeriu paskambinau... O ta jau kikena... Kūtvėla.
aggressive.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2017 02 08, 14:00)
gaunasi taip</p>
<p> </p>
<p> </p>

Ooooch... lapciunytės... wub.gif wub.gif
Tine, labai malonu. wub.gif
Brituko juostelės labai dailios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 vasario 2017 - 14:36
[quote=Lapyna,2017 02 08, 14:17]
Tine, jei vežei raudonus tapus į Pilaitę, vadinasi, matėmės ir gyvai. smile.gif Iglis nugriuviminis - man taip gražu tabiai wub.gif 
Taigi taip, vežiau. O dar gyvai mačiau Aist. Aist, sveik greičiau 4u.gif
dar Magnuną, Šponkiuką, Erendirą, Daredi, Apus, Kolombą, Erodę, Sagytę
( nors Merfė, sumaišius man sakė, kad guzikėlis), Zundytę, Diinką, Gielux ir netgi Rustytę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Va, o "petras" Merfė, tai tiek nematė. Ai, i tegu sėdi tam savo rūsy... Ir, Lapyna, išduosiu tau paslaptį, dar viena nugriuviminė serija turi pasirodyt, nes paskaičiau ir matau, kad ji čia perduoda "laiškus iš ano pasaulio ",- taip pavadintus aš gaudavau jos rašinius iš Rygos. Aš įpratus prie pasakojimų gyvai, bet po tokių laiškų dirbt būdavo sudėtinga... Nius, va tik apie tai, kad neperdaviau Kauno vadybininkės žinių, tai kam jau čia pasakyt reikėjo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tine: 08 vasario 2017 - 14:43
QUOTE(Tine @ 2017 02 08, 14:40)
Taigi taip, vežiau. O dar gyvai mačiau Aist. Aist, sveik greičiau 4u.gif
dar Magnuną, Šponkiuką, Erendirą, Daredi, Apus, Kolombą, Erodę, Sagytę
( nors Merfė, sumaišius man sakė, kad guzikėlis), Zundytę, Diinką, Gielux ir netgi Rustytę biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip taip, mes matėmės. 4u.gif Ačiū labai labai.
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Pamačiau, kad rašo Merfė, tai kavą į šoną patraukiau dėl visa ko biggrin.gif
Koks malonumas skaityti tavo straipsnelius thumbup.gif
Tikrai, parodyk Gralį, šimtas metų nematėm biggrin.gif

Tina, sveika prisijungus 4u.gif mes tikrai matėmės smile.gif
Koks Iglio kailiuko raštas ryškus ir išraiškingas wub.gif

Atsakyti

Iglis nugriuviminis :) Nu jam užtenka būti gražiu, kam jam dar kažką gadint :D

Merfe tai kur tas rūsys reiktų žandus pasimažinti  :rolleyes:​  

Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2017 02 08, 13:37)

<p>Vidam, sakai mažai? Nu nežinau, susimąsčiau.4 kg sauso per. mėn. Tada kiekvieną ryta 75 gr. konservų, o kasvakarą 120 gr. jautienos.

Tfuu..., negerai perskaičiau blush2.gif doh.gif Pasivaideno durnam daiktui, kad tik 0,4 kg suėda biggrin.gif Jei tiek kiek parašei, tai oho kiek vyrukas sukerta. Mano Nikita rytais tik 50 gr jautienos ir 1,5 kg sauso per mėnesį. Neišmaitinčiau jei tai tiek suėstų kaip Gralis.
Atsakyti

Merfe tai kur tas rūsys reiktų žandus pasimažinti  :rolleyes:​  

Kur, kur, taigi Justiniškėse, ale gi, kad duok da pasipraktikuot, tadum jau link vasaros galėsiu ir apipjaustyt ką nors. Nors aš tavo vietoj persigalvočiau, aš gi "užkepu" po to... :D :D :D

Vidut, tai, kad aš pati taip įpratinau nuo mažiukų. Ryte konservas yra būtinas, vakarais, dabar, kai Canaganą šlamščia ( Aist, a girdi, jau žmonės baisisi, ką tu su manim pridirbai :D :D :D), tai nebevisada visą jautieną suvartoja. Bet šiaip, nu vyriokas pakerta :ax:. Žinok, aš gi tai neišsigalvoju. Maišą 4 kg pirkau gruodžio 12d., o vasario 20 jau isteriškai lėkiau net pati pasiimt iš siuntų tarnybos, nes berniuks nebeturėjo grūdelių... Sakau, mėsą 120 gr., suvartoja ne visada visą, tai kai pastebiu, kad per daug, tai turiu užšaldžius po 100 gr, tada tuos duodu. Matai jis vištienos negali šlamšti ir maistas sausas su višta jam netinka, tai va teip ir gyvenu :ax:

Atsakyti

Mano Giliukas irgi  Canagan labai megsta :D Bet as maisau Canaga su Carni love  :)

Atsakyti
QUOTE(Tine @ 2017 02 08, 14:40)
[ Sagytę
( nors Merfė, sumaišius man sakė, kad guzikėlis)

Sagyte, matei kad tave guzikėliu pavadino lotuliukas.gif
Atsakyti