Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tine - sveika atvykusi :4u:  :4u:  šaunuolė, kad prisijungei prie mūsų plepesių :D  Iglis - tikras gražuolis  :wub:  man šitas raštas labai labai patinka  :wub: 

Merfyt - prisižvygavau ir aš iš tavo pasakojimų :D o dar šiandien kaip tik pas odontologę buvau, nunešiau dunčius techninei profikaltikai, biškį ši tą pagražino, pakoregavo, dą kokiu tai laku padengė, tai skaitydama tavo antrą pasakojimą labai vaizdžiai viską įsivaizdavau  :D  :D  :D 

Erodės sesutės baika irgi prajuokino :D :D

Aist - aš tave už durų girdėjau laukdama savo eilės pas savo gydytoją :)  tai suprantu, kad nepaguldė tavęs liga ant menčių :4u:  laikykis brangioji, neįsisirk :4u:

Šponkuti -  smagiai pasideginai matau :D

Tytei ir Belutei - linkėjimai nesirkti :4u:

Gufyčiui - šūsnis linkėjimų :4u: :4u:

Merfe - aš naujoj versijoj nuotraukas keliu per postimg.rog. (man ten patogiausia telefonu sugraibyti), kopijuoju antrą nuorodą nuo viršaus (tiesioginė nuoroda) ir įdedu į nuotraukos mygtuku atidarytą langelį, viskas išeina :4u:

Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

Nebūsiu originali - Merfės apsipirkimo odisėja ir mane pargriovė ant menčių,kvykavau kaip mažas vaikas mirksiukas.gif ,o kadangi turiu labai lakią vaizduotę, tai visos procedūros mintyse buvo atkuriamos vaizdais rolleyes.gif ....Eina sau,koks vitamino C šaltinis tie Merfytės pasakojimai wub.gif

Iglis koks gražuolis,o jau kailinių prašmatnumas wub.gif

Rariuk ,labai lauksiu naujų globotinukų foto wub.gif

O dėl naujos versijos ,man vis liūdniau ir liūdniau ,nes nu niekaip manęs ten neįleidžia,vos paspaudžiu tą mygtuką viršuje,jis dingsta ,bet aš taip ir lieku senojoje versijoje kiurksot,perkrovus puslapį mygtukas atsiranda ir vėl viskas iš pradžių,tai matyt mergaitės ,kai dings senoji versija tai ir aš dingsiu iš eterio,nebent teks registruotis naujai,kitos išeities nematau...bet aš net nežinau per kur ten patekti,nes bet kur ant bet kurios SM nuorodos paspaudus ,mane meta į seną versiją,naujos niekada nepasiekiu...liūdna ir tiek...o kadangi mano kompiuterinės žinios pradinuko lygio ,tai matyt teks registruotis iš naujo kai senoji bus uždaryta blink.gif

Atsakyti

Per Merfės gyvenimo pokštus, jau pamiršau ką norėjau pasakyti.Pasijuokiau kaip baltas žmogus, net galva nustojo skaudėti.Gal vesti kursus, kaip iš durnos ar nepatogios situacijos išeiti su jumoru.

Sveika prisijungusi Tine, visada malonu matyti naujus veidukus :4u: O jau brituko gražumas, niekad nesu mačiusi tokio obouliuotais šonais katino :wub:  :hmm:Grožis jūsų nenusakomas.

Erode, gera tavo sesytė, sakyčiau su subtiliu jumoro jausmu.

Zundyte, rašyk moderatorei apie savo problemą.Į dažniausiai užduodamų klausimų skyrių.Gal duos kokį patarimą.Arba Rustei. Nesinorėtų, kad tu pradingtum.

Aš foto keliu per radikal,ru.

Daugiau pamiršau, tiek daug visko pripasakojote, pasimečiau :unsure:

Atsakyti

o ko jus per sm mygtuka foto nekeliat?

Atsakyti

o ko jus per sm mygtuka foto nekeliat?

tai, kad tas mygiukas viską užpilkina ir nieko nedaro... lentelė iššoka tada papilkėja ekranas ir kelk į tą laukelį ką nori jis "kaba" pilkas i psio.

Atsakyti

Lisitėja ,tavo patarimu pasidairiau toje klausimų skiltyje ,ten radau,kad aš ne vieniša,o visa ko bėda yra mano Firefox naršyklė (kadangi iki kitos naršyklės man toli kaip iki mėnulio,tai pakeisti naršyklės nesugebėsiu),radau tiesioginę nuorodą į naują versiją,ją išsisaugojau adresyne ir šiaip taip įlindau pas jus :yahoo: :victory2: :aciuks:

Atsakyti

Aš taipogi naudojuosi Firefox naršykle, bet man tokios bėdos nebuvo.Manęs tik neleidžia prisijungti naujoje versijoje, kai esu atsijungusi senojoje.Tai aš priėmiau saliamonišką sprendimą, visai neatsijunginėju.Na kol prisikviesiu savo kompiuterastą :lol: Nes aš šituose reikaluose totali žąsis esu :blush-anim-cl:

Atsakyti

Angeliukas? Kaip iš kur? Atskrido turi sparnus tai ir skraido kur nori.
f883a9ccff84fb0dc464411fa81d69d8325.JPG
Tai, žinoma, kad neėmiau, aš ramiai sau letenytę prausiau, taip va, o tada tas ir atlėkė iš kaži kur.

c353eeb22e570cef5bc8320a65c9c2e3483.JPG
Taigi dar kart aiškinu: n e ė m i a u ir nebuvau aš ant jokios lentynos, blusa, tu neramioji, jokio atokvėpio nuo tavęs. Vis tai tas tai anas nukrito, tai sudužo tai užuolaidom kas nutiko ir vis Grali i Grali, nu kiek gi galima????
c22d43542ea2df995fc931413af0859e623.JPG
Pasnaust norisi, o su tais sausanosiais, tai vėl tuoj ką nors ras ir vėl rypaus Grali, gi tu didelis. ( galima pamislyt, kad patys maži)
f1639465fc87448e5d3132bf5dfd7b62379.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 08 vasario 2017 - 22:42

Sveikos, merginos!  :4u: 

Merfe, na, galėjai pranešt man, kad važiuosi odontologinių įrankių pirkt, būč tuos veidrodėlius paėmusi.  :P smagiai perskaičiau pasakojimą.  :super: Beje, dešininiai arba kairiniai būna elevatoriai ( prieš traukiant dantį, kad reples gerai fiksuoti ant šaknies kraštų, elevatoriumi dantenos atstumiamos/atplėšiamos nuo danties), priklausomai kurioje pusėje traukiamas dantis. Čia šiaip, bendram išprusimui.  :mirksiukas:  

Tine, sveika prisijungusi.  :4u:  Iglis gražuolis. "Žiūrėk, koks gražus katinuko raštas",- rodau telefone Iglį vyrui. "Katinas moka rašyti?",- išpučia akis netoliese sėdintis jaunėlis.  :blink:  :) 

Lapyna, man prieš kelis metus buvo panaši situacija su Ainu. Kartas nuo karto vienkartinai suviduriuodavo. Tada vėl kelios savaitės ramu. Nešiau katės išmatas į Vaidos kliniką tirti du kartus - nei pirmuonių, nei kirminų nerado. Bet veterinarė sakė, kad pirmuonis labai sunku nustatyti, jų yra daug įvairių rūšių. Reikia pagauti tam tikroje stadijoje ir net siunčiant tyrimus į kažkokią rimtą laboratoriją Vokietijoje atsakymas yra berods tik 60-70% patikimumo. Tas reiškia, kad net jei atsakymas bus neigiamas, katė gali turėti pirmuonių ir toliau viduriuot. Mes su veterinare nusprendėme atlikti priešpirmuoninį gydymą katei nepatvirtinus pirmuonių laboratoriškai. Berods 2 sav daviau metronidazolo tabletes. Ir viskas susitvarkė. Viduriavimų neliko. Katė gali užsikrėsti, kad ir lauke nuo dirvožemio, gi neplaunam katės pėdučių su muilu po lauko. 

Dėl galimybės užkrėsti žmones ( kaip rašei, kad dukra jautraus žarnyno) gal Erodė plačiau pakomentuotų. Kadangi mūsų šeimoje dvikojai jokių trydos simptomų neturėjo, tai sau mes nieko ir nedarėme. 

Dėkui už rūpestį mano savijauta, merginos.  :4u: kadangi neturiu galimybės sirgti namie, turiu eit darban ir neįsijaust į ligonio rolę. Nosies čiaupus užsukau cirrusu ( spec vaistas), arbatą tarp pacientų vartojau dideliais kiekiais, temperatūra subfebrili, žodž, dar nemirsiu. Kaip kolegei sakiau- kompromisinis variantas  :) Ainu man grįžusiai vėl bandė pageidavimų sąrašą pateikt:

- MIAU!!!

Aš:

- KCH!!!

- Miau!

- Kch!

- miau.

- kch.

- mi...

- k...

Tada matyt nusprendusi, kad mamka laikinai pagedusi, nusišalino  iki kito karto.  :) 

Atsakyti

Zundyte - valio, kad tau pavyko persikelti į naują versiją :D :4u: pas mane irgi firefoxas, bet viskas veikė, mygtukas nedingdavo

Aist - prajuokinai su Ainu bandymu pateikti pageidavimų sąrašą :D

Na ir labanaktis visoms :4u:

Atsakyti
Vajetau, Graliuk, apšneka tave, vargšiuką. Vien tik į tavo akeles pažvelgus aišku, kad tu nigde negalėjai nieko nuverst. Belutė irgi kiviam tik aprodė virtuvės grindis šiandien biggrin.gif
Aist, pabandžiau tik ką tavo metodą su Bela. Gavosi: koks khhhh, kodėl khhhh, ką tai reiškia, gal galim pažaist, ovisdėlto kokius tu ten garsus skleidi, įdomu įdomu, gal tau negera, tai gal einam žaist?
Visa tai katiniška greitakalbe biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Labai šaltas, net -18 .Mėnulis kaba kaip blynas, kaip per siaubiaką :blink: Greitai perbėgom mažą ratuką, nes šunėm kojukes traukia.Rengiamės, žinoma, bet va nemokėtumėm su batukais vaikščioti.Setas aprengtas nesidžiaugia, o jei dar tapukus uždėčiau :hmm:

Baik tu ten Gralį olbyti, prisikrauna visokių bezdeluškių, tai nėra kur kačiukui pagulėti.

Bela, elegantiška panelė irgi nieko negali vartyti. Apšnekat kačiukus :lol:

Nenušalkit nosiukų pakeliui į darbelį  :4u:

Atsakyti