Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyte, matei kad tave guzikėliu pavadino lotuliukas.gif

Aha mačiau :) faktiškai tas pats :D

Atsakyti
Erendira paguosiu, jei yra noro, tai dažniausiai ir su alergijomis galima tvarkytis. smile.gif Mano atveju tai svečiui alergija+astma. Bet nieko, gyvas dar. Ir Yuffie kambaryje būna (nes neįleidžiama į kambarį stresuoja nerealiai).

Merfe iki ašarų žvengiau iš pirmos istorijos, bet antrąją skaitydama žvygavau jau. biggrin.gif Tiesa, nenustebk, jei policija ims aiškintis kam ten žandus rūsyje pjaustai biggrin.gif Dar kokį fotorobotą pamatysim per TV ir Facebook biggrin.gif

Aist sveik 4u.gif

Erode linksma sesuo smile.gif

Saldus miegas
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Mano Giliukas irgi  Canagan labai megsta :D Bet as maisau Canaga su Carni love   :)

uhu, bandžiau maišyt su anksčiau ( iki Aistytės nuorodos :D), ėstu Taste of the Wild, tai rupūžiokas išrinko canaganą ( grūdai gerokai didesni), o aną mum, dvikojam, paiko... Kai bandžiau paausį pakasius įtikinėt, kad gardu gi, tai kai vožė bliūdan įtikinamai... Et, nebarkit, nagi žinau, kad negautų ir ėstų, bet nius negaliu taip. Ir taip,-  jis labai labai išlepintas ir sugadintas ir visaip kaip, bet aš jo taip laukiau, taip norėjau, kad yra kaip yra :ax: ( jei katrai konsultacijų kaip "sugadint" katiną reiktų, maloniai prašom...)

Atsakyti
Colomba, kaip tu laikaisi? kažkaip lyg prapuolusi buvai? smile.gif

Ai, pamiršau pagirti Erodės sesutę, tikrai gerulė hihihi.gif
Atsakyti

Supratau, savo katėm Canagan net uostyt neduosiu :D

Veterinarė Tytei jokių kirmėlių nerado, bet įtaria pirmuonis (giardia). :unsure:  Kad patvirtintų, reiktų dar vieną tyrimą daryt. Arba skirti vaistus ir be to tyrimo, nes visi požymiai atitinka. Tik va man stojasi klausimas, kas dar nuo ko ir kur galėjo užsikrėst. :hmm:  A nebus mano paviduriuojanti paauglė to paties gero užvalgiusi. Nes jos kraujo tyrimas praktiškai idealus, jei neskaitysim sukilusių eozinofilų (medikės, pakomentuokit!).

Atsakyti

Viską suskaičiau,  Merfės istorija seperinė :) 

Erodės sesutė :D

Tine,  sveika prisijungus, gaila, interneto šiknoj nematau foto. 

Degintis nebuvom, lipom į kitą kalniuką 

DSC_1828_01.jpg

Atsakyti
Merfe, visiškai nebūsiu originali ir pasakysiu, kad apsižvygavau iki ašarų skaitydama istoriją biggrin.gif
Igliukas wub.gif gražus katukas
A duos kas man valgyt normaliai????? Gal antresolėse ką valgomo rasiu
Sakai, sergu. Na tai rūpinkis, ko čia stovi?
Colombos saldus miegelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 vasario 2017 - 18:02
Labas vakarėlis,
įlendu ir aš iš pogrindžio, nes labai jau noriu pasigirti tapukais smile.gif , lėkiau po darbo atsiimti.
Labai labai didelis ačiū 4u.gif

Na o aš darbais apsikasusi, bet kuom gyvenat domiuosi biggrin.gif , nuotraukas žiūriu, viską paskaitau ir pasikraunu gerą dozę vitamino C. Ypač po Merfės parašymų darbo našumas iš karto pakilo. biggrin.gif

Na ir pasirodom Pūkelytė-besotė.
Jau tokia visada alkana, išlaižys ne tik savo , bet ir Friskės , jei ta nespėja suvalgyt. O jau kai pareinu namo, iš karto lekia prie indelio ir kad puola laižyt tuščią, parodo kokia katytė alkana, kad niekas jos nemaitina hmm.gif

Zbitkininkė -Friskė
iš karto pasisavino dėžutę nuo tapkių biggrin.gif
Jau tokia ji neklaužada, visai neklauso, pasiutus katė.

Na o globotinukė Katytė (Magu) laukia naujų šeimininkų prieglaudėlėje. Pas mane dabar namie yra du juodi pūkiai, labai bailūs. Pradžioje buvo narvelyje, dabar jau gali laisvai išeiti, tačiau labai jau nedrąsūs. Nors, kai pasiimu ant kelių, nes noriu, kad priprastų prie rankų, tai ramiai guli. Kol kas parodyti nelabai išeina, nes nėra kaip nufotografuoti.
Atsakyti
Pūkelytės kokia gera veido išraiška bigsmile.gif ir Friskė-dėžutinė biggrin.gif
Atsakyti

Kątik buvom paplūdimyje. Pasideginau:

DSC_1857.jpg

Atsakyti
Šponkiuk, man rodos tu kremą su per dideliu SPF naudoji biggrin.gif
Žiūrėčiau ir žiūrėčiau į tavo foto wub.gif
Atsakyti

Priedas  IMG_0518.PNG   76,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti