Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ryžas meilės šmotas :wub:  Mano paskutinės trys katės labai rezervuotos jausmų reiškime, tai aš lydausi į jį žiūrėdama. O dar kai tas meilės luitas toks nemenkas... :B 

Šįvakar labai noriu miego, bet gi atsiguliau valanda vėliau nei norėjau: ieškojau savo paiko pūkio. Neprisistatė prie vakarinių guliašėlių... Apėjau visus namus 3 kartus - o jie nemaži. Ir lauke keliskart šaukiau, nors visi prisiekinėjo neišleidę. Galiausiai ponulis buvo atrastas: pasirodo, mažylė jį buvo uždarius didžiosios sesės spintoj... Tiesą sakant, spintas irgi jau buvau iškrausčius visas, išskyrus dičkės. Na, juk jis retai į tą kambarį eina. :rolleyes: Š**nius pūkuotas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 08 sausio 2020 - 00:03

Labas rytas :4u: Kaip gaila Kingučio,Jomanto dar daugiau :unsure: .Bet gal dar ne viskas prarasta.

Azu ruduliukai :wub: 

Saviškiams paskelbiau badmetį.Kur tai matyta,namuose penkių rūšiįų gulaišas,ir nei vieno valgomo. :oh: 

Vakar buvau perpykus juodai,žadėjau abu atiduoti iš kur paėmiau.

Šiandien dar pagalvosiu dėl atidavimo.Bet guliašų griežtai nebus.

Atsakyti

O pas mane atvirkščiai. Džiaugiausi Rainio svorio metimu, bet dabar jau susirūpinau. Nelabai jis kokio sausiuko žiūriu bevalgo ( padėjau ir senaji Hills kurį tiesiog rydavo, bet ir tą tik pauostė ir nuėjo). Konservų irgi nedaug paknibinėja, kai anksčiau suėsdavo savo ir Kugio kiek anas nespėdavo. Bet kraujo tyrimai rodo, kad viskas ok. Paprašiau vyro, kad nueitų vitamininės pastos. 

Atsakyti

Kingą operuosim kitą trečiadienį... 

Papindėjo Moliuks ir Zundytė karalevna. Badas taiso viską. Netgi neskaniausius konservus ėda. Pas mus panaši bėda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 sausio 2020 - 19:55

Oi, tu vargeli :oh: Palaikymo tau :4u:

Atsakyti

Šponkiuk, gal ateina pavasaris - maniškiai irgi blogai ėda. Tašė normoj, Mauris ryja, bet pindi. Bet subloginau aš jį, nes svėrė, jofanyte, buvo 8,5 kg, dabar - 7. Reikėtų 6,5 kg. Ir pas jį yra ta acne ant smakro. 

Atsakyti
Mes LT jau nuo pirmadienio. Kelionė praėjo puikiai. Žvėriukas akivaizdžiai nuliūdo uždarytas viename kambary. O aš nepamiegojus parą iki šiol neatsiilsėjau.
Atvykau pas mamą, Pusnė bus ryt per dieną viena.

Pridėta:

Atsakyti

Erode laikykites su Kingu  :4u:

Pusnei panasu masinoj visai patinka 

Buciuok vergas ranka

IMG-20200108-203552.jpg

O taip ziurima serialai pas mum

IMG-20200107-204838.jpg

Atsakyti

Serialų žiūrėjimo ypatumai tiesiog tobuli  :D  :D 

Erode - laikykitės su Kingu, laikom sumegztas uodegas  :4u: 

Aš Grikį tikiuosi iki 10 kg sukūdinti  :rolleyes:  vakar abu su Juma visą vakarą kūliais ėjo, namai dundėjo

Erendira - ar niekas nesikeičia dėl savaitgalio mineralinio vyno aptarimo?  :rolleyes:  aš jau turiu vieną egzepliorių aptarimui, ne mineralinį bet vistiek  :)  iškart pasisakau, jog aptarti galiu tiek šeštadienį tiek ir sekmadienį  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas. Azu serialų žiūrėt Ojai kokie puikūs. 

iškart pasisakau, jog aptarti galiu tiek šeštadienį tiek ir sekmadienį  :4u: 

Mano šeštadienio nuo 17 val vakaras užimtas. Sekmadienis laisvas.  :) 

Atsakyti

Lisitėja, kokį raminantį vaistą duodi savo fejerverkofobikui? Rašei, kad padeda. Aš šiais metais Čijai nieko nedaviau, bet vakarais, kai sutemę ji nenori į lauka eit. Gali kur nors Bezdonių kaime chlapuškė pokštelti, ir dreba mano blondinė. Guodžiuosi, kad gal jau baigsis šaudmenų atsargos netrukus. 

Atsakyti

Erodei su Kingu  :4u: Kad viskas sklandžiai pavyktų.

Man po vakar irgi reikia palaikymo. 22h lėkėm į visą parą dirbančią kliniką. Rainys vakare šiek tiek pakramtė konservo ir nuėjo gulėt. Kugij jį užpuolus jis vos atsistojo ir savo guolio, paimtas ir paspaudaliojus pilvą urzgė, ko niekad nebūna. Kadangi darėsi vis apatiškesnis suabejojom ar iki ryto pratems. Pakartoti kraujo tyrimai, papildomai dar ištirtas tulžies parametras. Bilirubinas 113 (norma 0-15). Gavo vaistų, sulašino skysčių, vakare vėl važiuojam, kaip suprantu reiks daryt echoskopiją. Vakar taip iš piniginės iškeliavo dar 90 euriuku (naktinis tarifas). Tai prie viso to pasinervinau ir dabar  vėl kenčiu pilvo skausmus, galvojau važiuot š darbą ar pasiimti  ekstrą išeiginę. Va pasiguodžiau.

20200109-072038.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 09 sausio 2020 - 07:21