Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, šituos.Dabar neturiu laiko komentuoti savo veiksmų, po pietų būsiu laisvesnė aprašysiu.Lyg tai Jakove pirkau.e913429d588a.jpgde95bcc4aeb2.jpg

Atsakyti

Vaje, Šponkiuk... Kas čia dabar Rainiui?  Kažką praleidau, jam jau buvo bėdų?Laikykis, save irgi saugok :4u: 

Aš irgi noriu tokių kaip Azu serialų. :wub: 

Atsakyti

Na Rainys yra turėjęs kelis šlapimo pūslės uždegimus. Gali būti ir koks akmenukas susidaręs ir kažkur pastrigęs. Laka gan daug vandens. Oda pageltusi. 
​O aš pati irgi užsirašiau pas šeimos gydytoją kitai savaitei.

Atsakyti

Šponkiau  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Erode, linkiu, kad viskas praeitų sklandžiai  :4u: 

Šponkuti, :console: tikėkimės, kad kokia nedidėlė tulžies kvaraba Rainiukui, lauksiu vakare žinių po echo  :4u: 

Merginos mielosios, atsižvelgiant į dalyvių pageidavimus, praktinis seminaras "Vynų minerališkumas: kur ieškoti, kaip atpažinti ir kam jo reikia"  vyks sekmadienį kokią 14 val. pas Runcių, Pedrą, Bižų ir Matildą  :rolleyes: 

Laukiam :4u: 

Sekmadienis ir man geriau, nes penktadienį keliauju vis dar švęsti anų metų pabaigos švenčių, tad ruošai laiko nebus, šeštadienį sausio 13-os vyks bėgimas, aš supportinsiu MB, vėl laiko stoka... :) 

Atsakyti

Kaip Rainiukas?

Šponkiuk,na kas tau?

Aist, aš Setui duodu pusę tabletės.Pradėjau girdyti trys dienos prieš Kalėdas, ir trys dienas po naujako.Stengiuosi gerai išvedžioti,kad pavargtų, pamaitinu, duodu pusiukę tabletės, ir jis toks apspangęs snūduriuoja.O per patį naujamečio šaudymą abu apsikabinę sėdėjome vonios kambaryje.Gyvenu centre, tai dundesys buvo kaip fronte.Setas sveria apie 25 kg, jam pusės gana.Čijai gal kiek mažiau reikėtų?

Atsakyti

Šponkuti - laikykis ir tu ir Rainys  :4u:  :4u: 

Aist, Gielux - galėsiu jus surinkti ir nugabenti į praktinį seminarą  :)​ 

Atsakyti

Po klinikos, echo nedarė, nes nėra blogiau nei vakar, suleido krūvą vaistų ir paleido namo, ryt vėl atvažiuoti. Jei negerės, tada šeštadienį echo. Rainys kaip ir norėtų ėsti, bet biški palaižo ir dingsta noras. Ryte daugiau paėdė, dabar neėdė, na gal po vaistų kažkiek pagerės ir pavalgys.

O Šponkiukas pusiau laikosi. Ryte buvo prastai, dienos metu visai jau pakenčiamai, dabar vėl ne kažką.

Atsakyti

Šponkiuk, laikykis. Tau ir Rainiukui  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Atnaujinimas. Prie dešmtą vakaro Rainys dėjo galingą čiurkšlę su rytiniu maistu ir daug daug tamsiai rudo skysčio. Kol čia galvojau, ką daryt, jis po 15 min vėl vėmė tamsiu skysčiu. Pasiskambinau į kliniką, paklausiau ar buvo tarp tų suleistų vaistų nuo pykinimo, tai sakė ne. Sėdau į mašiną ir nulekiau vaistų (tuo pačiu išsiaiškinau, kad ecjoskopiją jam galės padaryti tik šeštadienį, tai ryt ryte vyras skambint į petcity ir prašysis, kad priimtų kaip nors ir padarytų echo).  Vaistus va suleidau prieš kelias min, išvariau visus kitus katinus iš miegamojo, pastačiau kelių rūšių maisto, jei kartais pykinimas nusloptų ir norėtų kažką užėsti. Pati įkaliau tabletką, kad galėčiau užmigti.

Atsakyti

Šponkiuk,tau atskiras glėbys palaikymo :4u:Nežinau, nė ką patarti ar ką pasakyti.Kaip Rainys?

Dabar kiek linksmesnių žinių.Auga,tempiasi į ilgį mano krikštakatė, tikras šniūrkis.  :hihihi: Gerai valgo, gražiai dūksta su šuniuku,vnž ji yra tikroji namų šeimininkė.Dabar kad tik nepražiopsoti su kastracija.                                                                            

e69e55af71da.jpg

Atsakyti

Nieko gero su Rainiu, bent jau nebevėmė naktį. 2h nakties buvo nuėjęs prie maisto, tai tik palaižė konservą, bet neėdė :( Ryte praskiesto su vandeniu pašteto pora 5ml švirkštų sudaviau. 10h skambinsiu į kitą kliniką ir tarsiuos, kad jie šiandien extra priimtų, kad jei kas galim ir stacionare palikti, kad tik kai galės, kad apžiūrėtų, padarytų echo, pastatytų lašinę. 
Apie savo skrandį net nebekalbu. Stresas mane labai veikia.

Atsakyti