Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau, jez, bet jam ir kepenų fermentai ir bilirubinas užkilęs, bus akmuo arba takų uždegimas, ar pakalbinai Lapyną ir jez...  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure: , kaip nikas Kiaros ir Oliverio šeimininkės? Vardą ir pavardę žinau, afigiet...  :hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm: Jau visai sklerozė.

Kingas ėmė čiaudėt, spoksau jam į akis ir bijau to rinotracheito... Ir kad neoperuos. Operacija kainuos apie 200 pinigo...

Nelinksmas. Ir aš nelinksma. Skambinau į Pet City, dar nekelia.

Mauricijus turi acne spuogus ant smakro ir matau, progresuoja. Atsiveria spuogas ir kraujuoja, vakar valėsi. Žodžiu, Tašė sveikiausia...  :blink:​ 

Jei būčiau gyva, prisijungčiau ir aš prie to mineralinio testavimo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 sausio 2020 - 08:33

Erode, su Lapyn nekalbėjau, su Busycat susirašėm. Kiarai kepenų suriebėjimas buvo, sakė irgi geltona buvo.
O petcity nuo 10h dirba, pati skambinsiu irgi.

Atsakyti

Vargšas Rainytis  :unsure:  Šponkiau, Canis Felis dar daro echo, Runciaus augliuką blužnyje rado ir vis kontroliuoja. Ir išties Lapyna lyg turi patirties su Haku tulžies pūsle... Laikykitės kaip nors abu  :4u: 

Erode, jei tik galėsi - visad prašom :4u: 

Daredi, Colomba,o jūs?

Atsakyti

Šponkiuk, smarkiai nepatarsiu. Haku būna ūmūs uždegimai, kartais išsikapsto su minimalia pagalba, kartais prireikia lašinimo ir vaistų. Kai buvo prieš metus nusivėmęs, šėriau visokiais tulžį varančiais, galiu surasti lapelį su pavadinimais. Bet jis toks: jam staiga prasidėdavo, ir dažnu atveju per savaitę atsistatydavo. Su užsitęsusiais/lėtiniais atvejais neturiu patirties.

Galiu pasakyti tik tiek, kiek ir arkliui aišku: reikia vaistų nuo pykinimo ir skysčių vienokiu ar kitokiu pavidalu. 

Atsakyti

Laba,

oi Šponkuti, laikykitės abu su Rainiu :4u: , jis jaunas, viskas turėtų būt gerai, tik va piniginė kenčia stipriai per tas ligas :(

Kingui :4u: , Čiūčiai viuena auis užaugus (polipais), bet nuo operacijos atkalbėjo, sakė reiks visą ausį išpjaut, bet vėl ataugs. Sužinojau gal pavasarį, kai būvo užėjus, tada žinau prikabinau raštelį, kad šeimininkai paskambintų, deja. Būvo pasirodžius prieš gerą mėn. atrodo gražiai

Ir visiems kitiems, tiek plaukuotiems, tiek nelabai- nesirkite :4u: 

Skanaus jums vyno, pasiilgau ir aš tikiuosi kažkaip sugalvosite ir kaimiečius aplankyti :)

Atsakyti
Na, va, Lapyna, aš nebuvau susidūrus, tai arklys už mane ior tas geriau žinojo ko reikia. Net nežinojau, kad egzistuoja vaistai nuo pykinimo. unsure.gif

Vargšai ligoniukai, siunčiu palaikymo linkėjimus Šponkiukui ir Erodei.

Sorry, merginos, už aną Pusnės foto, telefonu kėliau, žiūriu, gigantiško dydžio buvo.

Pusnė po kelionės laikosi gerai. Buvo 2 naktis viena, kol buvau pas mamą. Svarbu, valgo gerai (kai išvažiuoju su nakvyne, ėdesio, aišku, daugiau palieku).
Atsakyti

Update: 
kadangi iš ryto parašiau visą istoriją į kliniką iki jiems pradedant dirbti, jie tarpusavyje jau aptarė situaciją, susikambino su kitu filialu ir ten priims Rainį, kad padaryt echo. Šiuo metu kai rašau, vyras jau namuose pakuoja Rainį į boksą.

Atsakyti

Šponkiau, :super:

Atsakyti

Update:

Skambino iš klinikos. Išsiaiškino priešistorę, ar į lauką eina, kontaktas su laukiniais katinais ir kokai kita aplinka, nes echo nerodo jokių akmenų ar kristalų. Skrandis nėra toks kaip turėtų būti, bet gali tai įtakoti vakar naktį suleisti vaistai. Papasakojau daugiau simptomų, tai dar echoskopuos krūtinę. Kol kas labiausiai tikėtinas variantas tai bendras trijų organų uždegimas ar infekcija, turi ten spec pavadinima, bet pamenu tik trio.. kažkas. Gaus lašinę, vaistų ir vėliau bus atlikta dar pakartotinė skrandžio echo, kad patikrinti ar nuo vaistų, ar pakitimai. jei echo bus prastas, tada reiks primigdyti ir ištirti skrandį. Dabar kol kas laukiu dar vieno skambučio. 

Atsakyti

Bet nesakyk Šponkiuk, juk ramiau, kai turi daugiau informacijos, o ne vien suleidžia ir sugirdo kokių nors vaistų ir lauki, kas bus... 

Atsakyti

Erendira, tikrai taip, tuo man ir patinka ta klinika, kad paaiškina kas ir kaip, paaiškina keleta variantų nuo ko galėtų būt, o ir jiems patiems tai ne vadovėlinis atvejis ir nera dar iki galo aišku nuo ko ir galutiniai tiksliai kas yra. Bet paskambino papildomai susirinkti info apie visas gyvenimo aplinkybes ir svarbiausiai turi planą kokie toliau galėtų būt veiksmai.

Atsakyti

Erendira, tikrai taip, tuo man ir patinka ta klinika, kad paaiškina kas ir kaip, paaiškina keleta variantų nuo ko galėtų būt, o ir jiems patiems tai ne vadovėlinis atvejis ir nera dar iki galo aišku nuo ko ir galutiniai tiksliai kas yra. Bet paskambino papildomai susirinkti info apie visas gyvenimo aplinkybes ir svarbiausiai turi planą kokie toliau galėtų būt veiksmai.

:super: jei reiks kokios pagalbos - drąsiai  :4u:​ 

Atsakyti