Sveikos, merginos!
Merfe, na, galėjai pranešt man, kad važiuosi odontologinių įrankių pirkt, būč tuos veidrodėlius paėmusi.
smagiai perskaičiau pasakojimą.
Beje, dešininiai arba kairiniai būna elevatoriai ( prieš traukiant dantį, kad reples gerai fiksuoti ant šaknies kraštų, elevatoriumi dantenos atstumiamos/atplėšiamos nuo danties), priklausomai kurioje pusėje traukiamas dantis. Čia šiaip, bendram išprusimui.
Tine, sveika prisijungusi.
Iglis gražuolis. "Žiūrėk, koks gražus katinuko raštas",- rodau telefone Iglį vyrui. "Katinas moka rašyti?",- išpučia akis netoliese sėdintis jaunėlis.
Lapyna, man prieš kelis metus buvo panaši situacija su Ainu. Kartas nuo karto vienkartinai suviduriuodavo. Tada vėl kelios savaitės ramu. Nešiau katės išmatas į Vaidos kliniką tirti du kartus - nei pirmuonių, nei kirminų nerado. Bet veterinarė sakė, kad pirmuonis labai sunku nustatyti, jų yra daug įvairių rūšių. Reikia pagauti tam tikroje stadijoje ir net siunčiant tyrimus į kažkokią rimtą laboratoriją Vokietijoje atsakymas yra berods tik 60-70% patikimumo. Tas reiškia, kad net jei atsakymas bus neigiamas, katė gali turėti pirmuonių ir toliau viduriuot. Mes su veterinare nusprendėme atlikti priešpirmuoninį gydymą katei nepatvirtinus pirmuonių laboratoriškai. Berods 2 sav daviau metronidazolo tabletes. Ir viskas susitvarkė. Viduriavimų neliko. Katė gali užsikrėsti, kad ir lauke nuo dirvožemio, gi neplaunam katės pėdučių su muilu po lauko.
Dėl galimybės užkrėsti žmones ( kaip rašei, kad dukra jautraus žarnyno) gal Erodė plačiau pakomentuotų. Kadangi mūsų šeimoje dvikojai jokių trydos simptomų neturėjo, tai sau mes nieko ir nedarėme.
Dėkui už rūpestį mano savijauta, merginos.
kadangi neturiu galimybės sirgti namie, turiu eit darban ir neįsijaust į ligonio rolę. Nosies čiaupus užsukau cirrusu ( spec vaistas), arbatą tarp pacientų vartojau dideliais kiekiais, temperatūra subfebrili, žodž, dar nemirsiu. Kaip kolegei sakiau- kompromisinis variantas
Ainu man grįžusiai vėl bandė pageidavimų sąrašą pateikt:
- MIAU!!!
Aš:
- KCH!!!
- Miau!
- Kch!
- miau.
- kch.
- mi...
- k...
Tada matyt nusprendusi, kad mamka laikinai pagedusi, nusišalino iki kito karto.